Danas sam tu! Za tebe!

Udruga Smiješak za sve pokreće crowdfunding kampanju kako bi prikupila preostala financijska sredstva potrebna za preuređenje dijela prostora Centra za rehabilitaciju Stančić u Centar za volontere s prenoćištem.

287 Ulagača 4 Sviđa mi se
61.365,00  (462.354,59 kn) PRIKUPLJENO
75.000,00  (565.087,50 kn) CILJ
Raised Percent :
81.82%

0 Dana do završetka
81.82% PRIKUPLJENO
Kampanja završena
Zagreb, Hrvatska

Udruga Smiješak za sve pokreće crowdfunding kampanju kako bi prikupila preostala financijska sredstva potrebna za preuređenje dijela prostora Centra za rehabilitaciju Stančić u Centar za volontere s prenoćištem. U sklopu projekta Danas sam tu! Za tebe! volonteri udruge pomažu štićenicima i njegovateljima svojim posjetima i druženjima svake druge srijede. Uspostavom Centra za volontere s prenoćištem ta se podrška želi dovesti na višu razinu kako bi štićenici svaki dan imali život dostojan čovjeka.

Cilj: Prikupiti 75.000,00 HRK za opremanje Centra za volontere s prenoćištem u Centru Stančić u Dugom Selu kako bi volonteri i studenti učinkovitije pružili pomoć djelatnicima ustanove te kako bi se poboljšala kvaliteta njege i života štićenika Centra.

Rokovi: Početak preuređenja krenuo je krajem veljače, a otvorenje Centra za volontere planira se u prosincu 2019.

Centar Stančić ustanova je socijalne skrbi u kojoj se nalaze 203 štićenika s invaliditetom i mentalnim poteškoćama. Ta ustanova u Dugom Selu osigurava usluge boravka, psihosocijalne podrške i organiziranog smještaja štićenika. Budući da na jednog do dva djelatnika u prosjeku dolazi 25 štićenika, udruga Smiješak za sve trudi se redovitim dolascima u Centar unijeti što više veselja u njihovu svakodnevicu kroz razne aktivnosti – čitanje, šetnja, pjevanje, razgovor. Kada je vrijeme lijepo, druženje se odvija u predivnom parku Centra Stančić. Volonteri Smiješka svake druge srijede provode poslijepodne sa korisnicima Stančića u sklopu projekta Danas sam tu!Za tebe!. Iako se štićenici raduju i tim susretima, Smiješak za sve želi im osigurati svakodnevnu podršku uređenjem Centra za volontere s prenoćištem.

SLIKA 1: Marijana Jergović, predsjednica udruge Smiješak za sve u društvu štićenika Centra za rehabilitaciju Stančić na dodjeli nagrade Adris zaklade

U Centar Stančić dolazim od 1993. godine. Prošle godine palo mi je na pamet da bi volonteri udruge Smiješak za sve mogli promijeniti svakodnevicu tim ljudima. I tako Smiješak s nekoliko korporacija svaka dva tjedna ‘dolazi čovjeku’ u Stančić. Vodimo ih u šetnju, razgovaramo, pjevamo, družimo se. Dan u Centru izgleda tako da prosječno na 25 štićenika dolazi jedna, najviše dvije njegovateljice. To znači da u osam sati rada te osobe trebaju oprati, presvući i nahraniti dvanaest do dvadeset pet osoba. Vjerojatno vam je jasno da u tim okolnostima nema prostora za šetnje, pjesmu, druženja…To su ljudi koji trebaju 24-satnu skrb ili u najmanju ruku pažnju i prisutnost njegovatelja. Prekrasni park Stančić tijekom tjedna uglavnom je prazan. Kad dođemo mi volonteri, Stančić oživi. Ideja uspostave volonterskog centra jest da Stančić živi svaki dan. Da svaki dan te ljude volonteri vode u šetnju i pokazuju im da su i takvi kakvi jesu zavrijedili život dostojan čovjeka.

Centar za volontere s prenoćištem

Opremanjem Smještajnog doma omogućilo bi se studentima sestrinstva i fizioterapije sa Zdravstvenog veleučilišta, kao i studentima sestrinstva i psihologije s Hrvatskog katoličkog sveučilišta da odrade obvezan praktični dio nastave u Centru Stančić bez potrebe za svakodnevnim putovanjem od Zagreba do Dugog Sela. Osim pomoći koju bi pružili djelatnicima Centra, studenti bi usvajali nova znanja i vještine praktičnim radom u svojoj budućoj struci te pridonijeli socijalizaciji i inkluziji djece i odraslih s mentalnim i tjelesnim oštećenjima. Potreba za druženjem i socijalnim interakcijama jedna je od elementarnih potreba ljudi. Stoga se osobama koje su u nepovoljnijem položaju zbog zdravstvenog ili intelektualnog problema mora osigurati da im taj segment života ne bude zapostavljen. U suprotnom dolazi do socijalne i društvene izoliranosti koja dodatno otežava normalno funkcioniranje i ispunjen život. Cijeli projekt osmišljen je kako bi potaknuo na druženje, ljubav prema čitanju i pomaganje drugima, kao i na senzibilizaciju za rad s djecom i osobama s mentalnim oštećenjima i trajnim invaliditetom koje su vrlo često stigmatizirane u društvu.

SLIKA 2: VOLONTERI I ŠTIĆENICI U PARKU „Svaku drugu srijedu naši volonteri dolaze u Centar i daju svoju ljubav i svoje vrijeme onima koji nas očekuju s nestrpljenjem. Često nam zaposlenici kažu da štićenici već ujutro očekuju naš dolazak.“ FOTO: Mislav Mesek

Neprestanim prisustvom studenata i volontera korisnicima se implicitno daje vrlo jasna poruka da su nam važni te da ih zajednica nije odbacila i izolirala. Zadovoljstvu štićenika pridonijet će se i zajedničkim provođenjem slobodnog vremena i poboljšanjem kvalitete njege. Mladi i entuzijastični dodatni kadrovi unijet će prijeko potrebnu živost i kroz razne aktivnosti i projekte koje će smišljati za potrebe svog studija. Također, dugoročno se očekuje da će ih druženje i zajedničke aktivnosti s volonterima potaknuti na društveni angažman i daljnje volontiranje i po završetku školovanja.

Podrška korporacija

Projekt Danas sam tu! Za tebe! se i sada provodi u suradnji s korporacijama čiji je cilj promicanje društveno odgovornog poslovanja korporativnim volontiranjem. Otvorenjem Centra za volontere s prenoćištem udruga Smiješak za sve koristila bi taj prostor i za teambuildinge koji bi omogućili poslovnim ljudima da odvoje vrijeme za dobrobit korisnika Centra Stančić.

U ugodnim druženjima s korisnicima Centra za rehabilitaciju Stančić od travnja 2018. redovito sudjeluju i djelatnici nekoliko velikih hrvatskih poslovnih sustava kao što su INA i Addiko bank Hrvatska.


SLIKA 3: Satisfakcija koju osjećate jer ste čovjeku vratili osmijeh daje vam krila!

Financiranje projekta:

75.000,00 kuna – prikupljanje crowdfunding kampanjom (u tijeku)
120.000,00 kuna – Moj Zaba Start (osigurano)
80.000,00 kuna – Zaklada Adris (osigurano)
10.000,00 kuna – INA d.d. (osigurano)
10.500,00 kuna – MOL grupa (osigurano)
35.855,00 kuna – vlastita sredstva (osigurano)
+ 15.000,00 kuna – Zagrebački inovacijski centar (snimanje videa za crowdfunding kampanju)

Poslušajte što o našoj kampanji kažu Hrvatski barokni ansambl, Janko Popović Volarić, Biserka Jagić, Vedran Car, Marija Kolb, Muzička akademija u Zagrebu, Alen Šalinović, Luka Cindrić, Miodrag Šajatović, Jelena Miholjević, Frano Mašković, Luka Stepančić, Frano Ridjan, Iva Šulentić, Vanda Winter, Alis Marić, Kata Barišić i Sandra Bagarić:

Plaćanje

Kampanja primjenjuje fleksibilan model financiranja prema kojem nositelj projekta zadržava sva sakupljena sredstva i ako ne dosegne zatraženu svotu od 75.000,00 tisuća kuna

Plaćanje se vrši putem opće uplatnice ili internet/mobilnog bankarstva u korist Udruga za promicanje potreba djece i mladih Smiješak za sve, Bijenička cesta 134, 10 000 Zagreb, na IBAN broj: HR9823600001102730690, Zagrebačka banka d.d. Kod uplata iz inozemstva potrebno je navesti i SWIFT kod: ZABAHR2X.

Nakon što izvršite uplatu, molimo Vas da nas o tome dodatno obavijestite putem email adrese smijesak.za.sve@gmail.com

O Smiješku za sve

Smiješak za sve neprofitna je organizacija koja broji 230 volontera. Udruga nema svoj prostor, ali to je ne zaustavlja da njezini volonteri svakodnevno čine humana djela na terenu. Jedan od takvih projekata udruge je i „Laku noć, pričoljupci!“ u sklopu kojega „Tete i Stričeki pričalice“ svih 365 dana u godini, bez obzira na vikende, praznike, vremenske uvjete, volontiraju u tri zagrebačke bolnice. Dvanaest volontera svakodnevno čita priče djeci u bolnicama i vraća im osmijeh na lice. Udruga uz to uspješno provodi korporativno volontiranje u sklopu projekta „Poslovna analiza iz perspektive Crvenkapice“ te projekte „Volontiram, dakle jesam!“, „Čitam, dakle jesam!“, „Note ljubavi“,„Dekica za snove“ i jednodnevne volonterske akcije. Sredstva za projekte i volonterske akcije prikupljaju se na natječajima, sponzorstvima i donacijama.

TEMELJNI PODACI:
Udruga za promicanje potreba djece i mladih Smiješak za sve

Bijenička cesta 134, 10 000 Zagreb
Osoba za zastupanje: Marijana Jergović, predsjednica udruge
Mobitel: +385 91 722 3883
E-pošta: smijesak.za.sve@gmail.com
Web-stranica: https://www.smijesakzasve.hr/
OIB: 56510953703
Matični broj: 04131142
IBAN: HR9823600001102730690, Zagrebačka banka


Modeli ulaganja

10 €

Donacije prema želji. Ime svakog donatora bit će objavljeno na web-stranici udruge Smiješak za sve. Nakon što se javite putem e-pošte primit ćete i digitalnu zahvalnicu.

Donacije prema želji. Ime svakog donatora bit će objavljeno na web-stranici udruge Smiješak za sve. Nakon što se javite putem e-pošte primit ćete i digitalnu zahvalnicu.

103 Ulagača

Kampanja završena

75 €

Primit ćete na dar tiskanu zahvalnicu te ćemo Vaše ime objaviti na darivateljskoj listi web i facebook stranice udruge Smiješak za sve.

Primit ćete na dar tiskanu zahvalnicu te ćemo Vaše ime objaviti na darivateljskoj listi web i facebook stranice udruge Smiješak za sve.

41 Ulagača

Kampanja završena

110 €

Dobit ćete personaliziranu naljepnicu na zidu preuređenog Centra za volontere s prenoćištem. Plus prethodnu nagradu.

Dobit ćete personaliziranu naljepnicu na zidu preuređenog Centra za volontere s prenoćištem. Plus prethodnu nagradu.

53 Ulagača

Kampanja završena

185 €

Primit ćete torbu udruge Smiješak za sve zajedno s otisnutom zahvalnicom. Plus prethodne nagrade.

Primit ćete torbu udruge Smiješak za sve zajedno s otisnutom zahvalnicom. Plus prethodne nagrade.

57 Ulagača

Kampanja završena

375 €

Čitanje priče prema želji. Plus prethodne nagrade.

Čitanje priče prema želji. Plus prethodne nagrade.

12 Ulagača

Kampanja završena

750 €

Kava s poznatom osobom uključenom u projekt Danas sam tu! Za tebe! Plus prethodne nagrade.

Kava s poznatom osobom uključenom u projekt Danas sam tu! Za tebe! Plus prethodne nagrade.

19 Ulagača

Kampanja završena
Ime Iznos Datum
Matija Gubica 110,00  (828,80 kn) April 17, 2020
Zoran Ružić 110,00  (828,80 kn) April 12, 2020
Leonardo Sajin 10,00  (75,35 kn) April 03, 2020
Dalibor Kušić 120,00  (904,14 kn) March 31, 2020
Robert Popović 100,00  (753,45 kn) March 31, 2020
Anonimno 10,00  (75,35 kn) March 31, 2020
Anonimno 10,00  (75,35 kn) March 31, 2020
Bojan Aščić 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Dragica Šamija 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Lidija Gojšić 500,00  (3.767,25 kn) March 29, 2020
Anonimni donator 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Marija Dundić 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Tanja Pajić 120,00  (904,14 kn) March 29, 2020
Tamara Kajari 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Mihaela Matovina 150,00  (1.130,18 kn) March 29, 2020
Igor Pavlović 350,00  (2.637,08 kn) March 29, 2020
Luka Matić 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Lucija Kuraja 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Željka Juračić 400,00  (3.013,80 kn) March 29, 2020
Ana Čepić 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Matija Matovina 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Barbara Vuković 110,00  (828,80 kn) March 29, 2020
Sabina Uzelac 110,00  (828,80 kn) March 29, 2020
Jasna Horvat 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Autoprijevoznik, vl. Robert Jagnić . 400,00  (3.013,80 kn) March 29, 2020
Lorena Gvačić 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Ivanka Miletić 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Vana Marčina 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Zlatko Šušak 10,00  (75,35 kn) March 29, 2020
Sanda Hudiček 1.000,00  (7.534,50 kn) March 29, 2020
VOX, OBRT ZA USLUGE, VL. KATARINA MOŠKATELO . 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Domagoj Posavec 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Borna Radinović 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Jure Krišto 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Franko Stepančić 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Ana Zenko 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Marija Frigan 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Silvano Blažičević 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Anđela Ramljak 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Vlatkica Culifaj 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Suzana Miklec 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Dubravka Patalen 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Ivana Siničić 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Nada Ćaleta 1.200,00  (9.041,40 kn) March 29, 2020
Boris Kavur 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Darko Poslek 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Krešo Mihalinčić 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Antonija Lobaš 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Stipe Erceg 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Ana Ugrina 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Davor Felja 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Nataša Kelava 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Ana Matačin 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Stefano Zec 350,00  (2.637,08 kn) March 29, 2020
Marija Mandić 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Rafael Dropulić 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Marian Golomeić 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Krešimir Barišić 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Andrej Kremz 1.000,00  (7.534,50 kn) March 29, 2020
Tatjana Herman Smutni 110,00  (828,80 kn) March 29, 2020
Katica Škrlec 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Marijana Barnjak Kuvara 500,00  (3.767,25 kn) March 29, 2020
Ana Deželić 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Anonimni donator 295,00  (2.222,68 kn) March 29, 2020
Asincin - udruga za kontakt s prirodom u sebi i oko sebe - 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Vedran Latin 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Vlatka Ipša Brajković 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Damir Milić 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Tamara Manojlović 75,00  (565,09 kn) March 29, 2020
Anonimni donator 90,00  (678,11 kn) March 29, 2020
Vatroslav Mihačić 150,00  (1.130,18 kn) March 29, 2020
Tajana Ivanović 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Petra Lončar 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Patrik Matošević 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Roko Zubčić 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Laura Grbanović 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Sara Domazet 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Tara Delić 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Valentina Chirila 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Andrej Borček 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Krunoslav Kučko 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Ivan Rašić 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Katarina Tomičić 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Katarina Tomičić 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Matea Aščić 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Lana Seferović 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Bojan Aščić 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Tamara Crnković 30,00  (226,04 kn) March 29, 2020
Ivana Stojković 50,00  (376,73 kn) March 29, 2020
Karolina Rimac 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Mirjana Vitez 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Rea Hamarić 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Ivana Ćurković 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Dubravka Latinčić 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Ljiljana Lepan 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Nataša Miljuš 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Josipa Soldo 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Snježana Babić 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Ilijana Bertović 30,00  (226,04 kn) March 29, 2020
Dijana Digula 40,00  (301,38 kn) March 29, 2020
Petra Blažinović 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Elizabeta Mandić 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Ivana Kesedžić 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Mateja Mandić 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Ivana Špehar 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Marinela Lovrenović 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Maja Grgić 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Katarina Anić 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Mirjana Marin 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Ivana Zrno 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Iva Babić 30,00  (226,04 kn) March 29, 2020
Marina Meter 15,00  (113,02 kn) March 29, 2020
Sanja Červeny 20,00  (150,69 kn) March 29, 2020
Nataša Matković 30,00  (226,04 kn) March 29, 2020
Martina Benke 30,00  (226,04 kn) March 29, 2020
Jasenka Glavić 30,00  (226,04 kn) March 29, 2020
Anita Krišto 30,00  (226,04 kn) March 29, 2020
Tomislav Kešina 100,00  (753,45 kn) March 29, 2020
Stipe Skorić 300,00  (2.260,35 kn) March 29, 2020
Mato Krmek 300,00  (2.260,35 kn) March 29, 2020
Podzemno skladište plina d.o.o. . 3.000,00  (22.603,50 kn) March 29, 2020
Odvjetnik Frane Dobrović 200,00  (1.506,90 kn) March 29, 2020
Vesna Kovačić 300,00  (2.260,35 kn) March 29, 2020
Dalmatinski sirevi d.o.o. . 500,00  (3.767,25 kn) March 29, 2020
Marija Grković 110,00  (828,80 kn) March 29, 2020
Danijel Kušić 220,00  (1.657,59 kn) March 28, 2020
Mateja Cesarec 110,00  (828,80 kn) March 28, 2020
Lidija Kanižaj 300,00  (2.260,35 kn) March 28, 2020
Magdalena Pavljak 45,00  (339,05 kn) March 28, 2020
Hrvoje Maras 75,00  (565,09 kn) March 28, 2020
Ivana Vitovski 110,00  (828,80 kn) March 28, 2020
Marko Helfrih 75,00  (565,09 kn) March 28, 2020
Pevec d.d. . 5.000,00  (37.672,50 kn) March 28, 2020
Nataša Bahun 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Jelena Miholjević 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Valerija Pernar 30,00  (226,04 kn) March 28, 2020
Sonja Pleše 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Karla Kuzle 30,00  (226,04 kn) March 28, 2020
Vedran Lalić 30,00  (226,04 kn) March 28, 2020
Danijela Strmotić 75,00  (565,09 kn) March 28, 2020
Sanja Šašić 75,00  (565,09 kn) March 28, 2020
Kata Barišić 1.000,00  (7.534,50 kn) March 28, 2020
Gordana Mikačić 1.500,00  (11.301,75 kn) March 28, 2020
Centar za društvene inovacije i održivi razvoj - 1.500,00  (11.301,75 kn) March 28, 2020
Sonja Gašpar 110,00  (828,80 kn) March 28, 2020
Mladenka Majerić 150,00  (1.130,18 kn) March 28, 2020
Valentina Zidarić 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Silvija Štriga 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Lidija Grbešić 900,00  (6.781,05 kn) March 28, 2020
Liljana Stanko 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Andrea Crnjak 300,00  (2.260,35 kn) March 28, 2020
Ladislav Lauš 115,00  (866,47 kn) March 28, 2020
Martina Jergović 115,00  (866,47 kn) March 28, 2020
Gayatri Čaklović 1.000,00  (7.534,50 kn) March 28, 2020
Nogometna akademija HNS - 1.500,00  (11.301,75 kn) March 28, 2020
Vjera Bilušić Vundać 300,00  (2.260,35 kn) March 28, 2020
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Jakov i Gordana Buljan 1.000,00  (7.534,50 kn) March 28, 2020
Brankica Muvrin 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Maida Kurspahić 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Jan Ljubas 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Anja Pervan 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Suzana Bulić 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Tihomir Popović 30,00  (226,04 kn) March 28, 2020
Marija Bogović 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Petra Ignjatović 75,00  (565,09 kn) March 28, 2020
Dražana Halar 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Marija Vincek 500,00  (3.767,25 kn) March 28, 2020
Gabrijela - 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Vjera Stein 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Zora Modrušan 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Monika Zec 1.000,00  (7.534,50 kn) March 28, 2020
Marijana Boras 35,00  (263,71 kn) March 28, 2020
Magdalena Beclin 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Ivana Aničić 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Ivana Dragović 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Lucija Delija 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Irina Vitez 20,00  (150,69 kn) March 28, 2020
Martina Gudašić 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Ivana Kos 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Ljiljana Tarade 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Žarko Ajduković 190,00  (1.431,56 kn) March 28, 2020
Anja Bašić 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Igor Furjan 110,00  (828,80 kn) March 28, 2020
Vanja Radišić Biljak 120,00  (904,14 kn) March 28, 2020
Luka Stepančić 1.500,00  (11.301,75 kn) March 28, 2020
Lana Biželj 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Mia Tominac 40,00  (301,38 kn) March 28, 2020
Elvira Belić 205,00  (1.544,57 kn) March 28, 2020
Jasminka Cvitković 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Arkus obrt za poslovne usluge, vl. Nives Skura . 505,00  (3.804,92 kn) March 28, 2020
Gordana Kordić Radovanović 150,00  (1.130,18 kn) March 28, 2020
Ivana Bajić 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Jelena Popović Dageta 10,00  (75,35 kn) March 28, 2020
Sonja Bakota 25,00  (188,36 kn) March 28, 2020
Nina Capan 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Zlatan Seferović 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Danijela Strmotić 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Ana Balaban 150,00  (1.130,18 kn) March 28, 2020
Katarina Marković 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Ana Kos 120,00  (904,14 kn) March 28, 2020
Maristela Ratković 75,00  (565,09 kn) March 28, 2020
Katarina Jotić 55,00  (414,40 kn) March 28, 2020
Renko d.o.o. . 110,00  (828,80 kn) March 28, 2020
Kristina Pintar 110,00  (828,80 kn) March 28, 2020
Snježana Mihačić 110,00  (828,80 kn) March 28, 2020
Ana Berišić 10,00  (75,35 kn) March 28, 2020
Petra Kušer 205,00  (1.544,57 kn) March 28, 2020
Neda Mimica Špoljar 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Marta Essert 110,00  (828,80 kn) March 28, 2020
Jelenko Crnjak 60,00  (452,07 kn) March 28, 2020
Martina Piškor 30,00  (226,04 kn) March 28, 2020
Nikolina Komljenović 75,00  (565,09 kn) March 28, 2020
Rebeka Holjevac 40,00  (301,38 kn) March 28, 2020
Lucia Ljubić 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Matea Mrdeža 10,00  (75,35 kn) March 28, 2020
Vesna Dubravčić 190,00  (1.431,56 kn) March 28, 2020
Jovanka Vulić 110,00  (828,80 kn) March 28, 2020
Jasmina Fajković 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Irena Deiuri Rešetar 75,00  (565,09 kn) March 28, 2020
Anina Oštrić 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Selena Rade 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Minja Birimiša 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Eurotisak Tiskara Zagreb - 150,00  (1.130,18 kn) March 28, 2020
Gordana Poklepović 200,00  (1.506,90 kn) March 28, 2020
Jelena Šušnjara 190,00  (1.431,56 kn) March 28, 2020
Nina Martinović 205,00  (1.544,57 kn) March 28, 2020
Beatrisa Rožanković 100,00  (753,45 kn) March 28, 2020
Ana Jukić 205,00  (1.544,57 kn) March 28, 2020
Dea Cesar 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Nina Butić-Ivanković 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Neda Melša 40,00  (301,38 kn) March 28, 2020
Željka Hellembart 50,00  (376,73 kn) March 28, 2020
Danijela Divljaković 25,00  (188,36 kn) March 27, 2020
Koraljka Kralj 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Lidija Mach 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Nikolina Matko 205,00  (1.544,57 kn) March 27, 2020
Ivana Leljak 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Davor Hržan Keglević 150,00  (1.130,18 kn) March 27, 2020
Ivan Ban 205,00  (1.544,57 kn) March 27, 2020
Renata Oremuš 185,00  (1.393,88 kn) March 27, 2020
Marija Piliškić 55,00  (414,40 kn) March 27, 2020
Ivana Maričić 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Branka Rösler 205,00  (1.544,57 kn) March 27, 2020
Velimir Mihelčić 185,00  (1.393,88 kn) March 27, 2020
Nataša i Lorena Lana Hornjak 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Tajana Hodko 150,00  (1.130,18 kn) March 27, 2020
Zorica Brečić 505,00  (3.804,92 kn) March 27, 2020
Nikolina Oršulić 205,00  (1.544,57 kn) March 27, 2020
Ana Hrg 225,00  (1.695,26 kn) March 27, 2020
Štefica Antolić 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Mirko Antolić 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Martina Antolić 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Nikolina Antolić 1.425,00  (10.736,66 kn) March 27, 2020
Tea Horvat 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Mia Horvat 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Gordana Modrušan Horvat 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Željko Horvat 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Karla Grgić 205,00  (1.544,57 kn) March 27, 2020
Vlasta Hržan Keglević 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Liljana Stanko 150,00  (1.130,18 kn) March 27, 2020
Antun Matija Filipović 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Zdenka Furda Filipović 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Krasanka Majer Jurišić 120,00  (904,14 kn) March 27, 2020
Ivana Grabar 1.125,00  (8.476,31 kn) March 27, 2020
Nikolina Ćerlek 625,00  (4.709,06 kn) March 27, 2020
Stephanie Jamnicky 205,00  (1.544,57 kn) March 27, 2020
Davor Bihar 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Zlatana Bihar 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Marija Franić 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Gordana Sedlar 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Edina Fajković 205,00  (1.544,57 kn) March 27, 2020
Jagoda Mažuran 2.590,00  (19.514,36 kn) March 27, 2020
Ljubica Krpelj 375,00  (2.825,44 kn) March 27, 2020
Sara Kišević 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Asja Kišević 110,00  (828,80 kn) March 27, 2020
Ana Konta 450,00  (3.390,53 kn) March 27, 2020
Zvjezdana Horvat 225,00  (1.695,26 kn) March 27, 2020
Glorjana Čičak 225,00  (1.695,26 kn) March 27, 2020
Bojana Radaković 415,00  (3.126,82 kn) March 27, 2020
Jasminka Horvatić 225,00  (1.695,26 kn) March 27, 2020
Darija Ćaleta 200,00  (1.506,90 kn) March 27, 2020
Ante Jergović 150,00  (1.130,18 kn) March 27, 2020
Marijana Jergović 1.390,00  (10.472,96 kn) March 27, 2020
Margareta Šeparović 1.350,00  (10.171,58 kn) March 27, 2020
hrCroatian