Uključi se da pisana riječ i dalje živi – Tomislav Ivančić

Cilj ove kampanje je prikupiti potrebna sredstva za otkup izdavačkih prava knjiga profesora Tomislava Ivančića. Knjige koje je Tomislav Ivančić napisao pravi su biser. Svjedoci smo kolikima su one promijenile život, ali nažalost trenutačno više od 70% knjiga nema na tržištu.

Stoga smo u suradnji sa agencijom CEDIOR odlučili pokrenuti crowfunding kampanju (grupno financiranje) kako bismo prikupili potrebna sredstva. Pozivamo vas da nam pridružite i da i vi postanete dio ove lijepe priče

 

 

0 Ulagača 0 Sviđa mi se
0,00 kn PRIKUPLJENO
1,00 kn CILJ
Raised Percent :
0%

0 Dana do završetka
0% PRIKUPLJENO

1

Dana do početka
Zagreb, Hrvatska

Tko smo mi? 

ZAKLADA – HAGIOTERAPIJA DR. T. IVANČIĆ osnovao je 3. svibnja 2010 Tomislav Ivančić kao pravni okvir u kojem će se određena imovina raspoređivati u najdragocjeniju svrhu – moralno-etičku preobrazbu čovjeka i društva, odnosno konkretnije, izgradnju materijalne budućnosti antropološke medicine i hagioterapije. Ona nastavlja s radom i nakon njegove smrti kao logistička podrška Zajednice Molitva i Riječ koju je također osnovao profesor.  2020 smo je preimenovali u Zakladu Tomislav Ivančić.

Ciljevi Zaklade ZTI:

  • Organizacija i provedbe stručnih predavanja, seminara, tribina, konferencija i sličnih sadržaja
  • potpore u izgradnji i organizaciji međunarodnog centra i pratećih objekata za znanstveno istraživanje i terapijski rad
  • istraživanje antropološke dimenzije čovjeka te razvijanje antropološke medicine u okviru koje se metodom hagioterapije radi na temeljnom ozdravljenju čovjeka
  • moralno – etičke preobrazbe čovjeka i društva
  • edukacije djelatnika za istraživanje i terapijski rad
  • potpore u izgradnji središnjeg doma Zakladnika
  • potpore u izgradnji memorijalnih kapelica i spomenika
  • izdavačka i promidžbena djelatnost u cilju koji doprinosi ostvarivanju svrhe zbog koje je Zaklada i osnovana

IZDAVAČKA DJELATNOST ZAKLADE ZTI

Od kolovoza 2014. godine Zaklada je izdavač časopisa o antropološkoj medicini – hagioterapiji, Hagiohr te priručnika Ane Perišić, Hagioterapijski pristup u radu i suživotu s djecom i mladima. Izdanja je moguće nabaviti u knjižarama Verbuma, Teovizije, Josipa Turčinovića i Sv. Antun te u Centrima za Hagioterapiju.

Radimo na proširenju naše izdavačke djelatnosti i otkupu izdavačkih prava od te izdavanju profesorovih knjiga. Zato smo i pokrenuli ovu kampanju.  

Tko stoji iza crowdfunding kampanje? 

Nositelj kampanje kojoj će crowdfunding platforma Croinvest.eu isplatiti sav donirani novac je Zaklada Tomisilav Ivančić, Horvaćasnka 21, 10 000 Zagreb. 

Samu crowdfunding kampanju vodi volonterski tim koji je prošao cijeli put od ideje do operativne provedbe:

Temeljni podaci o nositelju kampanje7

Kako donirati (jednostavno je!)

Kako bi se uspješno izvršila uplata potrebno je:
1. na desnoj margini odabrati željeni iznos uplate;
2. u obrazac upisati tražene osobne podatke;
3. odabrati željeni način plaćanja:
a) Visa ili MasterCard kartica (opcija AgentCASH);
b) kriptovalutom (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS) putem sustava PayCek (ovdje možete preuzeti upute za korištenje PayCeka);
c) opća uplatnica ili internet/mobilno bankarstvo.
4. potvrditi uplatu prema daljnjim uputama platforme.

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je sačekati određeno vrijeme do obrade uplate i njenog evidentiranja na stranici kampanje. Uplate izvršene općom uplatnicom ili internet/mobilnim bankarstvom evidentiraju se u roku od 1 do 2 radna dana, a uplate izvršene karticama ili kriptovalutama u roku od 1 do 12 sati.

Za dodatne tehničke upite u vezi plaćanja molimo Vas da se obratite na e-mail adresu cedior.org@gmail.com ili na broj telefona +385 (0)98 611 467.

Koristimo priliku da se zahvalimo Zagrebačkoj banci i Bizzonu koji su omogućili plaćanje Visa i Mastercard karticama te Electrocoinu i PayCeku koji su omogućili plaćanje kriptovalutama Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS. Također zahvaljujemo hosting tvrtki Mydataknox na održavanju servera.

I to je to! Naš će vam tim nakon plaćanja poslati nagradu povezanu s modelom ulaganja.

Nemojte zaboraviti podijeliti s prijateljima informaciju da ste donirali. Doniranje je plemenit čin koji je to uspješniji što više ljudi sudjeluje.

 

 

.

 


Modeli ulaganja

100 kn

0 Ulagača

Estimated Delivery: Stu, 2022

1

Dana do početka
hrCroatian