Prošireno izdanje knjige ‘Autoimuni nutrivor’

”Autoimuni nutrivor – priručnik i kuharica bez alergena” nastao je iz potrebe da autorice knjige Ivana Zovak i Petra Krolo podijele vlastito iskustvo i najnovija istraživanja vezana uz prehranu i autoimune bolesti.

 

311 Ulagača 2 Sviđa mi se
79.894,00 kn PRIKUPLJENO
220.000,00 kn CILJ
Raised Percent :
36.32%

11 Dana do završetka
36.32% PRIKUPLJENO
Zagreb, Hrvatska

PRIČA O KNJIZI

”Autoimuni nutrivor – priručnik i kuharica bez alergena” nastao je iz potrebe da autorice knjige Ivana Zovak i Petra Krolo podijele vlastito iskustvo i najnovija istraživanja vezana uz prehranu i autoimune bolesti.

Danas je poznato da se autoimune bolesti mogu dijagnosticirati tek u zadnjem stadiju i upravo zato je važna prevencija.


ZAŠTO JE KNJIGA VAŽNA?

Knjiga je mnogima pomogla da osvijeste koliki utjecaj hrana ima na zdravlje, promijene navike i žive bez simptoma i bolova. Kvalitetna informacija i edukacija ključne su u preuzimanju odgovornosti za vlastito zdravlje pa nam je od iznimne važnosti da knjiga bude javno dostupna svima kojima je potrebna.

 


O MENI I TIMU NUTRIVORA

Zovem se Petra i godinama sam volontirala u udruzi za osobe s bolestima štitnjače zahvaljujući čemu sam naučila da osobe s istom dijagnozom mogu imati potpuno različite simptome. Otkrila sam da hrana koju volim ima golem negativan utjecaj na moje zdravlje i stanje uma te da su propusna crijeva i/ili crijevna disbioza zajednička poveznica svima koji imaju autoimune bolesti. Završila sam edukaciju za aromaterapeuta, otvorila obrt i dobila licenciju kao prvi Autoimmune Paleo Coach u regiji. Moja misija je pomoći ljudima da shvate koliko su AI bolesti kompleksne i koliko slojeva treba ukloniti da bi se otkrio uzrok. Istovremeno želim pokazati koliku moć imamo u vlastitim rukama, odnosno koliko možemo utjecati na razvoj ili prevenciju bolesti.

Ova knjiga ne bi bila tako detaljna i sadržajna bez moje koautorice Ivane Zovak, pokretačice FB grupe AIP+Paleo.

Knjiga ne bi ugledala svjetlo dana da nas Anita Šupe nije podržala i izdala prvo i drugo izdanje. Valentina Bedi, Anja Vladisavljević i Katarina Krolo lektorirale su svih 500+ stranica, a NJI3 (Tessa Bachrach Krištofić, Dina Milovčić, Franka Tretinjak) grafički uredile knjigu.

Posebna zahvala svim nutrivorima koji su ponudili svoje vrijeme, znanje i vještine kako bi pridonijeli ovoj kampanji. Ivana, hvala na snimanju i editiranju videa, Nikolina, hvala na dodavanju titlova, Ana i Dora, hvala na grafikama i mockupovima, Eva, Petra i Marija, hvala što ste ambasadorice brenda te svojim primjerom služite kao inspiracija.

Zahvaljujem i svima onima koje nisam poimence spomenula, a koji dijele sadržaj virtualno i usmeno. 


NAGRADE

Hvala što podržavaš ovu kampanju i pomažeš da podignemo svijest o tome na koji se način autoimune bolesti mogu prevenirati ili držati pod kontrolom. Tvoj doprinos ovoj kampanji pomaže ostvarenju cilja da dio knjiga doniram knjižnicama diljem Hrvatske.

Iznos koji prikupljamo za potrebe ove kampanje uključuje i poštarinu pa kupnjom jedne ili više nagrada ostvaruješ pravo na besplatnu poštarinu.

 

1. DONACIJA PREMA VLASTITIM MOGUĆNOSTIMA

Svaka kuna se broji. Cijenim tvoj doprinos. Dobit ćeš vječnu zahvalnost i digitalnu zahvalnicu.

 

2. NALJEPNICE

Podsjetnik uvijek dobro dođe. Dobit ćeš list s naljepnicama.

 

3. MINI E-BOOK GABLECI

Biti ćeš prvi koji će dobiti digitalno izdanje kuharice Gableci. Sastojat će se od 10-20 AIP + paleo recepata. Nemoj se više nikada naći u situaciji da za vrijeme pauze nemaš gablec.

 

4. PAKET OD 4 RAZGLEDNICE

Limitirano izdanje razglednica uključuje dvije autorske fotografije Petre Krolo i dvije ilustracije s foliotiskom autorice Orla Bird.

 

5. ART PRINT NUTRIVOR SELF<3CARE

Dobit ćeš ilustraciju A4 formata autorice Orla Bird za Nutrivor. Ilustracija je printana na posebnom art papiru i sadrži foliotisak.

 

6. KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR – PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA”

Imaš priliku “udomiti” novo, prošireno izdanje knjige + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt + posveta autorice Petre Krolo (ako želiš posvetu, ostavi napomenu prilikom plaćanja). Knjige naručene bez napomene, šaljem bez posvete.

 

7. KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR – PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI

Dobit ćeš novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt + posveta autorice Petre Krolo (ako želiš posvetu, ostavi napomenu prilikom plaćanja). Knjige naručene bez napomene, šaljem bez posvete.

 

8. KNJIGA “AUTOIMUNI NUTRIVOR – PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI + CRASH COURSE 2.0 KONZULTACIJE

Ovaj paket sadržava SVE što ti je potrebno da kreneš u avanturu preuzimanja kontrole nad vlastitim zdravljem uz stručnu podršku.

Novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + dva termina za individualne konzultacije + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt + posveta autorice Petre Krolo (ako želiš posvetu, ostavi napomenu prilikom plaćanja). Knjige naručene bez napomene, šaljem bez posvete.

 

9. KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR – PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + ONLINE 1:1 KONZULTACIJE + GABLECI + NALJEPNICE + RAZGLEDNICE + ART PRINT + ŠETNJA S AUTORICOM PO LICI + POSEBNA ZAHVALA ZA PODRŠKU PROJEKTU

Ovaj paket sadržava sve nagrade + suradnju kroz 6 konzultacija + šetnju s autoricom knjige Petrom Krolo i fitoterapeutkinjom Mirtom Korač uz učenje i prepoznavanje samoniklog jestivog bilja za četiri osobe.


NAPOMENE:

Ovo je potencijalno zadnje izdanje knjige pa nemoj čekati da se opet rasproda.

● Knjiga ”Autoimuni nutrivor” tiskana je na posebnom papiru dobivenom iz obnovljivih izvora. Pandemija se negativno odrazila na nabavu celuloze koja je potrebna tvornicama za izradu papira pa se veće narudžbe čekaju do dva mjeseca. Najavljeno je poskupljenje sirovine 5-15% u rujnu što sam uračunala u potreban iznos. Novo poskupljenje najavljeno je za 1. listopada pa je važno da što prije skupimo iznos potreban za tisak kako bih mogla poslati narudžbu.

● Iz navedenih razloga postoji mogućnost da će knjiga u redovnoj prodaji biti skuplja od trenutne cijene.

● Nakon nabave papira slijedi tisak za koji je također potrebno nekoliko tjedana. U ovom trenutku ne mogu ponuditi više informacija ni konkretne rokove. Knjigu najranije možeš očekivati tijekom prosinca, ali taj rok nije potvrđen sve dok ne pošaljem narudžbu.

● Ako želiš posvetu autorice Petre Krolo u knjizi ‘Autoimuni nutrivor’, ostavi napomenu prilikom plaćanja.

● Kampanja je organizirana tako da ne plaćaš nikakve dodatne troškove (poput poštarine), osim donacije navedene za izabrani paket/nagradu.

● Sve informacije vezano za knjigu, tisak i kampanju ću transparentno i redovito dijeliti putem maila i društvenih mreža.

Hvala na razumijevanju i podršci.


BUDŽET

BUDŽET

TISAK (knjiga, naljepnice, razglednice, print)- 145 000 kn

HONORARI (autorski, grafički, lektorski)- 40 000 kn

TROŠKOVI (kartične kuće za transakcije, korištenje platforme, porez na donacije)- 20 000 kn

POŠTARINA (ambalaža, poštarina)- 20 000 kn

Troškovi su bazirani na procjeni i mogu se mijenjati ovisno o broju transakcija i prodanih knjiga.


Kako donirati (jednostavno je!)

Kako bi se uspješno izvršila uplata potrebno je:
1. na desnoj margini odabrati željeni iznos uplate;
2. u obrazac upisati tražene osobne podatke;
3. odabrati željeni način plaćanja:
a) Visa ili MasterCard kartica (opcija AgentCASH);
b) kriptovalutom (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS) putem sustava PayCek (ovdje možete preuzeti upute za korištenje PayCeka);
c) KEKS Pay;
d) opća uplatnica ili internet/mobilno bankarstvo.
4. potvrditi uplatu prema daljnjim uputama platforme.

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je sačekati određeno vrijemedo obrade uplate i njenog evidentiranja na stranici kampanje. Uplate izvršene općom uplatnicom ili internet/mobilnim bankarstvom evidentiraju se u roku od 1 do 2 radna dana, a uplate izvršene karticama, kriptovalutama ili KEKS Payom u roku od 1 do 12 sati.  

Za dodatne tehničke upite u vezi plaćanja molimo Vas da se obratite na e-mail adresu cedior.org@gmail.com ili na broj telefona +385 (0)98 611 467.

Koristimo priliku da se zahvalimo Zagrebačkoj banci i Bizzonu koji su omogućili plaćanje Visa i Mastercard karticama, Erste banci koja je omogućila plaćanje aplikacijom KEKS Pay, te Electrocoinu i PayCeku koji su omogućili plaćanje kriptovalutama Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS. Također zahvaljujemo hosting tvrtki Mydataknox na održavanju servera.


Temeljni podaci o nositelju kampanje

Naziv organizacije: Nutrivor_ obrt za internetski portal
Adresa udruge: Nespeš 40, 10380 Sv. Ivan Zelina

Osoba za zastupanje: Petra Krolo, vlasnica obrta
E-pošta: nutrivor@nutrivor.eu
Web stranica: https://nutrivor.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/AIPnutrivor/
Instagram: https://www.instagram.com/autoimmunenutrivore/
YouTube stranica: https://www.youtube.com/channel/UCEf7ASv9XPrYrxLWwhCyNDw
OIB: 69691988976

Podržite bez modela ulaganja
Minimum amount is kn Maximum amount is kn

Modeli ulaganja

35 kn

NALJEPNICE | Podsjetnik uvijek dobro dođe. Dobit ćeš list s naljepnicama. | Rok dostave: prosinac 2021.

NALJEPNICE | Podsjetnik uvijek dobro dođe. Dobit ćeš list s naljepnicama. | Rok dostave: prosinac 2021.

7 Ulagača

42 kn

GABLECI | Digitalno izdanje mini AIP+paleo kuharice. | Rok dostave: siječanj 2022.

GABLECI | Digitalno izdanje mini AIP+paleo kuharice. | Rok dostave: siječanj 2022.

28 Ulagača

60 kn

RAZGLEDNICE | Paket od 4 razglednice s dvije ilustracije i dvije fotografije. | Rok dostave: prosinac 2021.

RAZGLEDNICE | Paket od 4 razglednice s dvije ilustracije i dvije fotografije. | Rok dostave: prosinac 2021.

10 Ulagača

180 kn

ART PRINT | A4 print Orla Bird za Nutrivor. | Rok dostave: prosinac 2021.

ART PRINT | A4 print Orla Bird za Nutrivor. | Rok dostave: prosinac 2021.

6 Ulagača

314 kn

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” | Jedan primjerak knjige + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” | Jedan primjerak knjige + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

177 Ulagača

500 kn

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI | Dobit ćeš novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI | Dobit ćeš novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

39 Ulagača

1600 kn

KNJIGA “AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI + CRASH COURSE 2.0 KONZULTACIJE | Novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + dva termina za individualne konzultacije + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

KNJIGA “AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + GABLECI + CRASH COURSE 2.0 KONZULTACIJE | Novo, prošireno izdanje knjige + self<3care dnevnik + digitalno izdanje kuharice Gableci + dva termina za individualne konzultacije + ime i prezime u knjizi na zahvalnici nutrivorima koji su podržali ovaj projekt. | Rok dostave: prosinac 2021.

0 Ulagača

5000 kn

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + ONLINE 1:1 KONZULTACIJE + GABLECI + NALJEPNICE + RAZGLEDNICE + ART PRINT + ŠETNJA S AUTORICOM PO LICI + POSEBNA ZAHVALA ZA PODRŠKU PROJEKTU | Rok dostave: prosinac 2021.

KNJIGA ”AUTOIMUNI NUTRIVOR - PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA” + NUTRIVOR SELF<3CARE DNEVNIK + ONLINE 1:1 KONZULTACIJE + GABLECI + NALJEPNICE + RAZGLEDNICE + ART PRINT + ŠETNJA S AUTORICOM PO LICI + POSEBNA ZAHVALA ZA PODRŠKU PROJEKTU | Rok dostave: prosinac 2021.

0 Ulagača

Ime Iznos Datum
Ivona Buterin 314,00 kn October 16, 2021
Margita Radman 314,00 kn October 16, 2021
Martina Rafaeli Ocana 314,00 kn October 16, 2021
Zdenka Kenđel 314,00 kn October 16, 2021
Anonimno 314,00 kn October 15, 2021
Jasna Kusic 42,00 kn October 15, 2021
Vesna Nikolic 314,00 kn October 15, 2021
Divna Rogić 314,00 kn October 15, 2021
Lidija Pekanović 314,00 kn October 15, 2021
Anonimno 50,00 kn October 15, 2021
Zdenka Kenđel 314,00 kn October 15, 2021
Marina Tomašević 42,00 kn October 15, 2021
Ema Dojčinović 314,00 kn October 15, 2021
Josipa Andrijanic 314,00 kn October 15, 2021
Lina Jurjevic 314,00 kn October 15, 2021
Anonimno 314,00 kn October 15, 2021
Nives Skura 500,00 kn October 15, 2021
Tanja Vidovic 314,00 kn October 15, 2021
Iva Delač Šafarek 314,00 kn October 15, 2021
Suzana Horvat 314,00 kn October 15, 2021
Marina Maretić 314,00 kn October 15, 2021
Andrea Bezak 314,00 kn October 14, 2021
Mia Horvatinec 314,00 kn October 14, 2021
Ana Mažar 314,00 kn October 14, 2021
Maja Lukavecki 35,00 kn October 14, 2021
Tina Dukic 314,00 kn October 14, 2021
Andrejina Jugovac 500,00 kn October 14, 2021
Vedrana Komazec Juričić 42,00 kn October 14, 2021
Sandra Fero 314,00 kn October 14, 2021
Anonimno 100,00 kn October 14, 2021
Anonimno 314,00 kn October 14, 2021
Kristina Filaković 314,00 kn October 14, 2021
Martina Korić 314,00 kn October 14, 2021
Andrea Brigljević 314,00 kn October 14, 2021
sara šubašić 314,00 kn October 13, 2021
Irena Govinda Popovic 314,00 kn October 13, 2021
Sanja Dermišek Rajković 500,00 kn October 13, 2021
Diana Čop 100,00 kn October 13, 2021
Anonimno 314,00 kn October 13, 2021
Anonimno 314,00 kn October 13, 2021
Petra Morović 314,00 kn October 13, 2021
Matea Hegedić 314,00 kn October 13, 2021
Jelena Peterlić 42,00 kn October 13, 2021
Anonimno 42,00 kn October 13, 2021
Nataša Štambuk 500,00 kn October 13, 2021
Natasa Busic 314,00 kn October 13, 2021
Jelena Peterlić 314,00 kn October 13, 2021
Anonimno 314,00 kn October 12, 2021
Anonimno 314,00 kn October 12, 2021
Karla Mandić 314,00 kn October 12, 2021
Maja Wilke 314,00 kn October 12, 2021
Martina Stipeč 314,00 kn October 12, 2021
Stella Vujković 314,00 kn October 12, 2021
Simona Gavez 314,00 kn October 12, 2021
Laura Grilec 314,00 kn October 12, 2021
KATARINA VICKOVIĆ 314,00 kn October 12, 2021
Suzana T.Dujmović 42,00 kn October 12, 2021
Isidora Ralić 314,00 kn October 12, 2021
Jasmina Šarić 314,00 kn October 11, 2021
Sara Antunović Šiljeg 500,00 kn October 11, 2021
Ira Fabijanic 314,00 kn October 11, 2021
Lucija Čeč 200,00 kn October 11, 2021
Ivana Mišetić 42,00 kn October 11, 2021
Anonimno 314,00 kn October 11, 2021
Sandra Bival 314,00 kn October 11, 2021
Ana Žužić 500,00 kn October 11, 2021
Marta Blažević 500,00 kn October 11, 2021
Ana Tomić Njegovan 150,00 kn October 10, 2021
Anonimno 42,00 kn October 10, 2021
Kristina Sabolić 314,00 kn October 10, 2021
Lucija Matacin 500,00 kn October 09, 2021
Edina Handzic 314,00 kn October 09, 2021
Anonimno 314,00 kn October 09, 2021
Ana Viljac 500,00 kn October 09, 2021
Zvonimir Demeter 314,00 kn October 09, 2021
Maja Dolovčak 314,00 kn October 09, 2021
Gordana Vukšić 314,00 kn October 09, 2021
Diana Matuško 500,00 kn October 09, 2021
Iva Hladnik 314,00 kn October 08, 2021
Hrvoje Forko 314,00 kn October 08, 2021
Nikolina Pajnić 314,00 kn October 08, 2021
Anonimno 50,00 kn October 08, 2021
Mirjana Ostojić Vadlja 42,00 kn October 08, 2021
Anonimno 314,00 kn October 08, 2021
Anonimno 314,00 kn October 08, 2021
Božena Rajič 314,00 kn October 08, 2021
Zrinka Martinić 314,00 kn October 08, 2021
Anonimno 314,00 kn October 08, 2021
Nikolina Čikulin 42,00 kn October 08, 2021
Korana Delic 650,00 kn October 08, 2021
Antonela Vrdoljak 314,00 kn October 08, 2021
Ana Licul Miletić 314,00 kn October 08, 2021
Kate Blagaić Svilan 314,00 kn October 08, 2021
Marija Doboviček 500,00 kn October 08, 2021
Andrea Ćukušić Kalajžić 314,00 kn October 08, 2021
Tanja Arnautović 314,00 kn October 08, 2021
Paula Bacek 314,00 kn October 08, 2021
Katarina Holjevac 500,00 kn October 07, 2021
Anonimno 314,00 kn October 07, 2021
Doris Licul 100,00 kn October 07, 2021
Anja Oppenheim Barešić 314,00 kn October 07, 2021
Josipa Leko 314,00 kn October 07, 2021
Milica Czerny Urban 314,00 kn October 07, 2021
Anonimno 314,00 kn October 07, 2021
NATAŠA GLOJNARIĆ 314,00 kn October 07, 2021
Martina Bagara 314,00 kn October 07, 2021
Anonimno 314,00 kn October 07, 2021
Anonimno 500,00 kn October 07, 2021
Marica Pažanin 500,00 kn October 07, 2021
Petar Košćak 500,00 kn October 07, 2021
Klaudija Adžić 35,00 kn October 07, 2021
Anonimno 314,00 kn October 07, 2021
Anonimno 314,00 kn October 07, 2021
Jasmina Sekušak 314,00 kn October 07, 2021
Andrea Ećimović 42,00 kn October 07, 2021
Biljana Vidović 314,00 kn October 06, 2021
Una Pašić Gregović 500,00 kn October 06, 2021
Anonimno 42,00 kn October 06, 2021
Marina Petkovic 314,00 kn October 06, 2021
Rinka Vuković 500,00 kn October 06, 2021
Matea Masina 50,00 kn October 06, 2021
Martina Knezović 314,00 kn October 06, 2021
Anonimno 314,00 kn October 06, 2021
Zrinka Janković 314,00 kn October 06, 2021
Marija Bodrožić Govorčin 314,00 kn October 06, 2021
JASNA DELIĆ 500,00 kn October 06, 2021
Mislav Cimperšak 500,00 kn October 06, 2021
Anonimno 35,00 kn October 06, 2021
Anonimno 314,00 kn October 06, 2021
Anonimno 314,00 kn October 06, 2021
Anonimno 314,00 kn October 06, 2021
Katarina Cindric 314,00 kn October 05, 2021
Matea Masina 314,00 kn October 05, 2021
Marija Možnik 314,00 kn October 05, 2021
Nataša Lovrenčič 314,00 kn October 05, 2021
Antonia Cvitanovic 314,00 kn October 05, 2021
Anonimno 314,00 kn October 05, 2021
Dijana Žderić 314,00 kn October 05, 2021
Anonimno 314,00 kn October 05, 2021
Anonimno 314,00 kn October 05, 2021
Elena Rudan 314,00 kn October 05, 2021
Anonimno 20,00 kn October 05, 2021
Nensi Belac 314,00 kn October 05, 2021
Ivana Dananić Šapit 42,00 kn October 05, 2021
Nataša Jakšić 314,00 kn October 05, 2021
Maja Pokos 42,00 kn October 05, 2021
SAŠA PURIĆ DEBELJUH 314,00 kn October 05, 2021
Anonimno 500,00 kn October 05, 2021
Anonimno 60,00 kn October 04, 2021
Eva Koscak 35,00 kn October 04, 2021
Branka Juros 42,00 kn October 04, 2021
Maida Srabović 100,00 kn October 04, 2021
Ruža Krolo 314,00 kn October 04, 2021
Silvija Rolović 314,00 kn October 04, 2021
Anonimno 500,00 kn October 04, 2021
Dijana Šabić 314,00 kn October 04, 2021
Biljana Krpan Zeravica 314,00 kn October 04, 2021
Vlasta Putar 42,00 kn October 02, 2021
Lea Levi 314,00 kn October 02, 2021
Anonimno 500,00 kn October 02, 2021
Mirela Gudan 314,00 kn October 02, 2021
Lucija Ana Ilijić 314,00 kn October 02, 2021
Anonimno 600,00 kn October 01, 2021
Sara Antunović Šiljeg 35,00 kn October 01, 2021
Barbara Belušić 100,00 kn October 01, 2021
Kristina Sitar 42,00 kn October 01, 2021
Mia Biberović 314,00 kn October 01, 2021
Tea Jarak 314,00 kn October 01, 2021
Zeljka Svalina Manger 100,00 kn October 01, 2021
Anđela Ivčević 314,00 kn October 01, 2021
Maja Milinović Margeta 314,00 kn October 01, 2021
marina andrijašević 500,00 kn October 01, 2021
Sandra Despot 314,00 kn October 01, 2021
Stela Miler 500,00 kn October 01, 2021
Dajna Mišurac 42,00 kn October 01, 2021
Marina Merzel 42,00 kn October 01, 2021
Tea Oršulić Šokec 500,00 kn October 01, 2021
Marija Knezic 314,00 kn October 01, 2021
Katarina Krolo 314,00 kn October 01, 2021
Anonimno 350,00 kn October 01, 2021
Marijana Starić 314,00 kn October 01, 2021
Anonimno 314,00 kn October 01, 2021
Eva Simona Kulenović 314,00 kn October 01, 2021
Dino Prohaska 35,00 kn October 01, 2021
Anonimno 946,00 kn October 01, 2021
Anonimno 314,00 kn October 01, 2021
Jasna Vukovac 356,00 kn October 01, 2021
Ines Komic 500,00 kn October 01, 2021
Lidija Fabijanić 42,00 kn October 01, 2021
Anonimno 314,00 kn October 01, 2021
Nikoleta Lučin 314,00 kn October 01, 2021
Lahorka Nikolovski 42,00 kn October 01, 2021
Željka Perić 314,00 kn September 30, 2021
Tanja Špoljar 314,00 kn September 30, 2021
Maja Stanić 500,00 kn September 30, 2021
Mirija Storelli 314,00 kn September 30, 2021
Nada Holik 314,00 kn September 30, 2021
Anonimno 314,00 kn September 30, 2021
Anonimno 42,00 kn September 30, 2021
Anonimno 314,00 kn September 30, 2021
Maja Cindrić 42,00 kn September 30, 2021
Anonimno 200,00 kn September 30, 2021
Nambi Kezić 314,00 kn September 30, 2021
Dragana Jevtic 500,00 kn September 30, 2021
Anonimno 356,00 kn September 30, 2021
Morana Starcevic 500,00 kn September 30, 2021
Tanja Haramincic 314,00 kn September 30, 2021
Nina Rapo 500,00 kn September 30, 2021
Sabina Zvečić Pristav 314,00 kn September 30, 2021
Mateja Praznik 314,00 kn September 30, 2021
Đurđa Bracanović 314,00 kn September 30, 2021
Jordanka Cohar 314,00 kn September 30, 2021
Nikolina Šagud 100,00 kn September 30, 2021
Marina Merzel 314,00 kn September 30, 2021
Anonimno 314,00 kn September 30, 2021
Anonimno 314,00 kn September 30, 2021
Eva Koscak 500,00 kn September 30, 2021
Anonimno 314,00 kn September 30, 2021
Dubravka Kurobasa 314,00 kn September 30, 2021
Vedrana Jankovic 314,00 kn September 30, 2021
Ivana Čondić Banovski 314,00 kn September 30, 2021
Ana Milovan 314,00 kn September 30, 2021
Ivana Karmišević 186,00 kn September 30, 2021
Ana Podoreški 314,00 kn September 30, 2021
Anonimno 314,00 kn September 30, 2021
Ana Topić 314,00 kn September 30, 2021
Jelena Markota 50,00 kn September 30, 2021
Ivana Slišković 314,00 kn September 30, 2021
Kristina Zdrilić Vidović 314,00 kn September 30, 2021
Lea Kralj Jager 314,00 kn September 30, 2021
Mirta Korač Halliday 314,00 kn September 30, 2021
Danijela Dobrović 314,00 kn September 30, 2021
Martina Korić 314,00 kn September 30, 2021
Anonimno 314,00 kn September 30, 2021
Martina Čatić 500,00 kn September 30, 2021
Anonimno 314,00 kn September 30, 2021
Sergea Muškić 800,00 kn September 30, 2021
Jelena Klasnić 314,00 kn September 30, 2021
Ana Terlević 314,00 kn September 30, 2021
Anamarija Bambir 314,00 kn September 30, 2021
Jelena Dalić 200,00 kn September 29, 2021
Jelena Dalić 314,00 kn September 29, 2021
Ana Pensa 314,00 kn September 29, 2021
Katarina Bilan 200,00 kn September 29, 2021
Maja Katanić Andraši 314,00 kn September 29, 2021
Ivana Radić 42,00 kn September 29, 2021
Anonimno 35,00 kn September 29, 2021
Ana Tomic 314,00 kn September 29, 2021
Tanja Perković 314,00 kn September 29, 2021
Eva Karakaš Bedrina 314,00 kn September 29, 2021
Elvira Stanić Grgurević 500,00 kn September 29, 2021
Barbara Tolić 314,00 kn September 29, 2021
Martina Tuta 150,00 kn September 29, 2021
Jelena Zigic 314,00 kn September 29, 2021
Nikolina Dokovic 500,00 kn September 29, 2021
Lidija Bodrožić 314,00 kn September 29, 2021
Sanja Ivić 314,00 kn September 29, 2021
Ana Poštek 314,00 kn September 29, 2021
Marinela Žugaj 500,00 kn September 29, 2021
Dora Stipaničić 180,00 kn September 29, 2021
Diana Čop 314,00 kn September 29, 2021
Anamarija Miličević 314,00 kn September 29, 2021
Andrea Lukezic 314,00 kn September 29, 2021
Nastja Kulović 314,00 kn September 29, 2021
Kristina Andrin 314,00 kn September 29, 2021
Nataša Lovrenčič 314,00 kn September 29, 2021
Ivana Karmišević 314,00 kn September 29, 2021
Maja Borovina 314,00 kn September 29, 2021
Anonimno 1,00 kn September 29, 2021
hrCroatian