Podrži HUiU

Sudjelovanjem u kampanji Podrži HUiU ne ulažete svoj novac samo u poboljšanje galerijskog te prostora za održavanje radionica Hrvatskog udruženja interdisciplinarnih umjetnika – HUiU-a, već doprinosite većoj vidljivosti interdisciplinarnih umjetnika, podržavate razvoj kulture i umjetnosti te stvarate bolje uvjete i za osobno sudjelovanje u kreiranju i provedbi edukativnih i kulturno-umjetničkih događanja.

67 Ulagača 3 Sviđa mi se
14.230,00  (107.215,94 kn) PRIKUPLJENO
15.000,00  (113.017,50 kn) CILJ
Raised Percent :
94.87%

0 Dana do završetka
94.87% PRIKUPLJENO
Kampanja završena
Pula, Hrvatska

O kampanji „Podrži HUiU“

S obzirom na kontinuiran porast broja članova i posjetitelja na godišnjoj razini, odnosno na jačanje vidljivosti HUiU na kulturno-umjetničkoj sceni, nužnim su se pokazala daljnja ulaganja u prostor. Stoga je HUiU u suradnji s Lukom Piškoričem, slovenskim stručnjakom i pionirom u digitalnom marketingu, osmislio kampanju „Podrži HUiU“.

 

Cilj kampanje je prikupiti dostatna financijska sredstva koja će biti uložena u:

  • Kupnju nove rasvjete za HUiU galeriju (nova LED reflektorska rasvjeta – postojeća je neadekvatna za galerijsku djelatnost i troši previše električne energije = 5.000 kn/godišnje, a LED rasvjeta cca. 1.800 kn/godišnje),
  • Kupnju novih vodilica za HUiU galeriju (novi sistem za postavljanje izložbi – lakše, profesionalnije, troškovno učinkovitije jer se ne uništavaju zidovi galerije),
  • Renovaciju prostora za održavanje edukativnih radionica za djecu i mlade (prostor se trenutno koristi i kao skladište, adekvatnim uređenjem napraviti će se galerija za skladištenje, a donji prostor će se opremiti stolovima i stolicama te će se postaviti strujni radijator kako bi se moglo raditi i po zimi).

Ulaganje u navedene dijelove prostora omogućit će HUiU da u nadolazećim godinama za svoju buduću i novu publiku u HUiU galeriji ugosti zahtjevnije i renomiranije izložbe interdisciplinarnih umjetnika te da djeci i mladima osigura bolje uvjete za sudjelovanje u edukativnim radionicama. Dodatna ulaganja u prostor omogućit će HUiU i da proširi ponudu svojih informativno-edukativnih aktivnosti koje će biti namijenjene ne samo djeci i mladima, već i svim članovima HUiU-a te ostalim kulturno-umjetničkim djelatnicima, kao i svim zainteresiranim građanima bez obzira na dob. Poboljšanja u prostoru omogućit će umjetnicima da na kvalitetniji način prezentiraju javnosti svoja umjetnička djela, edukatorima da osmisle još kvalitetnije i kreativnije radionice koje će pridonijeti povećanju broja polaznika, a HUiU, kao prvom udruženju interdisciplinarnih umjetnika u Hrvatskoj, da nastavi osmišljavati edukativne, informativne i zagovaračke programe i aktivnosti koje će doprinijeti popularizaciji i vidljivosti interdisciplinarne umjetnosti.


Kako donirati (jednostavno je!)

Kako bi se uspješno izvršila uplata potrebno je:
1. na desnoj margini odabrati željeni iznos uplate;
2. u obrazac upisati tražene osobne podatke;
3. odabrati željeni način plaćanja:
a) Visa ili MasterCard kartica (opcija AgentCASH);
b) kriptovalutom (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS) putem sustava PayCek (ovdje možete preuzeti upute za korištenje PayCeka);
c) KEKS Pay;
d) opća uplatnica ili internet/mobilno bankarstvo.
4. potvrditi uplatu prema daljnjim uputama platforme.

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je sačekati određeno vrijeme do obrade uplate i njenog evidentiranja na stranici kampanje. Uplate izvršene općom uplatnicom ili internet/mobilnim bankarstvom evidentiraju se u roku od 1 do 2 radna dana, a uplate izvršene karticama, kriptovalutama ili KEKS Payom u roku od 1 do 12 sati.  

Za dodatne tehničke upite u vezi plaćanja molimo Vas da se obratite na e-mail adresu cedior.org@gmail.com ili na broj telefona +385 (0)98 611 467.

Koristimo priliku da se zahvalimo Zagrebačkoj banci i Bizzonu koji su omogućili plaćanje Visa i Mastercard karticama, Erste banci koja je omogućila plaćanje aplikacijom KEKS Pay, te Electrocoinu i PayCeku koji su omogućili plaćanje kriptovalutama Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS. Također zahvaljujemo hosting tvrtki Mydataknox na održavanju servera.


Plan investiranja donacija

  1. Faza ako se u kampanji skupi 22.000,00 kn

Kupovina i postavljanje nove rasvjeta i prilagodba električnih instalacija u HUiU galerijskom i radnom prostoru; led rasvjeta 15.000 kn, prilagodba postojeće elektroinstalacije  7.000,00 kn.

Planirani završetak radova četiri mjeseca nakon završetka kampanje

 

  1. Faza ako se skupi još 6.000,00 kn

Kupovina i postavljanje vodilica za vješanje radova u galerijskom prostoru.

Planirani završetak radova četiri mjeseca nakon završetka kampanje.

 

  1. Faza ako se skupi još 15.000,00 kn

Uređenje prostorije za radionice; izvedba visoke galerije za skladišni prostor, uređenje donjeg dijela prostorije i opremanje sa stolovima i stolicama te postavljanje električnog radijatora.

Planirani završetak radova pet mjeseci nakon završetka kampanje.

Po uspješno završenoj kampanji svi radovi će se realizirati do 1. listopada 2021. godine.


Tko smo mi i što radimo

Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika – HUiU osnovano je 2013. godine od strane 9 entuzijasta/interdisciplinarnih umjetnika iz Istre. HUiU danas broji 44 člana, interdisciplinarna umjetnika iz cijele Hrvatske. HUiU je osnovan da bi: poticao, razvijao i stimulirao hrvatsku interdisciplinarnu umjetnost i kulturu; pružao podršku mladim umjetnicima u nastajanju; pridonio razvoju društva u kojem interdisciplinarni izričaj umjetnosti obogaćuje život svakog pojedinca te kvalitativno utječe na odnose u društvu potičući razvoj gospodarstva kroz kreativnost i umjetnost; promicao svijest o kulturi i kulturnim djelatnostima kroz organizaciju mreže donatora, pokrovitelja i umjetnika, educirao i informirao sve dobne skupine o interdisciplinarnoj umjetnosti i kulturi općenito…

Da bi uistinu i ostvario svoje ciljeve te, prije svega, razvio suradničke odnose sa zajednicom u kojoj djeluje, od 2016. g. HUiU u Puli iznajmljuje bivšu trgovinu mješovitom robom veličine od 96 m2. U tom prostoru, nakon ulaganja znatne količine vlastitog novca, HUiU-ovci su uspjeli osmisliti danas vrlo prepoznatljiv polivalentan prostor koji godišnje posjeti i do 1.500 domaćih i inozemnih posjetitelja. U prostoru je smještena HUiU galerija koja na godišnjoj razini organizira 15-ak izložbi i ostalih multimedijalnih događanja, a na kojima je do sada svoja umjetnička dostignuća publici predstavilo više od 40 afirmiranih i neafirmiranih interdisciplinarnih umjetnika iz Hrvatske i inozemstva. U osmišljavanju galerijskog programa od 2016. HUiU surađuje s Hrvatskim dizajnerskim društvom čije umjetnike ugošćuje u HUiU galeriji, nudeći tako svojoj publici mogućnost da uživa u postavima koji bi im inače bili nedostupni. Od 2019. godine HUiU u kreiranje galerijskog programa za nadolazeću godinu uključuje i  lokalnu zajednicu, odnosno same umjetnike i to kroz objavu „Javnog poziva za izlaganje u HUiU galeriji“.  Od 2019. sve izložbe publika može pratiti i na specijaliziranom YouTube kanalu HUiU galerije.

Poseban dio prostora posvećen je i Strip čitaonici Mrkli Mrak, prvoj i jedinoj takve vrste u Istri koja ima fundus od oko 2.000 stripova na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku. Osim što zaljubljenicima u strip nudi  uživanje u brojnim naslovima, strip čitaonica organizira predstavljanje renomiranih strip autora iz Hrvatske i inozemstva te provodi edukativne radionice „Anime“ i održava izborni predmet „Japanska animirana kinematografija“ za studente Japanskog jezika i kulture.

Budući da HUiU veliku pozornost u svom radu posvećuje edukaciji, preostali dio prostora rezerviran je za održavanje IN DIS edukativnih radionica za djecu i mlade. Od 2016. do danas u prostoru je održano oko 20-ak radionica u kojima je sudjelovalo više od 500 učenika/ica osnovnih i srednjih škola. Radionice su osmišljene kao sinergija primijenjenih i audiovizualnih umjetnosti u kojima se jednaka pažnja posvećuje učenju konkretnih znanja iz pojedinih područja te implementaciji stečenih znanja na kulturnoj sceni. Edukativne radionice (radionice instant fotografije, tekstilne/sitotiska, primijenjenog videa i animacije, modnog snimanja te produkcije multimedijskog događaja) osmišljene su u suradnji sa stručnim suradnicima/profesorima, samostalnim umjetnicima i članovima HUiU-a.


HUiU tim

Voditeljica kampanje: Kristina Nefat

Autorica i urednica tekstova: Rudija Pavličević

Grafičko oblikovanje: Vjeran Juhas

Logotip kampanje: Petra Pletikos

Suradnja s umjetnicima: Katja Kliba

Autori promotivnog videa: Vjeran Juhas, Saša Đuračić i Vibor Juhas

Glumac u promotivnom videu: Valter Rosa

HUiU volonteri: Amra Levak, Gaia Komšo, Katarina Paus, Maja Mičić

Idejno uređenje prostora i voditelji radova: Noel Mirković i Vjeran Juhas


Temeljni podaci o nositelju kampanje

Naziv udruge: Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika – HUiU
Adresa udruge: Zagrebačka 27, Pula 52100

Osoba za zastupanje: Kristina Nefat
Mobitel: +385 (0)91 760 6144
E-pošta: kristina@huiu.hr
Web stranica: www.huiu.hr
Facebook: https://www.facebook.com/huiupula
Instagram: https://www.instagram.com/huiu_pula/
YouTube stranica: https://www.youtube.com/channel/UCJEf3NaElUUyms5WjuIaAGg/featured
OIB: 24056364740
Matični broj: 18002722


Modeli ulaganja

30 €

Hvala Vam od srca što sudjelujete u kampanji. Svaka kuna nam je značajna za ostvarenje naših ciljeva. Za ovu donaciju nagrađujemo Vas digitalnom HUiU zahvalnicom. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Hvala Vam od srca što sudjelujete u kampanji. Svaka kuna nam je značajna za ostvarenje naših ciljeva. Za ovu donaciju nagrađujemo Vas digitalnom HUiU zahvalnicom. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

12 Ulagača

Kampanja završena

150 €

Zahvaljujemo Vam što ste prepoznali važnost kampanje Podrži HUiU. Stoga Vam na E-mail adresu šaljemo digitalnu HUiU zahvalnicu, a na kućnu adresu dva poklona – naljepnicu i bedž s motivima kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Zahvaljujemo Vam što ste prepoznali važnost kampanje Podrži HUiU. Stoga Vam na E-mail adresu šaljemo digitalnu HUiU zahvalnicu, a na kućnu adresu dva poklona – naljepnicu i bedž s motivima kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

22 Ulagača

Kampanja završena

300 €

Umjetnost, moda i ekologija oduvijek su na istoj strani medalje. Stoga Vam se za ovu donaciju od srca odužujemo platnenom torbom s motivom kampanje te naljepnicom „Podržavam HUiU“. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Umjetnost, moda i ekologija oduvijek su na istoj strani medalje. Stoga Vam se za ovu donaciju od srca odužujemo platnenom torbom s motivom kampanje te naljepnicom „Podržavam HUiU“. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

14 Ulagača

Kampanja završena

500 €

Da bismo Vam se zahvalili na Vašoj donaciji, odlučili smo Vas malo vratiti u prošlost kada su polaroid fotoaparati bili svakodnevica, dok su danas rijetkost koju jedan od naših članova uspješno koristi u umjetničke i edukacijske svrhe. Na kućnu adresu šaljemo Vam polaroid fotografiju pulskog interdisciplinarnog umjetnika Vjerana Juhasa i naljepnicu s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Da bismo Vam se zahvalili na Vašoj donaciji, odlučili smo Vas malo vratiti u prošlost kada su polaroid fotoaparati bili svakodnevica, dok su danas rijetkost koju jedan od naših članova uspješno koristi u umjetničke i edukacijske svrhe. Na kućnu adresu šaljemo Vam polaroid fotografiju pulskog interdisciplinarnog umjetnika Vjerana Juhasa i naljepnicu s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

500 €

U HUiU galeriji u Puli možete pronaći razne vrste nakita. Među njima je i nakit od stakla koji ručno izrađuje Vitrum in fabula, brend koji su osnovale dvije akademske umjetnice, Nina i Mia, majka i kćerka. Poklon zahvale koji stiže na Vašu kućnu adresu su naušnice od stakla i naljepnica s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

U HUiU galeriji u Puli možete pronaći razne vrste nakita. Među njima je i nakit od stakla koji ručno izrađuje Vitrum in fabula, brend koji su osnovale dvije akademske umjetnice, Nina i Mia, majka i kćerka. Poklon zahvale koji stiže na Vašu kućnu adresu su naušnice od stakla i naljepnica s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

500 €

Keramiku naše članice Gordane Brborović krasi jednostavnost čistih linija, ali složenost teksture i boja. Ova umjetnica naoko jednostavne predmet pretvara u nešto jedinstveno. Poklon zahvale koji stiže na Vašu kućnu adresu je originalni keramički predmet (šalica, vaza, tanjur…), ali i naljepnica s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Keramiku naše članice Gordane Brborović krasi jednostavnost čistih linija, ali složenost teksture i boja. Ova umjetnica naoko jednostavne predmet pretvara u nešto jedinstveno. Poklon zahvale koji stiže na Vašu kućnu adresu je originalni keramički predmet (šalica, vaza, tanjur…), ali i naljepnica s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

8 Ulagača

Kampanja završena

1000 €

Vizualna umjetnica i ilustratorica Tea Jurišić koja se „skriva“ iza brenda KVAR Illustration odlučila je podržati kampanju te Vam na kućnu adresu poslati jednu od svojih ilustracija (print A3). Osim Teine ilustracije, kao poklon zahvale dobivate i naljepnicu s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Vizualna umjetnica i ilustratorica Tea Jurišić koja se „skriva“ iza brenda KVAR Illustration odlučila je podržati kampanju te Vam na kućnu adresu poslati jednu od svojih ilustracija (print A3). Osim Teine ilustracije, kao poklon zahvale dobivate i naljepnicu s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

1000 €

Da bismo Vam zahvalili na donaciji, na kućnu adresu šaljemo Vam poklon koji čini skulptura (veličina 15-22cm visine) pulskog umjetnika Giannina Bulića. Skulpture su izrađene od metala te je dio vrlo uspješne serije Monoliti – promišljanja o arhitektonskim volumenima. Uz skulpturu šaljemo Vam i naljepnicu „Podržavam HUiU“. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Da bismo Vam zahvalili na donaciji, na kućnu adresu šaljemo Vam poklon koji čini skulptura (veličina 15-22cm visine) pulskog umjetnika Giannina Bulića. Skulpture su izrađene od metala te je dio vrlo uspješne serije Monoliti – promišljanja o arhitektonskim volumenima. Uz skulpturu šaljemo Vam i naljepnicu „Podržavam HUiU“. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

1000 €

Jedna od ovih ilustracija (print A4) krasit će i Vaš zid. Izradio ih je pulski ilustrator, animator i vlasnik Mashina Studia Vibor Juhas. Uz jednu od Viborovih ilustracija na kućnu adresu šaljemo Vam i naljepnicu s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Jedna od ovih ilustracija (print A4) krasit će i Vaš zid. Izradio ih je pulski ilustrator, animator i vlasnik Mashina Studia Vibor Juhas. Uz jednu od Viborovih ilustracija na kućnu adresu šaljemo Vam i naljepnicu s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

2 Ulagača

Kampanja završena

3000 €

Mr. Joe je strip koji je nastao da bi popularizirao legendu o Velom Joži. Dakle, ova donacija znači da je došao i Vaš trenutak da, kako je navedeno na koricama stripa, i upoznate tu prešućenu povijest. Na kućnu adresu šaljemo Vam primjerak prvog stripa (tvrdi uvez s personaliziranom posvetom) koji su u potpunosti osmislili i ilustrirali istarski umjetnici, braća Vibor i Vjeran Juhas. Uz primjerak stripa šaljemo Vam i naljepnicu „Podržavam HUiU. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Mr. Joe je strip koji je nastao da bi popularizirao legendu o Velom Joži. Dakle, ova donacija znači da je došao i Vaš trenutak da, kako je navedeno na koricama stripa, i upoznate tu prešućenu povijest. Na kućnu adresu šaljemo Vam primjerak prvog stripa (tvrdi uvez s personaliziranom posvetom) koji su u potpunosti osmislili i ilustrirali istarski umjetnici, braća Vibor i Vjeran Juhas. Uz primjerak stripa šaljemo Vam i naljepnicu „Podržavam HUiU. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

5000 €

Ovom Vam prilikom na donaciji zahvaljujemo originalnim umjetničkim radom, ilustracijom doniranom posebno za kampanju „Podrži HUiU“. Ilustraciju je izradila Tea Jurišić, vizualna umjetnica i ilustratorica čiji se radovi „kriju“ iza brenda KVAR Illustration. Uz orginalni Tein rad šaljemo Vam i naljepnicu s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Ovom Vam prilikom na donaciji zahvaljujemo originalnim umjetničkim radom, ilustracijom doniranom posebno za kampanju „Podrži HUiU“. Ilustraciju je izradila Tea Jurišić, vizualna umjetnica i ilustratorica čiji se radovi „kriju“ iza brenda KVAR Illustration. Uz orginalni Tein rad šaljemo Vam i naljepnicu s motivom kampanje. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

5000 €

Iz Mashina Studia, čiji je vlasnik ilustrator i animator Vibor Juhas, samo za kampanju „Podrži HUiU“ izašao je još jedan originalni umjetnički rad koji Vam uz naljepnicu s motivom kampanje šaljemo na kućnu adresu. Hvala i uživajte! Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

Iz Mashina Studia, čiji je vlasnik ilustrator i animator Vibor Juhas, samo za kampanju „Podrži HUiU“ izašao je još jedan originalni umjetnički rad koji Vam uz naljepnicu s motivom kampanje šaljemo na kućnu adresu. Hvala i uživajte! Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

10000 €

I za kraj, onome tko posegne duboko u džep da bi podržao našu kampanju, na kućnu adresu dostavljamo originalni umjetnički rad, skulpturu pulskog umjetnika Giannina Bulića. Skulptura, veličine 30-60 cm visine, izrađena je od metala te je dio vrlo uspješne serije „Monoliti i promišljanja o arhitektonskim oblicima“. Uz skulpturu na kućnu adresu šaljemo Vam i naljepnicu „Pdržavam HUiU“. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

I za kraj, onome tko posegne duboko u džep da bi podržao našu kampanju, na kućnu adresu dostavljamo originalni umjetnički rad, skulpturu pulskog umjetnika Giannina Bulića. Skulptura, veličine 30-60 cm visine, izrađena je od metala te je dio vrlo uspješne serije „Monoliti i promišljanja o arhitektonskim oblicima“. Uz skulpturu na kućnu adresu šaljemo Vam i naljepnicu „Pdržavam HUiU“. Očekivano izvršenje: lipanj 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena
Ime Iznos Datum
Daliborka Simić 150,00  (1.130,18 kn) April 29, 2021
Luna Strmotić 150,00  (1.130,18 kn) April 25, 2021
Ognjen Bozickovic 500,00  (3.767,25 kn) April 23, 2021
Teo Teodorović 30,00  (226,04 kn) April 22, 2021
Tamara Badurina 300,00  (2.260,35 kn) April 21, 2021
Klara Kliba 500,00  (3.767,25 kn) April 15, 2021
Aleksandra Vinkerlic 300,00  (2.260,35 kn) April 15, 2021
Mirjana Radulović 150,00  (1.130,18 kn) April 14, 2021
Livio Nefat 300,00  (2.260,35 kn) April 11, 2021
Gordana Hosni Hrvatin 150,00  (1.130,18 kn) April 10, 2021
Korina Hunjak 100,00  (753,45 kn) April 08, 2021
Edvard Cerkovnik 300,00  (2.260,35 kn) April 07, 2021
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) April 06, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) April 06, 2021
Anonimno 30,00  (226,04 kn) April 03, 2021
Ivo Kuzmanovic 300,00  (2.260,35 kn) March 31, 2021
Danijela Maružin 300,00  (2.260,35 kn) March 30, 2021
Niksa Radisic 500,00  (3.767,25 kn) March 29, 2021
Ana Fonovic 150,00  (1.130,18 kn) March 26, 2021
Anonimno 30,00  (226,04 kn) March 23, 2021
Sanela Pliško 100,00  (753,45 kn) March 22, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) March 22, 2021
Sanja Cinkopan 300,00  (2.260,35 kn) March 21, 2021
Branko Mejak 300,00  (2.260,35 kn) March 20, 2021
Dan Pauletta 30,00  (226,04 kn) March 18, 2021
Dan Pauletta 30,00  (226,04 kn) March 18, 2021
Nela Simić 150,00  (1.130,18 kn) March 18, 2021
Tanja Pustijanac Čeke 150,00  (1.130,18 kn) March 18, 2021
Svijetlana Lucija Nefat 500,00  (3.767,25 kn) March 17, 2021
Marija Valić Dobri 30,00  (226,04 kn) March 17, 2021
oleg morović 150,00  (1.130,18 kn) March 17, 2021
Barbara Kešmer 300,00  (2.260,35 kn) March 17, 2021
Aleksandar Bančić 150,00  (1.130,18 kn) March 17, 2021
Petra Tadic 150,00  (1.130,18 kn) March 15, 2021
Zoran Boševski 300,00  (2.260,35 kn) March 13, 2021
GUŠT DIZAJN 150,00  (1.130,18 kn) March 11, 2021
Anonimno 500,00  (3.767,25 kn) March 11, 2021
Lea Radolović 150,00  (1.130,18 kn) March 10, 2021
Anica Franjul 150,00  (1.130,18 kn) March 10, 2021
Zuzana Keislerová 150,00  (1.130,18 kn) March 09, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) March 09, 2021
Ana Kokan kostelić 150,00  (1.130,18 kn) March 08, 2021
Ivan Cvek 150,00  (1.130,18 kn) March 07, 2021
Vedrana Bakša 500,00  (3.767,25 kn) March 05, 2021
Nina Velkavrh Damijanić 300,00  (2.260,35 kn) March 03, 2021
Gaia Radić 150,00  (1.130,18 kn) March 03, 2021
Kristian Šimić 1.000,00  (7.534,50 kn) March 03, 2021
Marlena Plavšić 200,00  (1.506,90 kn) March 03, 2021
Anonimno 50,00  (376,73 kn) March 03, 2021
Anonimno 50,00  (376,73 kn) March 02, 2021
Anonimno 150,00  (1.130,18 kn) March 01, 2021
Vanja Markovic 300,00  (2.260,35 kn) March 01, 2021
Marijan Quaranta 300,00  (2.260,35 kn) March 01, 2021
noel mirković 300,00  (2.260,35 kn) March 01, 2021
Andreas Kancelar 500,00  (3.767,25 kn) March 01, 2021
Gaia Marini 150,00  (1.130,18 kn) February 28, 2021
Tina Šćulac 150,00  (1.130,18 kn) February 28, 2021
Kristina Nefat 150,00  (1.130,18 kn) February 28, 2021
hrCroatian