Prošireno izdanje knjige ‘Autoimuni nutrivor’

”Autoimuni nutrivor – priručnik i kuharica bez alergena” nastao je iz potrebe da autorice knjige Ivana Zovak i Petra Krolo podijele vlastito iskustvo i najnovija istraživanja vezana uz prehranu i autoimune bolesti.

 

927 Ulagača 4 Sviđa mi se
237.085,00  (1.786.316,93 kn) PRIKUPLJENO
220.000,00  (1.657.590,00 kn) CILJ
Raised Percent :
107.77%

0 Dana do završetka
107.77% PRIKUPLJENO
Kampanja završena
Zagreb, Hrvatska

PRIČA O KNJIZI

”Autoimuni nutrivor – priručnik i kuharica bez alergena” nastao je iz potrebe da autorice knjige Ivana Zovak i Petra Krolo podijele vlastito iskustvo i najnovija istraživanja vezana uz prehranu i autoimune bolesti.

Danas je poznato da se autoimune bolesti mogu dijagnosticirati tek u zadnjem stadiju i upravo zato je važna prevencija.


ZAŠTO JE KNJIGA VAŽNA?

Knjiga je mnogima pomogla da osvijeste koliki utjecaj hrana ima na zdravlje, promijene navike i žive bez simptoma i bolova. Kvalitetna informacija i edukacija ključne su u preuzimanju odgovornosti za vlastito zdravlje pa nam je od iznimne važnosti da knjiga bude javno dostupna svima kojima je potrebna.

 


O MENI I TIMU NUTRIVORA

Zovem se Petra i godinama sam volontirala u udruzi za osobe s bolestima štitnjače zahvaljujući čemu sam naučila da osobe s istom dijagnozom mogu imati potpuno različite simptome. Otkrila sam da hrana koju volim ima golem negativan utjecaj na moje zdravlje i stanje uma te da su propusna crijeva i/ili crijevna disbioza zajednička poveznica svima koji imaju autoimune bolesti. Završila sam edukaciju za aromaterapeuta, otvorila obrt i dobila licenciju kao prvi Autoimmune Paleo Coach u regiji. Moja misija je pomoći ljudima da shvate koliko su AI bolesti kompleksne i koliko slojeva treba ukloniti da bi se otkrio uzrok. Istovremeno želim pokazati koliku moć imamo u vlastitim rukama, odnosno koliko možemo utjecati na razvoj ili prevenciju bolesti.

Ova knjiga ne bi bila tako detaljna i sadržajna bez moje koautorice Ivane Zovak, pokretačice FB grupe AIP+Paleo.

Knjiga ne bi ugledala svjetlo dana da nas Anita Šupe nije podržala i izdala prvo i drugo izdanje. Valentina Bedi, Anja Vladisavljević i Katarina Krolo lektorirale su svih 500+ stranica, a NJI3 (Tessa Bachrach Krištofić, Dina Milovčić, Franka Tretinjak) grafički uredile knjigu.

Posebna zahvala svim nutrivorima koji su ponudili svoje vrijeme, znanje i vještine kako bi pridonijeli ovoj kampanji. Ivana, hvala na snimanju i editiranju videa, Nikolina, hvala na dodavanju titlova, Ana i Dora, hvala na grafikama i mockupovima, Eva, Petra i Marija, hvala što ste ambasadorice brenda te svojim primjerom služite kao inspiracija.

Zahvaljujem i svima onima koje nisam poimence spomenula, a koji dijele sadržaj virtualno i usmeno. 


NAGRADE

Hvala što podržavaš ovu kampanju i pomažeš da podignemo svijest o tome na koji se način autoimune bolesti mogu prevenirati ili držati pod kontrolom. Tvoj doprinos ovoj kampanji pomaže ostvarenju cilja da dio knjiga doniram knjižnicama diljem Hrvatske.

Iznos koji prikupljamo za potrebe ove kampanje uključuje i poštarinu pa kupnjom jedne ili više nagrada ostvaruješ pravo na besplatnu poštarinu.

 

1. DONACIJA PREMA VLASTITIM MOGUĆNOSTIMA

Svaka kuna se broji. Cijenim tvoj doprinos. Dobit ćeš vječnu zahvalnost i digitalnu zahvalnicu.

 

2. NALJEPNICE

Podsjetnik uvijek dobro dođe. Dobit ćeš list s naljepnicama.

 

3. MINI E-BOOK GABLECI

Biti ćeš prvi koji će dobiti digitalno izdanje kuharice Gableci. Sastojat će se od 10-20 AIP + paleo recepata. Nemoj se više nikada naći u situaciji da za vrijeme pauze nemaš gablec.

 

4. PAKET OD 4 RAZGLEDNICE

Limitirano izdanje razglednica uključuje dvije autorske fotografije Petre Krolo i dvije ilustracije s foliotiskom autorice Orla Bird.

 

5. ART PRINT NUTRIVOR SELF<3CARE

Dobit ćeš ilustraciju A4 formata autorice Orla Bird za Nutrivor. Ilustracija je printana na posebnom art papiru i sadrži foliotisak.

 

6. KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR – PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA”

Imaš priliku “udomiti” novo, prošireno izdanje knjige + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt + posveta autorice Petre Krolo (ako želiš posvetu, ostavi napomenu prilikom plaćanja). Knjige naručene bez napomene, šaljem bez posvete.

 

7. KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR – PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI

Dobit ćeš novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt + posveta autorice Petre Krolo (ako želiš posvetu, ostavi napomenu prilikom plaćanja). Knjige naručene bez napomene, šaljem bez posvete.

 

8. KNJIGA “AUTOIMUNI NUTRIVOR – PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI + CRASH COURSE 2.0 KONZULTACIJE

Ovaj paket sadržava SVE što ti je potrebno da kreneš u avanturu preuzimanja kontrole nad vlastitim zdravljem uz stručnu podršku.

Novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + dva termina za individualne konzultacije + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt + posveta autorice Petre Krolo (ako želiš posvetu, ostavi napomenu prilikom plaćanja). Knjige naručene bez napomene, šaljem bez posvete.

 

9. KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR – PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + ONLINE 1:1 KONZULTACIJE + GABLECI + NALJEPNICE + RAZGLEDNICE + ART PRINT + ŠETNJA S AUTORICOM PO LICI + POSEBNA ZAHVALA ZA PODRŠKU PROJEKTU

Ovaj paket sadržava sve nagrade + suradnju kroz 6 konzultacija + šetnju s autoricom knjige Petrom Krolo i fitoterapeutkinjom Mirtom Korač uz učenje i prepoznavanje samoniklog jestivog bilja za četiri osobe.


NAPOMENE:

Ovo je potencijalno zadnje izdanje knjige pa nemoj čekati da se opet rasproda.

● Knjiga ”Autoimuni nutrivor” tiskana je na posebnom papiru dobivenom iz obnovljivih izvora. Pandemija se negativno odrazila na nabavu celuloze koja je potrebna tvornicama za izradu papira pa se veće narudžbe čekaju do dva mjeseca. Najavljeno je poskupljenje sirovine 5-15% u rujnu što sam uračunala u potreban iznos. Novo poskupljenje najavljeno je za 1. listopada pa je važno da što prije skupimo iznos potreban za tisak kako bih mogla poslati narudžbu.

● Iz navedenih razloga postoji mogućnost da će knjiga u redovnoj prodaji biti skuplja od trenutne cijene.

● Nakon nabave papira slijedi tisak za koji je također potrebno nekoliko tjedana. U ovom trenutku ne mogu ponuditi više informacija ni konkretne rokove. Knjigu najranije možeš očekivati tijekom prosinca, ali taj rok nije potvrđen sve dok ne pošaljem narudžbu.

● Ako želiš posvetu autorice Petre Krolo u knjizi ‘Autoimuni nutrivor’, ostavi napomenu prilikom plaćanja.

● Kampanja je organizirana tako da ne plaćaš nikakve dodatne troškove (poput poštarine), osim donacije navedene za izabrani paket/nagradu.

● Sve informacije vezano za knjigu, tisak i kampanju ću transparentno i redovito dijeliti putem maila i društvenih mreža.

Hvala na razumijevanju i podršci.


BUDŽET

BUDŽET

TISAK (knjiga, naljepnice, razglednice, print)- 145 000 kn

HONORARI (autorski, grafički, lektorski)- 40 000 kn

TROŠKOVI (kartične kuće za transakcije, korištenje platforme, porez na donacije)- 20 000 kn

POŠTARINA (ambalaža, poštarina)- 20 000 kn

Troškovi su bazirani na procjeni i mogu se mijenjati ovisno o broju transakcija i prodanih knjiga.


Kako donirati (jednostavno je!)

Kako bi se uspješno izvršila uplata potrebno je:
1. na desnoj margini odabrati željeni iznos uplate;
2. u obrazac upisati tražene osobne podatke;
3. odabrati željeni način plaćanja:
a) Visa ili MasterCard kartica (opcija AgentCASH);
b) kriptovalutom (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS) putem sustava PayCek (ovdje možete preuzeti upute za korištenje PayCeka);
c) KEKS Pay;
d) opća uplatnica ili internet/mobilno bankarstvo.
4. potvrditi uplatu prema daljnjim uputama platforme.

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je sačekati određeno vrijemedo obrade uplate i njenog evidentiranja na stranici kampanje. Uplate izvršene općom uplatnicom ili internet/mobilnim bankarstvom evidentiraju se u roku od 1 do 2 radna dana, a uplate izvršene karticama, kriptovalutama ili KEKS Payom u roku od 1 do 12 sati.  

Za dodatne tehničke upite u vezi plaćanja molimo Vas da se obratite na e-mail adresu cedior.org@gmail.com ili na broj telefona +385 (0)98 611 467.

Koristimo priliku da se zahvalimo Zagrebačkoj banci i Bizzonu koji su omogućili plaćanje Visa i Mastercard karticama, Erste banci koja je omogućila plaćanje aplikacijom KEKS Pay, te Electrocoinu i PayCeku koji su omogućili plaćanje kriptovalutama Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS. Također zahvaljujemo hosting tvrtki Mydataknox na održavanju servera.


Temeljni podaci o nositelju kampanje

Naziv organizacije: Nutrivor_ obrt za internetski portal
Adresa udruge: Nespeš 40, 10380 Sv. Ivan Zelina

Osoba za zastupanje: Petra Krolo, vlasnica obrta
E-pošta: nutrivor@nutrivor.eu
Web stranica: https://nutrivor.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/AIPnutrivor/
Instagram: https://www.instagram.com/autoimmunenutrivore/
YouTube stranica: https://www.youtube.com/channel/UCEf7ASv9XPrYrxLWwhCyNDw
OIB: 69691988976


Modeli ulaganja

35 €

NALJEPNICE | Podsjetnik uvijek dobro dođe. Dobit ćeš list s naljepnicama. | Rok dostave: prosinac 2021.

NALJEPNICE | Podsjetnik uvijek dobro dođe. Dobit ćeš list s naljepnicama. | Rok dostave: prosinac 2021.

15 Ulagača

Kampanja završena

42 €

GABLECI | Digitalno izdanje mini AIP+paleo kuharice. | Rok dostave: siječanj 2022.

GABLECI | Digitalno izdanje mini AIP+paleo kuharice. | Rok dostave: siječanj 2022.

112 Ulagača

Kampanja završena

60 €

RAZGLEDNICE | Paket od 4 razglednice s dvije ilustracije i dvije fotografije. | Rok dostave: prosinac 2021.

RAZGLEDNICE | Paket od 4 razglednice s dvije ilustracije i dvije fotografije. | Rok dostave: prosinac 2021.

19 Ulagača

Kampanja završena

180 €

ART PRINT | A4 print Orla Bird za Nutrivor. | Rok dostave: prosinac 2021.

ART PRINT | A4 print Orla Bird za Nutrivor. | Rok dostave: prosinac 2021.

18 Ulagača

Kampanja završena

314 €

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” | Jedan primjerak knjige + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” | Jedan primjerak knjige + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

621 Ulagača

Kampanja završena

500 €

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI | Dobit ćeš novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI | Dobit ćeš novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

55 Ulagača

Kampanja završena

1600 €

KNJIGA “AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI + CRASH COURSE 2.0 KONZULTACIJE | Novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + dva termina za individualne konzultacije + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

KNJIGA “AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI + CRASH COURSE 2.0 KONZULTACIJE | Novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + dva termina za individualne konzultacije + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

1 Ulagača

Kampanja završena

5000 €

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + ONLINE 1:1 KONZULTACIJE + GABLECI + NALJEPNICE + RAZGLEDNICE + ART PRINT + ŠETNJA S AUTORICOM PO LICI + POSEBNA ZAHVALA ZA PODRŠKU PROJEKTU | Rok dostave: prosinac 2021.

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + ONLINE 1:1 KONZULTACIJE + GABLECI + NALJEPNICE + RAZGLEDNICE + ART PRINT + ŠETNJA S AUTORICOM PO LICI + POSEBNA ZAHVALA ZA PODRŠKU PROJEKTU | Rok dostave: prosinac 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena
  • 16-11-2021

    Veliko hvala svima na potpori!

    Kad se male ruke slože lalalaa. Pjesma Zagrebačkih mališana mi odzvanja u glavi zadnjih tjedan dana. Ovo je prvenstveno priča o zajednici i ljudima koji su uložili svoja znanja i vještine da kampanja uspije, kao i onima koji su virtualno, kroz društvene mreže i newslettere, te uživo dijelili i angažirali ljude da podrže priču o Nutrivoru. Neću vam nikada moći dovoljno zahvaliti. Hvala medijima koji su podržali kampanju i pomogli da informacije dođu do onih kojima su potrebne. Veronika Švob @Super1, Sonja Mlinar i Dora Ivanović @Gloria, Ema Subotičanec @Sensa, Kristina Stakor @Elle, Suzana Ciboci @Doktor u kući, Dolores Marčetić @Btw Magazine, Ivana Nanut @IN magazin, NovaTV, Tamara Peras @Kod nas doma, HRT, Maja Krištafor @24 sata, Iva Divljaković @Story, Antonija Vrčić @Ljepota i zdravlje, Gordan Zečić, Lidija Lončarić i Berislava Picek @Dobra hrana. S obzirom da smo višestruko nadmašili moje projekcije i da sam već četvrti put mijenjala narudžbu prema tiskari, još uvijek nemam potvrđen rok izlaska knjige. Postoji problem s nabavkom papira tako da ću sve informacije transparentno komunicirati ovdje i putem maila čim budem imala novosti.

Ime Iznos Datum
Ladislav Mandaric 225,00  (1.695,26 kn) November 12, 2021
Katarina Gvozden 314,00  (2.365,83 kn) November 10, 2021
Ivana Kovačević 42,00  (316,45 kn) November 10, 2021
Maja Šeparović 42,00  (316,45 kn) November 10, 2021
Marta Čavka 314,00  (2.365,83 kn) November 10, 2021
Ana Matijević 314,00  (2.365,83 kn) November 10, 2021
Linda Vičević 42,00  (316,45 kn) November 10, 2021
Ivana Storjak 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Sara Podrug 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Sara Podrug 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Petra Kojan 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Antonija Butković 200,00  (1.506,90 kn) November 09, 2021
Ana Dobrotinic 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Mihaela Poljak 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Petra Habunek 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Nadina Popovac 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Jelena Škalec 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Jelena Škalec 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ana Marija Horvat 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Irena Čukoić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Lorena Jakas 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Iva Paola Perković 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Marina Škeljo Zrilić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Maja Kolic Princip 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
IVANA KONJIĆ 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ivana Vitlov Divkovic 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ana Prša 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Ana Kraljević 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ana Mažar 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Sonja Brečić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Sanja Đogaš 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Matea Crljenica 100,00  (753,45 kn) November 09, 2021
Petra Lovreković 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Nikolina Vidonis Todić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Petra Saraga 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Doris Licul 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Matea Popović 30,00  (226,04 kn) November 09, 2021
Matea Drmić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Matea Popović 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Irena Žugelj Jurčević 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Mateja Štokan 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Sanja Vuletić Obrovac 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Marija Delić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Iva Krecak 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Matea Modrić 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Mihaela Bahlen 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Suzana Galant 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Alan Brkić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Marina Zloić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Josipa Ombla 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Lucija Cupic 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Donata Patljak 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Kristina Bujan 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Teuta Bilić 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Antonela Arapović 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anita Cutic 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Martina Lakoseljac Matejčić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Ana-Marija Drempetić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Leticija Hutinski Grančić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Maja Cindrić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ana Gajski 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 35,00  (263,71 kn) November 09, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Dolores Marinić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Maja Vajdić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Helena Kušenić 35,00  (263,71 kn) November 09, 2021
Helena Kušenić 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Mirta Korač Halliday 60,00  (452,07 kn) November 09, 2021
Marina Kaštelančić Čoko 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
IVA JURIĆ 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Tina Rajić 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Matea Majsec Prokopec 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Una Pašić Gregović 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Dina Benazić 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Ema Klemar 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Maja Janković 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Nina Feketić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ana Surac 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Anđela Žulj 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ana Brnić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Sara Miličić 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Ružica Pavlović 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Jelena Iveljic 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Marija Sertić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Antoaneta Štefec 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Robert Novak 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Kristina Stakor 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Maja Nižetić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Sanja Kozina 180,00  (1.356,21 kn) November 09, 2021
Tomislav Hunjak 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Tihana Juričev-Martinčev 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Nikica Mirt 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Ana Burazin 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Villy Kozarcanin 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Marija Bodrožić Govorčin 100,00  (753,45 kn) November 09, 2021
Sanda Celizic 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ivana Ivkovic Stepic 35,00  (263,71 kn) November 09, 2021
Vlatka Šerkinić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Danijela Ferjanić Hodak 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Meri Grenc 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Maja Brkic 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Iva Serdarević 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ivana Horvat 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Petra Jelenić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Petra Loje 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ivana Horvat 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Maja Pokos 100,00  (753,45 kn) November 09, 2021
Iva Klarin 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Josip Krišto 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Katarina Varga 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Nela Vrbanić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Iva Mikulić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ana Maras 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Nika Pereš 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Maja Alivojvodić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Ana Marija Cakic 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anita Perkušić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Elma Mahmutovic 42,00  (316,45 kn) November 09, 2021
Bernarda Sastić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Nikolina Šagud 200,00  (1.506,90 kn) November 09, 2021
Ivana Šavorić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Iva Dugalic 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Morana Alebić 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Martina Hajdari 314,00  (2.365,83 kn) November 09, 2021
Issa Bratinčević 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Mateja Fanuko 42,00  (316,45 kn) November 08, 2021
Maja Mašek 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Marija Šiljeg 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Iva Ivankovic 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Dubravka Vuković 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Ivana Ledenko 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
SANJA Zugan 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Tena Vincetić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Ana Vidović 500,00  (3.767,25 kn) November 08, 2021
Ivana Antunica Povrzenic 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Mihael Kaučić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Milica Vidojkovic 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Mia Reba 180,00  (1.356,21 kn) November 08, 2021
Antonija Marasović 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Nikolina Kokor 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Ana Moćnik 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
andrea mušura 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Martina Streicher 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Sara Domniku 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Marita Nera Mimica 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Ana Novotny 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Kristina Pliško 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Lahorka Jurinić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Maida Srabovic 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Margareta Jelačić Jagodić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Sara Morasi Piperčić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Petra Nizek 42,00  (316,45 kn) November 08, 2021
Matea Milanović 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Monika Puskaric 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Lidija Andrijevic Gajic 300,00  (2.260,35 kn) November 08, 2021
Silvana Korić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Nina Vukušić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Nina Grbić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Tanja Cvitaš 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Marija Erić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Jasmina Ibisevic Muminovic 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Tomi Butković 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Matea Kuna 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Sara Kekuš 42,00  (316,45 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Katarina Bilan 120,00  (904,14 kn) November 08, 2021
Vera Jakšić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Danijela Gjuras 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Katarina Frgačić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Ana-Marija Vlašiček Pozderović 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Stanka Damić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Nastja Kulović 200,00  (1.506,90 kn) November 08, 2021
Maja Burek 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Meri Dugandžić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Maja Obrovac Glišić 942,00  (7.097,50 kn) November 08, 2021
Sonja Friedmann-stokic 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Ivančica Bišćan 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Tomislav Vladislavić 35,00  (263,71 kn) November 08, 2021
Paula Zinic 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 08, 2021
Maša Virag 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Ana Čizmić 42,00  (316,45 kn) November 08, 2021
Ana Čizmić 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Ana Maria Baricevic 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Lidija Šetit 314,00  (2.365,83 kn) November 08, 2021
Marija Marković 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Karla Maleš 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Marijana Miskulin 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Ivana Skender 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Martina Tompić 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
IVANA BLAŽEKOVIĆ FRANIĆ 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Marina Babić 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Tea Zavacki 42,00  (316,45 kn) November 07, 2021
Kristina Kratofil 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Petra Mihanović 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Marija Rakić Šaranac 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Ines Gašljević Mihaljević 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Ivana Aničić 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Štefica Škreblin 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Srđana Jonić 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Margareta Karlovic 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Martina Milovan 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Matea Delseno 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Sara Oroz 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Rafaela Sladoljev Bastić 42,00  (316,45 kn) November 07, 2021
Ivana Krstić 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Tanja Horvat 314,00  (2.365,83 kn) November 07, 2021
Lana Filipin 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Lana Filipin 42,00  (316,45 kn) November 06, 2021
Lana Filipin 35,00  (263,71 kn) November 06, 2021
Mateja Marincel 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Ines Šala 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Ines šala 42,00  (316,45 kn) November 06, 2021
Marina Radman Rade 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Tea Marinac 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Anita Sesar Kerže 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Karmen Židić 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Sandra Rušin 42,00  (316,45 kn) November 06, 2021
Nikoleta Klaić 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Andrea Krišto 314,00  (2.365,83 kn) November 06, 2021
Petra Piljić 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
irma podoreški 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Maja Jašović 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Ivan Zatezalo 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Ivana Petrus 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Julija Herceg 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) November 05, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) November 05, 2021
Mira Šulc 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Anja Rogina 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Lucija Poledica 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Maja Orešan 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Lucija Kovačec 314,00  (2.365,83 kn) November 05, 2021
Samanta Marić 35,00  (263,71 kn) November 05, 2021
Milena Spasic 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Ananda Kiš 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Marina Tomašević 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Lorena Vlahovski 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Antea Bastić 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Lana Ozvald 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 04, 2021
Zrinka Mustac 42,00  (316,45 kn) November 04, 2021
Slavica Skoda 314,00  (2.365,83 kn) November 03, 2021
Nikola Bartolic 314,00  (2.365,83 kn) November 03, 2021
Elena Lalić 42,00  (316,45 kn) November 03, 2021
Petra Petric 314,00  (2.365,83 kn) November 03, 2021
Blanka Smoljić 314,00  (2.365,83 kn) November 03, 2021
Pleša Jelena 314,00  (2.365,83 kn) November 03, 2021
Valentina Vinojčić 314,00  (2.365,83 kn) November 03, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 03, 2021
Vedrana Barisic Burazin 42,00  (316,45 kn) November 02, 2021
Vedrana Barisic Burazin 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
Klara Perica 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
KRISTINA BORAS BEZJAK 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
Nuic Ira 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
Marija Ravlić 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
Dora Palčevski 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
Andrea Juraja Farkaš 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
Josipa Slugan 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
Ksenija Bećirović 314,00  (2.365,83 kn) November 02, 2021
Natalija Mandić 300,00  (2.260,35 kn) November 02, 2021
Luka Boskovic 314,00  (2.365,83 kn) November 01, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) November 01, 2021
Nikica Stolić Mirt 314,00  (2.365,83 kn) October 31, 2021
Marina Antičić 314,00  (2.365,83 kn) October 30, 2021
Valentina Melnjak 314,00  (2.365,83 kn) October 30, 2021
Rafaela Plentaj 30,00  (226,04 kn) October 30, 2021
Senia Žarković 314,00  (2.365,83 kn) October 30, 2021
Sanja Busija 314,00  (2.365,83 kn) October 30, 2021
Mirta Mikinac 42,00  (316,45 kn) October 30, 2021
Tena Zbiljski Popović 314,00  (2.365,83 kn) October 30, 2021
Marija Vajentić 314,00  (2.365,83 kn) October 30, 2021
Margareta Šarlija 314,00  (2.365,83 kn) October 30, 2021
Lara Dorotić 314,00  (2.365,83 kn) October 29, 2021
Rafael tony Ugljar 314,00  (2.365,83 kn) October 29, 2021
Sara Jurdana 314,00  (2.365,83 kn) October 29, 2021
Antonija Jurica 314,00  (2.365,83 kn) October 29, 2021
Mirta Mikinac 314,00  (2.365,83 kn) October 29, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) October 28, 2021
Velan Darija 314,00  (2.365,83 kn) October 28, 2021
Bekic Tanja 314,00  (2.365,83 kn) October 28, 2021
Tena Kovaček 314,00  (2.365,83 kn) October 28, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 28, 2021
Anja Rus Jagodić 314,00  (2.365,83 kn) October 28, 2021
Kristina Perišić 42,00  (316,45 kn) October 28, 2021
Katija Oršulić 314,00  (2.365,83 kn) October 28, 2021
Ana-Marija Romić 314,00  (2.365,83 kn) October 28, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 28, 2021
ivana arambasic 314,00  (2.365,83 kn) October 28, 2021
Maja Pokos 180,00  (1.356,21 kn) October 28, 2021
Nikolina Mihalić Kocijan 42,00  (316,45 kn) October 27, 2021
Barbara Tolić 50,00  (376,73 kn) October 27, 2021
Maja Ogrizović 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Ana Gasparini 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Marina Nikolic 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Petra Koštić 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Lidija Loncaric 42,00  (316,45 kn) October 27, 2021
Gorana Šarić 42,00  (316,45 kn) October 27, 2021
Dunja Perić 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Edita Simic 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Dana Bajčić 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Marija Veselinović 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Simona Tršinar 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Ariana Gessert Rosandić 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Tihana Jirasek 42,00  (316,45 kn) October 27, 2021
Tatjana Mutavdžić 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Mirna Oštarić Kerr 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Korljan Dijana 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Đurđica Dragojević 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Maja Lasić 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Sokol Shabanaj 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Snježana Kiseljak 42,00  (316,45 kn) October 27, 2021
Vanja Matijević 356,00  (2.682,28 kn) October 27, 2021
Snježana Kiseljak 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Renata Kota 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Luka Maglić 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Nikolina Duniskvarić 42,00  (316,45 kn) October 27, 2021
Maja Jandrek 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Marina Milas 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Ivančica Beclin-Vručina 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Lejla Poricanin-Miskic 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Tina Kresonja 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
TANJA BLAŽEVIĆ 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Patricia Potočnik 314,00  (2.365,83 kn) October 27, 2021
Zorka Klapan 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Maja Mrvos 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Katica Jelovčić 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Ana Prekratić 60,00  (452,07 kn) October 26, 2021
Petra Vuković 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Andrea Karabegovic 42,00  (316,45 kn) October 26, 2021
Andrea Karabegovic 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Marina Marinski 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Kristina Aralica 42,00  (316,45 kn) October 26, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Katarina Lijović 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Neda Batinic 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Kristina Petrač 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Sandra Rajić 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Komadina Tamara 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Ana-Marija Petricevic 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Željka Rafajac 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Andrea Cukrov 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Ivana Blonkalo Korov 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Lea Đurasović 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) October 26, 2021
Frana Bačić 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Ana Marusic Lisac 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Antonija Bilić 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Danijela Ivić Šestan 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Jelena Zigic 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Sara Šubašić 42,00  (316,45 kn) October 26, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Ines Anna Bošnjak 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Maja turcic 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 26, 2021
Morana Rozić 200,00  (1.506,90 kn) October 25, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Maja Knežević 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Nikolina Mihalić Kocijan 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Irena Bastijanić 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Ivana Kuluz 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Titlić Ivana 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Irena Faehndrich 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Tanja Lešić 100,00  (753,45 kn) October 25, 2021
Ana Maria Filipović Grčić 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Ana Jelekovac Jurkin 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Jakšić Mirela 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Loris Veron 42,00  (316,45 kn) October 25, 2021
Petar Martinčić 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Lucija Kepić 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Ivana Brletić 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) October 25, 2021
Anita Vranjić Boneta 42,00  (316,45 kn) October 25, 2021
Marita Petricic 60,00  (452,07 kn) October 25, 2021
Maja Tomic 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Kovacevic Schiavone Jelena 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Borna Skračić 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Karolina Zelenika 42,00  (316,45 kn) October 25, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Lana Vučković 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Davor Nimani 314,00  (2.365,83 kn) October 25, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) October 25, 2021
Helena Zagar 42,00  (316,45 kn) October 25, 2021
Martina Vrljičak 314,00  (2.365,83 kn) October 24, 2021
Lidija Kipke Vugrač 314,00  (2.365,83 kn) October 24, 2021
Mia-Martina Hren Konjevod 42,00  (316,45 kn) October 24, 2021
Nataša Travarević Prskalo 314,00  (2.365,83 kn) October 24, 2021
Hrvoje Bursić 314,00  (2.365,83 kn) October 23, 2021
Hrvoje Hunjadi 314,00  (2.365,83 kn) October 23, 2021
Dunja Vranešević 314,00  (2.365,83 kn) October 23, 2021
Jasmina Kochovska 150,00  (1.130,18 kn) October 23, 2021
Ivančica Bišćan 314,00  (2.365,83 kn) October 23, 2021
Ivančica Bišćan 42,00  (316,45 kn) October 23, 2021
Ana Vlahek 314,00  (2.365,83 kn) October 23, 2021
Mihaela Matić 314,00  (2.365,83 kn) October 23, 2021
Paunović Lucija 314,00  (2.365,83 kn) October 22, 2021
Anamarija Šimić 42,00  (316,45 kn) October 22, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 22, 2021
Dajana Kocijan 314,00  (2.365,83 kn) October 22, 2021
Beti Fabijančić 314,00  (2.365,83 kn) October 22, 2021
Matea Bešlin 314,00  (2.365,83 kn) October 22, 2021
Vanja Medak 314,00  (2.365,83 kn) October 22, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 22, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 22, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 22, 2021
Sanja Šunjić 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Ana Ćuro Rukavina 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Lea Vene 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Ema Marača 42,00  (316,45 kn) October 21, 2021
Igor Boškić 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Ana Delimar Čop 42,00  (316,45 kn) October 21, 2021
Martina Fistrić 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Lea Belosa 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Antea Vrdoljak 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Lana Pejić 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Jelena Burić 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Andrea Andrijević 314,00  (2.365,83 kn) October 21, 2021
Anamaria Bajac 42,00  (316,45 kn) October 21, 2021
Jelena Car 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Marija Belina 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Danijela Tomić 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Iva Jeletić Prodan 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Marija Ravlić 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
MIRELA FINDRIK FABIJANOVIĆ 42,00  (316,45 kn) October 20, 2021
MIRELA FINDRIK FABIJANOVIĆ 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Anja Černeka 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Ena Jurin Bolanča 42,00  (316,45 kn) October 20, 2021
Ena Jurin Bolanča 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Josipa Ćosić 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Čorak Anna 200,00  (1.506,90 kn) October 20, 2021
Ivka Koračak 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Kristina Pereža Žilić 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Mateja Mateja 42,00  (316,45 kn) October 20, 2021
Anja Oppenheim Barešić 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Mia-Martina Hren Konjevod 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Kristina Strle Šimić 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
zdenko čukelj 2.000,00  (15.069,00 kn) October 20, 2021
Vjera Pranjić 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Maja Dukić 500,00  (3.767,25 kn) October 20, 2021
Josipa Marković 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Sonja Skroza 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Marija Knezovic 500,00  (3.767,25 kn) October 20, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Dina Lijić 314,00  (2.365,83 kn) October 20, 2021
Maja Antonic 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Lana Kosovac 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Gea Lukšić 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Mirna Barač 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) October 19, 2021
Anita Vranjić Boneta 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Iva Šelaj 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Nikica Vukić 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Iva Zgela 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Jelica Franić 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Antonija Iveljic 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Manuela Pliško 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Kristina Pavlić 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) October 19, 2021
Medeja Pistotnik 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Marina Marina 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) October 19, 2021
Ana Keleminec 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Neda Roglić 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Nikolina Mehkek 314,00  (2.365,83 kn) October 19, 2021
Tanja Kovačić 35,00  (263,71 kn) October 19, 2021
Sandra Blažević 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Andrea Pavlek 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Dubravka Grgić 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Iva Magaš 42,00  (316,45 kn) October 18, 2021
Aleksandra Knez 500,00  (3.767,25 kn) October 18, 2021
Katarina Zeman-Novak 500,00  (3.767,25 kn) October 18, 2021
Matija Jerković 500,00  (3.767,25 kn) October 18, 2021
Aleksandra Verić 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Antonija Blažević 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Sanela Bralić 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Linda BASSA 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Valentina Brčić 500,00  (3.767,25 kn) October 18, 2021
Iris Gašparac 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Matea Talaja 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) October 18, 2021
Andrea Tolj 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Jelena Dokuzovic 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Barbara Drežnjak 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Lea Ordanić 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) October 18, 2021
Branka Hekić 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Nataša Cabicar 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Matea Sršen 500,00  (3.767,25 kn) October 18, 2021
Ana Denić 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
BIANKA JAKAS 314,00  (2.365,83 kn) October 18, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) October 18, 2021
Ivona Franković Ugarković 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Sara Goleš 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Robert Pasicko 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Ivana Čuljak 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Jelena Maleš Đekanović 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Jovana Avalic 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Tatijana Fero 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Sara Stjepanovic 42,00  (316,45 kn) October 17, 2021
Stanka Košćak 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Zrinka Tolusic 42,00  (316,45 kn) October 17, 2021
Helena Jakoliš 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Andrea Rajher 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
MATEJA CUPIC 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Anastasija Oreb 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Maja Kolak 314,00  (2.365,83 kn) October 17, 2021
Iva Mahmet 500,00  (3.767,25 kn) October 17, 2021
Ivona Buterin 314,00  (2.365,83 kn) October 16, 2021
Margita Radman 314,00  (2.365,83 kn) October 16, 2021
Anonimno 35,00  (263,71 kn) October 16, 2021
Martina Rafaeli Ocana 314,00  (2.365,83 kn) October 16, 2021
Andrea Hlastec 314,00  (2.365,83 kn) October 16, 2021
Zdenka Kenđel 314,00  (2.365,83 kn) October 16, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Jasna Kusic 42,00  (316,45 kn) October 15, 2021
Vesna Nikolic 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Divna Rogić 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Lidija Pekanović 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Anonimno 50,00  (376,73 kn) October 15, 2021
Zdenka Kenđel 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Marina Tomašević 42,00  (316,45 kn) October 15, 2021
Ema Dojčinović 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Josipa Andrijanic 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Lina Jurjevic 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Nives Skura 500,00  (3.767,25 kn) October 15, 2021
Tanja Vidovic 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Iva Delač Šafarek 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Suzana Horvat 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Marina Maretić 314,00  (2.365,83 kn) October 15, 2021
Andrea Bezak 314,00  (2.365,83 kn) October 14, 2021
Mia Horvatinec 314,00  (2.365,83 kn) October 14, 2021
Ana Mažar 314,00  (2.365,83 kn) October 14, 2021
Maja Lukavecki 35,00  (263,71 kn) October 14, 2021
Tina Dukic 314,00  (2.365,83 kn) October 14, 2021
Andrejina Jugovac 500,00  (3.767,25 kn) October 14, 2021
Vedrana Komazec Juričić 42,00  (316,45 kn) October 14, 2021
Sandra Fero 314,00  (2.365,83 kn) October 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) October 14, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 14, 2021
Kristina Filaković 314,00  (2.365,83 kn) October 14, 2021
Martina Korić 314,00  (2.365,83 kn) October 14, 2021
Andrea Brigljević 314,00  (2.365,83 kn) October 14, 2021
Andreja Ciković 314,00  (2.365,83 kn) October 13, 2021
sara šubašić 314,00  (2.365,83 kn) October 13, 2021
Irena Govinda Popovic 314,00  (2.365,83 kn) October 13, 2021
Sanja Dermišek Rajković 500,00  (3.767,25 kn) October 13, 2021
Diana Čop 100,00  (753,45 kn) October 13, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 13, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 13, 2021
Petra Morović 314,00  (2.365,83 kn) October 13, 2021
Matea Hegedić 314,00  (2.365,83 kn) October 13, 2021
Jelena Peterlić 42,00  (316,45 kn) October 13, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) October 13, 2021
Nataša Štambuk 500,00  (3.767,25 kn) October 13, 2021
Natasa Busic 314,00  (2.365,83 kn) October 13, 2021
Jelena Peterlić 314,00  (2.365,83 kn) October 13, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Matea Radan Kovačević 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Karla Mandić 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Maja Wilke 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Martina Stipeč 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Stella Vujković 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Simona Gavez 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Laura Grilec 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
KATARINA VICKOVIĆ 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Suzana T.Dujmović 42,00  (316,45 kn) October 12, 2021
Isidora Ralić 314,00  (2.365,83 kn) October 12, 2021
Jasmina Šarić 314,00  (2.365,83 kn) October 11, 2021
Sara Antunović Šiljeg 500,00  (3.767,25 kn) October 11, 2021
Ira Fabijanic 314,00  (2.365,83 kn) October 11, 2021
Lucija Čeč 200,00  (1.506,90 kn) October 11, 2021
Ivana Mišetić 42,00  (316,45 kn) October 11, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 11, 2021
Sandra Bival 314,00  (2.365,83 kn) October 11, 2021
Ana Žužić 500,00  (3.767,25 kn) October 11, 2021
Marta Blažević 500,00  (3.767,25 kn) October 11, 2021
Ana Tomić Njegovan 150,00  (1.130,18 kn) October 10, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) October 10, 2021
Ivana Stipic 314,00  (2.365,83 kn) October 10, 2021
Kristina Sabolić 314,00  (2.365,83 kn) October 10, 2021
Lucija Matacin 500,00  (3.767,25 kn) October 09, 2021
Edina Handzic 314,00  (2.365,83 kn) October 09, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 09, 2021
Ana Viljac 500,00  (3.767,25 kn) October 09, 2021
Zvonimir Demeter 314,00  (2.365,83 kn) October 09, 2021
Maja Dolovčak 314,00  (2.365,83 kn) October 09, 2021
Gordana Vukšić 314,00  (2.365,83 kn) October 09, 2021
Diana Matuško 500,00  (3.767,25 kn) October 09, 2021
Iva Hladnik 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Hrvoje Forko 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Nikolina Pajnić 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Anonimno 50,00  (376,73 kn) October 08, 2021
Mirjana Ostojić Vadlja 42,00  (316,45 kn) October 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Božena Rajič 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Zrinka Martinić 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Nikolina Čikulin 42,00  (316,45 kn) October 08, 2021
Korana Delic 650,00  (4.897,43 kn) October 08, 2021
Antonela Vrdoljak 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Ana Licul Miletić 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Kate Blagaić Svilan 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Marija Doboviček 500,00  (3.767,25 kn) October 08, 2021
Andrea Ćukušić Kalajžić 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Tanja Arnautović 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Paula Bacek 314,00  (2.365,83 kn) October 08, 2021
Katarina Holjevac 500,00  (3.767,25 kn) October 07, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Anja Oppenheim Barešić 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Josipa Leko 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Milica Czerny Urban 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
NATAŠA GLOJNARIĆ 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Martina Bagara 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) October 07, 2021
Marica Pažanin 500,00  (3.767,25 kn) October 07, 2021
Petar Košćak 500,00  (3.767,25 kn) October 07, 2021
Klaudija Adžić 35,00  (263,71 kn) October 07, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Jasmina Sekušak 314,00  (2.365,83 kn) October 07, 2021
Andrea Ećimović 42,00  (316,45 kn) October 07, 2021
Biljana Vidović 314,00  (2.365,83 kn) October 06, 2021
Una Pašić Gregović 500,00  (3.767,25 kn) October 06, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) October 06, 2021
Marina Petkovic 314,00  (2.365,83 kn) October 06, 2021
Rinka Vuković 500,00  (3.767,25 kn) October 06, 2021
Matea Masina 50,00  (376,73 kn) October 06, 2021
Martina Knezović 314,00  (2.365,83 kn) October 06, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 06, 2021
Zrinka Janković 314,00  (2.365,83 kn) October 06, 2021
Marija Bodrožić Govorčin 314,00  (2.365,83 kn) October 06, 2021
JASNA DELIĆ 500,00  (3.767,25 kn) October 06, 2021
Mislav Cimperšak 500,00  (3.767,25 kn) October 06, 2021
Anonimno 35,00  (263,71 kn) October 06, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 06, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 06, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 06, 2021
Katarina Cindric 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Matea Masina 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Marija Možnik 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Nataša Lovrenčič 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Antonia Cvitanovic 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Dijana Žderić 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Elena Rudan 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Anonimno 20,00  (150,69 kn) October 05, 2021
Nensi Belac 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Ivana Dananić Šapit 42,00  (316,45 kn) October 05, 2021
Nataša Jakšić 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Maja Pokos 42,00  (316,45 kn) October 05, 2021
SAŠA PURIĆ DEBELJUH 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Maja Banović 314,00  (2.365,83 kn) October 05, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) October 05, 2021
Anonimno 60,00  (452,07 kn) October 04, 2021
Eva Koscak 35,00  (263,71 kn) October 04, 2021
Branka Juros 42,00  (316,45 kn) October 04, 2021
Vanja Ille 500,00  (3.767,25 kn) October 04, 2021
Maida Srabović 100,00  (753,45 kn) October 04, 2021
Ruža Krolo 314,00  (2.365,83 kn) October 04, 2021
Silvija Rolović 314,00  (2.365,83 kn) October 04, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) October 04, 2021
Dijana Šabić 314,00  (2.365,83 kn) October 04, 2021
Biljana Krpan Zeravica 314,00  (2.365,83 kn) October 04, 2021
Vlasta Putar 42,00  (316,45 kn) October 02, 2021
Lea Levi 314,00  (2.365,83 kn) October 02, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) October 02, 2021
Mirela Gudan 314,00  (2.365,83 kn) October 02, 2021
Lucija Ana Ilijić 314,00  (2.365,83 kn) October 02, 2021
Anonimno 600,00  (4.520,70 kn) October 01, 2021
Sara Antunović Šiljeg 35,00  (263,71 kn) October 01, 2021
Barbara Belušić 100,00  (753,45 kn) October 01, 2021
Kristina Sitar 42,00  (316,45 kn) October 01, 2021
Mia Biberović 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Tea Jarak 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Zeljka Svalina Manger 100,00  (753,45 kn) October 01, 2021
Anđela Ivčević 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Maja Milinović Margeta 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
marina andrijašević 500,00  (3.767,25 kn) October 01, 2021
Sandra Despot 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Stela Miler 500,00  (3.767,25 kn) October 01, 2021
Dajna Mišurac 42,00  (316,45 kn) October 01, 2021
Marina Merzel 42,00  (316,45 kn) October 01, 2021
Tea Oršulić Šokec 500,00  (3.767,25 kn) October 01, 2021
Marija Knezic 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Katarina Krolo 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Anonimno 350,00  (2.637,08 kn) October 01, 2021
Marijana Starić 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Eva Simona Kulenović 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Dino Prohaska 35,00  (263,71 kn) October 01, 2021
Anonimno 946,00  (7.127,64 kn) October 01, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Jasna Vukovac 356,00  (2.682,28 kn) October 01, 2021
Ines Komic 500,00  (3.767,25 kn) October 01, 2021
Lidija Fabijanić 42,00  (316,45 kn) October 01, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Nikoleta Lučin 314,00  (2.365,83 kn) October 01, 2021
Lahorka Nikolovski 42,00  (316,45 kn) October 01, 2021
Željka Perić 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Tanja Špoljar 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Maja Stanić 500,00  (3.767,25 kn) September 30, 2021
Mirija Storelli 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Nada Holik 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Anonimno 42,00  (316,45 kn) September 30, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Maja Cindrić 42,00  (316,45 kn) September 30, 2021
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) September 30, 2021
Nambi Kezić 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Dragana Jevtic 500,00  (3.767,25 kn) September 30, 2021
Anonimno 356,00  (2.682,28 kn) September 30, 2021
Morana Starcevic 500,00  (3.767,25 kn) September 30, 2021
Tanja Haramincic 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Nina Rapo 500,00  (3.767,25 kn) September 30, 2021
Sabina Zvečić Pristav 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Mateja Praznik 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Đurđa Bracanović 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Jordanka Cohar 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Nikolina Šagud 100,00  (753,45 kn) September 30, 2021
Marina Merzel 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Eva Koscak 500,00  (3.767,25 kn) September 30, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Dubravka Kurobasa 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Vedrana Jankovic 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Ivana Čondić Banovski 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Ana Milovan 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Ivana Karmišević 186,00  (1.401,42 kn) September 30, 2021
Ana Podoreški 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Ana Topić 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Jelena Markota 50,00  (376,73 kn) September 30, 2021
Ivana Slišković 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Kristina Zdrilić Vidović 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Lea Kralj Jager 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Mirta Korač Halliday 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Danijela Dobrović 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Martina Korić 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Martina Čatić 500,00  (3.767,25 kn) September 30, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Sergea Muškić 800,00  (6.027,60 kn) September 30, 2021
Jelena Klasnić 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Ana Terlević 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Anonimno 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Anamarija Bambir 314,00  (2.365,83 kn) September 30, 2021
Jelena Dalić 200,00  (1.506,90 kn) September 29, 2021
Jelena Dalić 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Ana Pensa 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Katarina Bilan 200,00  (1.506,90 kn) September 29, 2021
Maja Katanić Andraši 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Ivana Radić 42,00  (316,45 kn) September 29, 2021
Anonimno 35,00  (263,71 kn) September 29, 2021
Ana Tomic 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Tanja Perković 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Eva Karakaš Bedrina 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Elvira Stanić Grgurević 500,00  (3.767,25 kn) September 29, 2021
Bojana KNEŽEVIĆ 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Barbara Tolić 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Martina Tuta 150,00  (1.130,18 kn) September 29, 2021
Jelena Zigic 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Nikolina Dokovic 500,00  (3.767,25 kn) September 29, 2021
Lidija Bodrožić 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Sanja Ivić 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Ana Poštek 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Marinela Žugaj 500,00  (3.767,25 kn) September 29, 2021
Dora Stipaničić 180,00  (1.356,21 kn) September 29, 2021
Diana Čop 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Anamarija Miličević 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Andrea Lukezic 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Nastja Kulović 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Kristina Andrin 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Nataša Lovrenčič 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Ivana Karmišević 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Maja Borovina 314,00  (2.365,83 kn) September 29, 2021
Anonimno 1,00  (7,53 kn) September 29, 2021
hrCroatian