Croinvest.eu

Riječ osnivača

Poštovane CROwdfunderice i CROwdfunderi,

s veseljem Vam predstavljamo novi alat putem kojeg možete lakše pokrenuti vlastite projekte, ali i doprinijeti tuđim projektima koje smatrate društveno važnim ili u kojim prepoznajete osobnu korist.

Croinvest.eu je nastao kao odgovor na trenutnu gospodarsku situaciju u kojoj se nalazi Hrvatska, a posebice kao odgovor na povlačenje novca iz EU fondova što predstavlja jedan od strateških interesa Hrvatske. S obzirom da je značajnija sredstva za provođenje EU projekata teško osigurati u vlastitom aranžmanu ili dobiti iz drugih, već poznatih izvora financiranja, smatramo da kolektivno mikroinvestiranje građana može poslužiti kao vrijedna alternativa na korist svih dionika društva.

Crowdfunding je win-win situacija i za one koji predstavljaju projekt i za one koji ulažu u njih. Nositelji projekata putem crowdfundinga mogu na relativno lak i siguran način doći do kapitala te pritom testirati isplativost svog proizvoda ili usluge na tržištu, a ulagači, odnosno građani mogu doći do željenih proizvoda i usluga, ostvariti profit ili neku drugu pogodnost te značajno doprinijeti gospodarskom razvoju zemlje bez značajnijih financijskih posljedica za sebe.

U želji da razvoj Hrvatske postane osobni projekt svakog građanina, pozivamo Vas da se uključite u ovaj pionirski pothvat i doprinesete njegovu razvoju na obostrano zadovoljstvo.

Srdačan pozdrav!

S poštovanjem,

Zoran Rajn, osnivač platforme Croinvest.eu