Croinvest.eu

Regionalna crowdfunding platforma

Centar za društvene inovacije i održivi razvoj radi na analizi zakonodavstva zemalja u okruženju u cilju pokretanja prve regionalne reward-equity crowdfunding platforme za poduzetnike, organizacije civilnog društva i članove javnog sektora. Platforma će obuhvaćati Hrvatsku, Italiju, Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Albaniju i Kosovo s mogućnošću uključivanja i drugih zemalja. Svi koji žele mogu se partnerski pridružiti razvoju projekta.

NAGRADNA IGRA

U sklopu marketinške kampanje, Centar za društvene inovacije i održivi razvoj raspisuje natječaj za osmišljavanje najkreativnijeg imena za regionalnu crowdfunding platformu.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi hrvatski i strani državljani. Svaka osoba može prijaviti neograničen broj rješenja.

Rješenja je potrebno poslati na e-poštu: croinvest.eu@gmail.com uz naznaku Natječaj.

Natječaj traje do 31. prosinca 2014. godine, a imena dobitnika će biti proglašena 5. siječnja 2015. godine. Svaki sudionik igre ući će u žiri za odabir projekata koji će biti predstavljeni u pilot programu platforme. Također, najbolji prijedlozi će biti nagrađeni bogatim poklon paketima Cider Club & Store dućana.

PILOT PROGRAM

Centar za društvene inovacije i održivi razvoj objavljuje javni poziv za prijavu poduzetničkih, infrastrukturnih i društveno korisnih projekata za pilot program regionalne crowdfunding platforme. Prijaviti se mogu sve fizičke i pravne osobe koje imaju prebivalište, odnosno sjedište na području Hrvatske, Italije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Kosova.

Prijave, odnosno skraćene poslovne planove i opise projekata potrebno je poslati u PDF formatu na adresu croinvest.eu@gmail.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn