Nebo je granica: pomozimo Zvjezdarnici Višnjan educirati nove generacije znanstvenika

Želimo prikupiti 1.185.000 kuna​ za Zvjezdarnicu Višnjan, jednog od najboljih svjetskih lovaca na asteroide, i vjerojatno najistaknutiju hrvatsku organizaciju koja već nekoliko desetljeća educira buduće hrvatske znanstvenike. Najniži ciljani iznos kampanje je 300.000 kn.

2456 Ulagača 5 Sviđa mi se
1.299.789,00  (9.793.260,22 kn) PRIKUPLJENO
1.185.000,00  (8.928.382,50 kn) CILJ
Raised Percent :
109.69%

0 Dana do završetka
109.69% PRIKUPLJENO
Kampanja završena
Višnjan, Hrvatska

Dosegli smo i treći cilj: 835.000 kuna, što znači da će Zvjezdarnica Višnjan moći krenuti u projekt izrade teleskopa demonstratora novih tehnologija, tj. prototipa za novu generaciju teleskopa za praćenje asteroida.

Sad imamo priliku omogućiti Zvjezdarnici da izradi bolji prototip od onog kojem se gospodin Korado Korlević oprezno nadao da će kampanja omogućiti 🙂

IDEMO NA 4. CILJ u iznosu od 1,185 milijuna kuna i produljujemo kampanju do 15. siječnja 2021!

Što ćemo s time postići? Naime, zbog silnog tehnološkog razvoja, teleskop koji Zvjezdarnica trenutno koristi u naredne će četiri godine postati nekonkurentan. Zbog toga g. Korlević u posljednje dvije godine s učenicima i studentima planira rad na projektu izrade sljedeće generacije teleskopa. Cilj kampanje od 835.000 kuna već je omogućio izradu prototipa teleskopa od 600 mm promjera objektiva. Novi cilj od 1,185 milijuna kuna omogućit će izradu prototipa teleskopa od 800 mm promjera objektiva, kao i nabavku puno kvalitetnijih materijala i dijelova za taj prototip od prvotno planiranih. Zvjezdarnica koja spada u pet najvažnijih zvjezdarnica na svijetu za mjerenje položaja tek otkrivenih objekata koji bi mogli proći blizu Zemlje, svakako zaslužuje ostati na samom svjetskom vrhu. Mi koji vodimo ovu crowdfunding kampanju presretni smo da imamo i čast, i priliku da pomognemo to omogućiti.

Cilj povećavamo i rok kampanje produljujemo zbog iznimno velikog interesa javnosti i želje pojedinaca i tvrtki da pomognu i uključe se. U razgovorima smo s tvrtkama kojima budžet nažalost nije omogućivao uključenje u kampanju tijekom 2020. godine, ali će moći donirati u siječnju 2021.

Idemo sad do 1,185 milijuna kuna, idemo zajedno učiniti ovu kampanju jednom od najvećih, ako ne i najvećom crowdfunding kampanjom za znanost u Hrvatskoj! 

Tko smo mi, koliko i za što skupljamo?

Korisnik crowdfunding kampanje je Astronomsko društvo Višnjan koje je na sugestiju tima volontera prihvatilo sljedeći cilj:

Želimo skupiti 835.000 kunaza Zvjezdarnicu Višnjan, jednog od najboljih svjetskih lovaca na asteroide, i vjerojatno najistaknutiju hrvatsku organizaciju koja već nekoliko desetljeća educira buduće hrvatske znanstvenike.

Pomažemo financirati dvije krucijalne stvari potrebne za edukaciju nove generacije mladih znanstvenika:
1.
geodetsku kupoluza odvijanje edukativnih programa i
2.
bungalove za smještaj gostiju(učenika, profesora i mentora).

Iznos od 835.000 kn planiramo skupljati od 1. do 31. prosinca 2020. godine i sigurni smo da ćemo u tome uspjeti. Do sada su se brojni građani, poduzetnici i anonimni dobročinitelji uspješno uključivali u slične projekte, i vjerujemo da podrška neće izostati ni sada u 2020. godini, kad je znanost, kritičko razmišljanje i znanje budućih generacija posebno na udaru.

Kako donirati (jednostavno je!)

Kako bi se uspješno izvršila uplata potrebno je:
1. na desnoj margini odabrati željeni iznos uplate;
2. u obrazac upisati tražene osobne podatke;
3. odabrati željeni način plaćanja:
a) Visa ili MasterCard kartica (opcija AgentCASH);
b) kriptovalutom (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS) putem sustava PayCek (ovdje možete preuzeti upute za korištenje PayCeka);
c) opća uplatnica ili internet/mobilno bankarstvo.
4. potvrditi uplatu prema daljnjim uputama platforme.

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je sačekati određeno vrijeme do obrade uplate i njenog evidentiranja na stranici kampanje. Uplate izvršene općom uplatnicom ili internet/mobilnim bankarstvom evidentiraju se u roku od 1 do 2 radna dana, a uplate izvršene karticama ili kriptovalutama u roku od 1 do 12 sati.  

Za dodatne tehničke upite u vezi plaćanja molimo Vas da se obratite na e-mail adresu cedior.org@gmail.com ili na broj telefona +385 (0)98 611 467.

Koristimo priliku da se zahvalimo Zagrebačkoj banci i Bizzonu koji su omogućili plaćanje Visa i Mastercard karticama te Electrocoinu i PayCeku koji su omogućili plaćanje kriptovalutama Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS. Također zahvaljujemo hosting tvrtki Mydataknox na održavanju servera.

I to je to! Naš će vam tim nakon plaćanja poslati nagradu povezanu s modelom ulaganja.

Nemojte zaboraviti podijeliti s prijateljima informaciju da ste donirali. Doniranje je plemenit čin koji je to uspješniji što više ljudi sudjeluje.

“Višnjan je bio moja prekretnica u smislu rušenja mentalnih ograničenja. Uz Korada, u meni je jednostavno sve kliknulo!” – Vernesa Smolčić, astrofizičarka

Zvjezdarnica Višnjan ponos je Hrvatske na svjetskoj razini, i znanstveno, ali i edukativno

Znate li da je Zvjezdarnica Višnjan već više od 40 godina u samom svjetskom vrhu kad je u pitanju praćenje i otkrivanje asteroida,tih potencijalno vrlo opasnih i misterioznih nebeskih tijela?

Znate li da je mala zvjezdarnica u srcu Istre po tome ispred američke NASA-e, a sada spada u pet najvažnijih zvjezdarnica za mjerenje položaja tek otkrivenih objekata koji bi mogli proći blizu Zemlje?

U periodu između 1995. i 2000. godine Zvjezdarnica je otkrila preko 1400 novih asteroida i dva kometa.

Znate li da je utemeljitelj Zvjezdarnice Višnjan, Korado Korlević,ne samo nagrađivani komunikator i nesebični djelitelj znanja, istovremeno i jedan od najuspješnijih lovaca na asteroide na svijetu?

Praćenje i otkrivanje asteroida sigurno je važna znanstvena djelatnostZvjezdarnice. No možda još važnija, a za Hrvatsku neprocjenjiva, jest edukacijska funkcija Zvjezdarnice.Svake godine Zvjezdarnica organizira praktične znanstvene kampove koje polazi velik broj visoko motiviranih i darovitih osnovnoškolaca i srednjoškolaca. Neki od njih postat će budući znanstvenici u NASA-i, JPL-u i drugim prestižnim svjetskim znanstvenim institucijama.

Nabrojimo samo neke od njih, koji su prve misterije kozmosa otkrili kao klinci koji su pohađali edukativne programe Zvjezdarnice Višnjan:
Mario Jurić,profesor i Direktor DiRAC Instituta na University of Washington, Seattle, USA; student/mentor/čest gost Zvjezdarnice Višnjan 1993-2002, graditelj softvera za program otkrivanja asteroida u Višnjanu (kao srednjoskolac i student)
Vernesa Smolčić,astrofizičarka i redovita profesorica na Fizičkom odsjeku PMF-a Sveučilišta u Zagrebu

“Škole i rad u Višnjanu pokazali su mi da mogućnostima nema granica. Da – uz puno rada, kreativnosti, vjere u sebe, i odlične mentore – i grupa klinaca iz Hrvatske može izgraditi nešto kompetitivno s najjačim zvjezdarnicama u svijetu. Da se nikada ne pitamo ‘mogu li nešto napraviti?’, nego ‘kako?’” ~ Prof. Mario Jurić

Kako će Zvjezdarnica Višnjan investirati donacije?

Zvjezdarnica je u nedavnoj prošlosti, upravo zahvaljujući nesebičnim donacijama hrvatskih dobročinitelja kao i nagradama međunarodnih institucija uspješno financirala neke svoje znanstveno-tehnološke potrebe, poput nadogradnje teleskopa.

Sad je na redu nadogradnja edukacijskih kapaciteta,s kojima će Zvjezdarnica moći primiti više djece i profesionalaca (učitelja, profesora, mentora) koji podupiru edukaciju malih radoznanstvenika. Iz godine u godinu sve je veći interes djece za edukativne programe Zvjezdarnice, i da se ne bi događalo da najdarovitiji među našim malcima ostanu zakinuti za znanje i lijepa druženja s vršnjacima, Zvjezdarnici trebaju prošireni kapaciteti od onih s kojima trenutno raspolaže.

Plan je ovakav:

FAZA 1: IZGRADNJA GEODETSKE KUPOLE

Ako se u ovoj kampanji skupi do 300.000 kn, izgradit će se prekrasna geodetska kupola (koja izgledom prigodno baca na habitat na Marsu :). U njoj će se održavati predavanja i edukativni i praktični programi. Vaše donacije idu izravno u financiranje te kupole.

Planirani dovršetak izgradnje geodetske kupole: do 6 mjeseci nakon završetka kampanje (ovisno o dobavljačima)

FAZA 2: IZGRADNJA BUNGALOVA

Ako se u ovoj kampanji skupi do 635.000 kn, izgradit će se bungalovi koji će služiti kao smještajni kapaciteti za djecu i njihove učitelje, profesore, mentore i ostale podupiratelje. Kampovi traju više dana i za to vrijeme Zvjezdarnica želi omogućiti svima da se osjećaju komforno.

Privremena lokacijska dozvola za bungalove već je ishođena, ponuđači su već izdali svoje ponude, i sve što je sad potrebno da bismo učinili ugodnim smještaj u Tičanu (gdje se nalazi nova Zvjezdarnica Višnjan), jest financiranje. Tu nam treba Vaša pomoć! Odaberite jedan od modela ulaganja.

Planirani dovršetak izgradnje bungalova: do 6 mjeseci nakon završetka kampanje (ovisno o dobavljačima)

A ako nas ugodno iznenadite s donacijama…

… i skupljeni iznos premaši ciljanu svotu od 635.000 kunića, u tom slučaju – mnogo ranije nego planirano – voditelj Zvjezdarnice Višnjan, Korado Korlević, planira uspostaviti:

● lokaciju za ispitivanje robotiziranih teleskopa kao i
● dodatne kapacitete za smještaj učenika.

„Investiranje u djecu najveća je te jedina investicija koja se isplati raditi.“ ~ Korado Korlević

Osnažite Zvjezdarnicu Višnjan svojom donacijom

Toliko se priča odruštvu znanja:ovo je prilika da već i s najmanjom donacijom budete osoba koja će doista nešto i učiniti da u Hrvatskoj zaživi to sanjano društvo znanja.

Znanje je najveća vrijednost. Doniranjem Zvjezdarnici Višnjan investirate u konkretne i dokazane programe koji doista i znanstveno opismenjuju, i društveno obogaćuju najdarovitije među našom djecom.

Umjesto dara za Božić, recite najdražima da u vaše ime doniraju Zvjezdarnici Višnjan.
Umjesto rođendana u prosincu ili siječnju, recite najdražima da je najbolji poklon donacija Zvjezdarnici Višnjan.

Donirajte sada! Svaka kuna pomaže.
Ako niste u prilici donirati sada ili kasnije, podijelite ovu kampanju s drugima.

HVALA VAM!

Tko stoji iza crowdfunding kampanje?

Nositelj kampanje kojoj će crowdfunding platforma Croinvest.eu isplatiti sav donirani novac je udruga koja upravlja Zvjezdarnicom Višnjan: ASTRONOMSKO DRUŠTVO VIŠNJAN, Istarska 5, 52463 Višnjan.

Samu crowdfunding kampanju vodi volonterski trojac koji je prošao cijeli put od ideje do operativne provedbe:

Ivan Crnković – idejni začetnik, investitor u CRANE-u
Aco Momčilović – voditelj projekta, FutureHR Owner
Višnja Željeznjak – copywriterica i autorica svih tekstova, suvlasnica Logit.net

Njihovim pozivima priključili su se dodatni volonteri (hvala vam svima, od srca!):
Vladivoj Lisica – prevoditelj na engleski jezik
Tibor Weigand – prevoditelj na njemački jezik
Nela Dunato – grafička dizajnerica i autorica vizuala
Dario Šuler – stručnjak za digitalno oglašavanje, vođenje Facebook kampanje

Temeljni podaci o nositelju kampanje
Naziv udruge: ASTRONOMSKO DRUŠTVO VIŠNJAN
Adresa udruge: Istarska 5, 52463 Višnjan
Osoba za zastupanje: Korado Korlević
Mobitel: +385 (0)91 449 1788
E-pošta: korado@astro.hr
Web-stranica: www.astro.hr
Facebook stranica: https://web.facebook.com/Crowdfunding-za-Zvjezdarnicu-Vi%C5%A1njan-102122885085214
YouTube stranica: https://www.youtube.com/channel/UC29aKkVO5q5R16u3LHITxCQ

OIB: 90589944275
Matični broj: 03063631

Izvori informacija:
1) https://www.istriaterramagica.eu/novosti/zvjezdarnica-visnjan-prva-na-svijetu-u-otkrivanju-asteroida-pretekla-nasa-u/
2) https://express.24sata.hr/znanost/nasa-pocinju-pripreme-za-asteroid-ubojicu-civilizacije-2029-21293
3) https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pokretac-zvjezdarnice-visnjan-izabran-za-komunikatora-godine-20200429
4) https://www.bug.hr/astronomija/korado-korlevic-i-zvjezdarnica-visnjan-dobili-potporu-od-udruge-planetary-12921
5) https://www.vernesasmolcic.com/kako-sam-se-pocela-baviti-astrofizikom/

 

Deutsche Übersetzung 

Nur der Himmel ist Grenze: helfen wir der Sternwarte Višnjan, neue Generationen von Wissenschaftlern auszubilden

Wir möchten 835.000 kroatische Kuna für die Sternwarte Višnjan sammeln, einer der weltweit besten Asteroidenjäger und wahrscheinlich prominenteste kroatische Organisation, die bereits einige Jahrzehnte zukünftige kroatische Wissenschaftler ausbildet. Der niedrigste Zielbetrag der Kampagne ist 300.000 Kuna.

Wer sind wir und wofür wir sammeln?

Nutzer der crowdfunding Kampagne ist Astronomischer Verein Višnjan welche auf Suggestion eines Teams der Freiwilligen sich folgendes vorgenommen hat:

Wir möchten 835.000 kroatische Kuna für die Sternwarte Višnjan sammeln, einer der weltweit besten Asteroidenjäger und wahrscheinlich prominenteste kroatische Organisation, die bereits einige Jahrzehnte zukünftige kroatische Wissenschaftler ausbildet. Wir helfen zwei Sachen zu finanzieren, die für Edukation einer neuen Generation junger Wissenschaftler entscheidend sind:

1. Geodätische Kuppel zur Organisation der Bildungsprogramme und
2. Bungalows zur Unterbringung von Gästen (Studenten, Professoren und Mentoren).

Es ist geplant, den Betrag von 835.000 Kuna in der Zeit vom 1. bis 31. Dezember zu sammeln und wir sind uns sicher, dass wir damit erfolgreich werden. Bislang haben sich zahlreiche Bürger, Unternehmer und anonyme Wohltäter erfolgreich an ähnlichen Projekten beteiligt und wir glauben, dass es auch im Jahr 2020 nicht an Unterstützung mangeln wird, gerade jetzt wenn Wissenschaft, kritisches Denken und Wissen künftiger Generationen besonders angegriffen werden.

Wie kann man spenden (es ist einfach!)

Damit man erfolgreich einzahlt, ist es erforderlich:
1) auf der Margine rechts den gewünschten Betrag auswählen;
2) den Formular mit erforderlichen persönlichen Daten befüllen;
3) gewünschte Zahlungsart wählen:
a) Visa oder MasterCard (Option AgentCash);
b) Kryptowährung (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen und EOS) mittels des System PayCek (hier können Sie Anleitung zur Nutzung übernehmen);
c) Banküberweisung.
4) die Spende entsprechend weiteren Anweisungen bestätigen.

Nach der erfolgten Einzahlung ist es nötig, sich gewisse Zeit zu gedulden, bis die Einzahlung bearbeitet und auf der Webseite der Kampagne evidentiert wurde. Einzahlungen die durch Banküberweisung erfolgten, werden nach dem erfolgten Transfer zum Empfängerkonto nach 1 bis 2 Arbeitstage evidentiert, während die Einzahlungen mit Visa / MasterCard, bzw. in Kryptowährungen, nach einer Frist von 1 bis 12 Stunden evidentiert werden.

Für zusätzliche technische Anfragen im Bezug auf Einzahlungen, bitten wir Sie, sich an die E-Mail Adresse ​cedior.org@gmail.com​ oder telefonisch an ​+385 (0)98 611 467​ zu wenden.

Wir nutzen die Gelegenheit sich bei Zagrebačka Bank und Firma Bizzon zu bedanken, die uns Einzahlungen per Visa und MasterCard ermöglicht haben, ebenfalls bedanken wir uns bei den Firmen Electrocoin und PayCek, die uns Einzahlungen in Kryptowährungen ermöglicht haben. Ebenfalls bedanken wir uns beim Hosting-Unternehmen Mydataknox für Instandhaltung des Servers.

Und das ist es! Nach Empfang der Einzahlung, wird Ihnen unser Team die Belohnung, die mit dem ausgewählten Einzahlungsbetrag verbunden ist, zusenden.

Vergessen Sie bitte nicht die Nachricht, dass Sie gespendet haben, mit Ihren Freunden zu teilen. Eine Spende ist edle Handlung und ist umso erfolgreicher, je mehr Menschen daran teilnehmen.

“Višnjan war mein Meilenstein im Sinne den Abbaus geistiger Einschränkungen. An der Seite des Korado, in mir hat einfach alles geklickt!” – Vernesa Smolčić, Astrophysikerin

Sternwarte Višnjan ist Stolz Kroatiens auf Weltniveau, im wissenschaftlichen und edukativen Sinne

Wissen Sie, dass sich die Sternwarte Višnjan seit länger als 40 Jahren auf Weltspitze befindet, wenn es um Verfolgen und Entdecken von Asteroiden, den potenziell sehr gefährlichen Himmelskörpern, geht?
Wissen Sie, dass diese kleine Sternwarte im Herzen Istriens darin besser ist als amerikanische NASA? Während der Jahre 2018 und 2019 hat man an der Sternwarte Višnjan über 1400 Asteroide entdeckt und dokumentiert.
Wissen Sie, dass der Gründer der Sternwarte Višnjan, Herr Korado Korlevic, nicht nur preisgekrönte Kommunikator und ein selbstloser Teiler des Wissens, gleichzeitig auch einer der weltweit erfolgreichsten Entdecker von Asteroiden ist?

Verfolgen und Entdecken von Asteroiden ist mit Sicherheit wichtige wissenschaftliche Aktivität der Sternwarte. Allerdings, vielleicht noch wichtigere – und für Kroatien unschätzbare, ist die bildungsfunktion der Sternwarte. Jedes Jahr organisiert die Sternwarte praktische wissenschaftliche Camps, welche von zahlreichen hoch motivierten und begabten Schülern besucht werden. Manch einer von ihnen sind zukünftige Wissenschaftler bei NASA, JPL und anderen weltweit renommierten wissenschaftlichen Institutionen.
Hier sind nur einige von ihnen, die erste Geheimnisse des Weltraums noch als Knirpse entdeckten, die an den Bildungsprogrammen des Višnjan-Observatoriums teilnahmen:
Mario Juric, Professor und Direktor des DiRAC Instituts an der University of Washington in Seattle, USA; Student, Mentor und häufiger Gast der Sternwarte Višnjan 1993-2002, noch als Schüler und Student Entwickler des Software für Entdeckung der Asteroide in Višnjan
Vernesa Smolcic, Astrophysikerin und Professorin an der Abteilung für Physik der Fakultät der Naturwissenschaften an der Universität in Zagreb

“Schulen und Arbeit in Višnjan haben mir gezeigt, daß die Möglichkeiten unbegrenzt sind. Ja – mit viel Arbeit, Kreativität, Glauben in sich selbst und exzellente Mentoren – auch eine Gruppe von Knirpsen aus Kroatien kann etwas aufstellen, was mit weltweit stärksten Observatorien konkurrieren kann. Damit wir uns nie fragen ‘kann ich etwas machen?’, sondern ‘wie?’” – Prof. Mario Juric

Wie wird Sternwarte Višnjan die Spenden investieren?

Sternwarte hat kürzlich, gerade dank selbstloser Spenden kroatischer Wohltäter sowie Preisen internationaler Institutionen, erfolgreich einige ihrer wissenschaftlich-technologischer Bedürfnisse finanziert, wie z.B. Ausbau des Teleskops.
Nun ist der Ausbau der Räumlichkeiten für Bildung und Unterkunft, womit die Sternwarte in der Lage wird höhere Anzahl der Kinder und Erwachsener (Lehrer, Professoren, Mentoren), die Ausbildung kleiner neugieriger Wissenschaftler unterstützen, aufzunehmen. Von Jahr zu Jahrist das Interesse der Kinder für Bildungsprogramme des Observatoriums größer und damit es vermieden wird, dass die begabtesten unter unseren Kleinen um das Wissen und schöne Stunden mit Gleichaltrigen gebracht werden, benötigt das Observatorium erweiterte Kapazitäten gegenüber den derzeit verfügbaren.

Der Plan ist wie folgt:

Phase 1: Bau der geodätischen Kuppel

Falls man in dieser Kampagne bis 835.000 Kuna sammelt, wird eine wunderschöne geodätische Kuppel gebaut, die einem Habitat auf Mars sehr ähnlich sieht. Darin werden Vorlesungen und praktische Bildungsprogramme gehalten. Ihre Spende werden direkt für den Aufbau verwendet.
Geplante Fertigstellung der geodätischen Kuppel: bis 6 Monate nach Abschluss der Kampagne (abhängig vom Lieferant/Baugesellschaft).

Phase 2: Bau der Bungalows

Falls man in dieser Kampagne bis 835.000 Kuna sammelt, werden Bungalows gebaut, die zur Unterbringung der Kinder, ihrer Lehrer, Professoren, Mentoren und anderer Unterstützer dienen werden. Die Camps dauern mehrere Tage und der Sternwarte ist daran gelegen, es allen zu ermöglichen sich wohl zu fühlen.
Eine vorläufige Standortgenehmigung für die Bungalows ist bereits erhalten worden, Anbieter haben bereits ihre Angebote abgegeben und alles was nun benötigt wird, um die Unterkunft in Ticano (wo sich die neue Sternwarte Višnjan befindet), ist Finanzierung des Bauvorhabens. Hier benötigen wir Ihre Hilfe! Bitte wählen Sie eine der Spendenmöglichkeiten.
Geplante Fertigstellung des Bungalows: bis 6 Monate nach Abschluss der Kampagne (abhängig vom Lieferant/Baugesellschaft).

Und wenn Sie uns angenehm mit Spenden überraschen…

…und der gesammelte Betrag die gezielte Summe von 835.000 Kuna übersteigt, in diesem Fall plant der Leiter der Sternwarte Višnjan Herr Korado Korlevic – viel früher als geplant – aufzubauen:
einen Ort zum Testen von robotisierten Teleskopen, sowie
zusätzliche Kapazitäten zur Unterbringung von Schülern

“Investition in Kinder ist die grösste und einzig lohnende Investition.” – Korado Korlevic

Unterstützen Sie das Višnjan-Observatorium mit Ihrer Spende

Es wird so viel von einer Wissensgesellschaft geredet: dies ist die Gelegenheit, dass Sie auch mit niedrigster Spende die Person werden, die wirklich etwas macht, damit in Kroatien diese erträumte Gesellschaft des Wissens ins Leben kommt.
Das Wissen ist das oberste Wert. Mit Ihrer Spende an Sternwarte Višnjan investieren Sie in konkrete und bereits erwiesene Programme, die in der Tat wissenschaftlich befähigen und die begabteste unter unseren Kindern gesellschaftlich bereichern.
Statt eines Weihnachtsgeschenkes, sagen Sie bitte Ihren Familienmitgliedern, dass sie in Ihrem Namen an die Sternwarte Višnjan spenden.
Spenden Sie jetzt! Jeder Betrag hilft!
Falls Sie keine finanziellen Mitteln haben um zu spenden, teilen Sie diese Kampagne weiter.
VIELEN DANK!

Wer steht hinter dieser Crowdfunding Kampagne?

Träger der Kampagne, dem die Crowdfunding Platform Croinvest.eu den Gesamtbetrag aller Spenden auszahlen wird, ist der Verein, der das Observatorium Višnjan verwaltet:
Astronomischer Verein Višnjan
Istarska 5, 52463 Višnjan.

Die Kampagne wird vom Trio verwaltet, der sie von Idee zur operativen Durchführung gebracht hat:

Ivan Crnkovic – der Urheber der Idee, Investor im CRANE
Aco Momcilovic – Projektleiter, Inhaber des FutureHR
Visnja Zeljeznjak – Copywriterin und Autorin aller Texte, Mit-Inhaberin von Logit.net

Ihrem Aufruf haben sich weitere Freiwillige angeschlossen (danke euch allen vom ganzen Herzen!):

Vladivoj Lisica – Übersetzer in englische Sprache
Nela Dunato – graphische Designerin und Autorin des visuellen Ausstattung
Tibor Weigand – Netzwerkadministrator, Übersetzung in deutsche Sprache
Dario Šuler – Specialist für digitales Marketing, Facebook-Kampagnenmanagement

Grundinformationen des Trägers der Kampagne
Name des Vereins: ASTRONOMSKO DRUŠTVO Višnjan
Adresse des Vereins: Istarska 5, 52463 Višnjan
Vertretungsperson: Korado Korlević
Handy: +385 (0)91 449 1788
E-Mail: korado@astro.hr
Webseite: www.astro.hr
Facebook Seite: https://web.facebook.com/Crowdfunding-za-Zvjezdarnicu-Vi%C5%A1njan-102122885085214
YouTube Kanal:https://www.youtube.com/channel/UC29aKkVO5q5R16u3LHITxCQ
Identifikationsnummer: 90589944275
Quellenangaben: 03063631


Modeli ulaganja

25 €

Svaka kuna se računa (i pomaže!) HVALA vam od srca, od svih budućih malih znanstvenika.

Svaka kuna se računa (i pomaže!) HVALA vam od srca, od svih budućih malih znanstvenika.

0 Ulagača

Kampanja završena

25 €

Wir sind wirklich dankbar für alle jungen, zukünftigen Wissenschaftler. Jedes kleine bisschen zählt (und hilft!)

Wir sind wirklich dankbar für alle jungen, zukünftigen Wissenschaftler. Jedes kleine bisschen zählt (und hilft!)

231 Ulagača

Kampanja završena

100 €

Die Belohnung ist Augenweide + ein Puzzle! Neben einem großen DANKE erhalten Sie Zugriff auf eine kleine Sammlung ausgewählter digitaler Hintergrundbilder für Ihren Computer. Die Tapeten werden beeindruckende Astrofotografien der Višnjan Astronomical Society enthalten. Die hochauflösenden Hintergrundbilder werden unter einem geheimen Link verfügbar sein, während die Webadresse die Lösung eines einfachen Puzzles sein wird. Das Puzzle wird in einem unserer regelmäßigen Updates veröffentlicht, die nach Ende der Kampagne veröffentlicht werden. Voraussichtliche Umsetzung: Februar 2021.

Die Belohnung ist Augenweide + ein Puzzle! Neben einem großen DANKE erhalten Sie Zugriff auf eine kleine Sammlung ausgewählter digitaler Hintergrundbilder für Ihren Computer. Die Tapeten werden beeindruckende Astrofotografien der Višnjan Astronomical Society enthalten. Die hochauflösenden Hintergrundbilder werden unter einem geheimen Link verfügbar sein, während die Webadresse die Lösung eines einfachen Puzzles sein wird. Das Puzzle wird in einem unserer regelmäßigen Updates veröffentlicht, die nach Ende der Kampagne veröffentlicht werden. Voraussichtliche Umsetzung: Februar 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

100 €

Nagrada je bombon za oko + mozgalica! Osim velikog HVALA, dobit ćete pristup maloj kolekciji odabranih digitalnih tapeta (wallpapera) za vaše računalo. Motivi će biti zadivljujuće astro-fotografije koje je snimilo Astronomsko društvo Višnjan. Tapete visoke rezolucije stavit ćemo na raspolaganje na tajnom linku čija adresa na webu će biti rješenje jednostavne mozgalice. Mozgalicu ćemo objaviti u jednom od naših redovitih updateova koje ćemo slati nakon dovršetka kampanje. Očekivano izvršenje: veljača 2021.

Nagrada je bombon za oko + mozgalica! Osim velikog HVALA, dobit ćete pristup maloj kolekciji odabranih digitalnih tapeta (wallpapera) za vaše računalo. Motivi će biti zadivljujuće astro-fotografije koje je snimilo Astronomsko društvo Višnjan. Tapete visoke rezolucije stavit ćemo na raspolaganje na tajnom linku čija adresa na webu će biti rješenje jednostavne mozgalice. Mozgalicu ćemo objaviti u jednom od naših redovitih updateova koje ćemo slati nakon dovršetka kampanje. Očekivano izvršenje: veljača 2021.

1214 Ulagača

Kampanja završena

375 €

Ihr Name oder der Name Ihres Unternehmens auf einem speziellen digitalen Dankeszertifikat, das auf der Website der Višnjan Astronomical Society (www.astro.hr) veröffentlicht und nach der Veröffentlichung beworben wird. Voraussichtliche Umsetzung: erste Hälfte des Jahres 2021.

Ihr Name oder der Name Ihres Unternehmens auf einem speziellen digitalen Dankeszertifikat, das auf der Website der Višnjan Astronomical Society (www.astro.hr) veröffentlicht und nach der Veröffentlichung beworben wird. Voraussichtliche Umsetzung: erste Hälfte des Jahres 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

375 €

Vaše ime (ili ime Vaše tvrtke) na posebnoj digitalnoj zahvalnici koja će biti postavljena na web Astronomskog društva Višnjan (www.astro.hr) te promovirana nakon postavljanja. Očekivanje izvršenje: prva polovica 2021. godine.

Vaše ime (ili ime Vaše tvrtke) na posebnoj digitalnoj zahvalnici koja će biti postavljena na web Astronomskog društva Višnjan (www.astro.hr) te promovirana nakon postavljanja. Očekivanje izvršenje: prva polovica 2021. godine.

396 Ulagača

Kampanja završena

750 €

Na poklon dobivate prekrasan tiskani kalendar 2021 koji će vas na vašem zidu još godinama podsjećati na vašu donaciju. Očekivani početak slanja kalendara: ožujak 2021.

Na poklon dobivate prekrasan tiskani kalendar 2021 koji će vas na vašem zidu još godinama podsjećati na vašu donaciju. Očekivani početak slanja kalendara: ožujak 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

750 €

Sie erhalten einen wunderschönen gedruckten Kalender für 2021, der als Symbol Ihrer Spende jahrelang an Ihrer Wand hängen kann. Voraussichtlicher Termin für die Veröffentlichung der Kalender: März 2021.

Sie erhalten einen wunderschönen gedruckten Kalender für 2021, der als Symbol Ihrer Spende jahrelang an Ihrer Wand hängen kann. Voraussichtlicher Termin für die Veröffentlichung der Kalender: März 2021.

122 Ulagača

Kampanja završena

1000 €

Na poklon dobivate prekrasan tiskani kalendar 2021 koji će vas na vašem zidu još godinama podsjećati na vašu donaciju i ulaznicu za Zvjezdarnicu Višnjan. Očekivani početak slanja kalendara: ožujak 2021.

Na poklon dobivate prekrasan tiskani kalendar 2021 koji će vas na vašem zidu još godinama podsjećati na vašu donaciju i ulaznicu za Zvjezdarnicu Višnjan. Očekivani početak slanja kalendara: ožujak 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

1000 €

Sie erhalten einen wunderschönen gedruckten Kalender für 2021, der jahrelang als Symbol für Ihre Spende und Ihr Ticket für das Višnjan-Observatorium an Ihrer Wand hängen kann. Voraussichtlicher Termin für die Veröffentlichung der Kalender: März 2021.

Sie erhalten einen wunderschönen gedruckten Kalender für 2021, der jahrelang als Symbol für Ihre Spende und Ihr Ticket für das Višnjan-Observatorium an Ihrer Wand hängen kann. Voraussichtlicher Termin für die Veröffentlichung der Kalender: März 2021.

143 Ulagača

Kampanja završena

2200 €

Ein Ticket für das exklusive Webinar „Frag einen Astronomen“ mit Korado Korlević und Überraschungsgästen. Stellen Sie ihnen Fragen über das Leben, das Universum und alles, was Ihnen noch niemand zuvor beantwortet hat! Voraussichtlicher Termin für das Webinar: erste Hälfte des Jahres 2021.

Ein Ticket für das exklusive Webinar „Frag einen Astronomen“ mit Korado Korlević und Überraschungsgästen. Stellen Sie ihnen Fragen über das Leben, das Universum und alles, was Ihnen noch niemand zuvor beantwortet hat! Voraussichtlicher Termin für das Webinar: erste Hälfte des Jahres 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

2200 €

Ulaznica za ekskluzivni webinar ‘Pitaj astronoma’ s Koradom Korlevićem (i gostima iznenađenja). Pitajte pitanja o Životu, Svemiru i Svemu što vam do sada nitko još nije odgovorio! Očekivano održavanje: prva polovica 2021. godine.

Ulaznica za ekskluzivni webinar ‘Pitaj astronoma’ s Koradom Korlevićem (i gostima iznenađenja). Pitajte pitanja o Životu, Svemiru i Svemu što vam do sada nitko još nije odgovorio! Očekivano održavanje: prva polovica 2021. godine.

20 Ulagača

Kampanja završena

3700 €

Ihr Name auf einer Gedenktafel zum Gedenken an Spender, die speziell für die offizielle Eröffnung der neuen Objekte erstellt werden. Die Plakette wird an prominenter Stelle in einem der neu errichteten Objekte angebracht, zu deren Finanzierung Sie beitragen. Voraussichtliche Umsetzung: Eröffnungstag der neuen Objekte (2021-2022).

Ihr Name auf einer Gedenktafel zum Gedenken an Spender, die speziell für die offizielle Eröffnung der neuen Objekte erstellt werden. Die Plakette wird an prominenter Stelle in einem der neu errichteten Objekte angebracht, zu deren Finanzierung Sie beitragen. Voraussichtliche Umsetzung: Eröffnungstag der neuen Objekte (2021-2022).

0 Ulagača

Kampanja završena

3700 €

Vaše ime na plaketi s popisom donatora, koja će biti posebno kreirana za prigodu otvaranja novih objekata, i koja će biti izložena na istaknutom mjestu u jednom od novosagrađenih objekata u čije se financiranje sada uključujete. Očekivani rok izrade: dan otvaranja novih objekata (2021-2022).

Vaše ime na plaketi s popisom donatora, koja će biti posebno kreirana za prigodu otvaranja novih objekata, i koja će biti izložena na istaknutom mjestu u jednom od novosagrađenih objekata u čije se financiranje sada uključujete. Očekivani rok izrade: dan otvaranja novih objekata (2021-2022).

67 Ulagača

Kampanja završena

7500 €

Eintrittskarte für einen exklusiven wissenschaftlichen Vortrag von Korado Korlević, den er nur für Sie in der Inspirationsumgebung des Višnjan-Observatoriums hält. Sie werden Korado auch begleiten, um durch die Teleskope zu blicken (wenn das Wetter es zulässt), eine Tour durch das Observatorium zu machen und alles über die Geschichte der Sternbeobachtung und Asteroidenjagd in Istrien zu entdecken. Voraussichtliches Datum der Veranstaltung: im Jahr 2021.

Eintrittskarte für einen exklusiven wissenschaftlichen Vortrag von Korado Korlević, den er nur für Sie in der Inspirationsumgebung des Višnjan-Observatoriums hält. Sie werden Korado auch begleiten, um durch die Teleskope zu blicken (wenn das Wetter es zulässt), eine Tour durch das Observatorium zu machen und alles über die Geschichte der Sternbeobachtung und Asteroidenjagd in Istrien zu entdecken. Voraussichtliches Datum der Veranstaltung: im Jahr 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

7500 €

Ulaznica za ekskluzivno znanstveno predavanje Korada Korlevića koje će on, samo za Vas, održati u inspirativnom okruženju Zvjezdarnice Višnjan. S Koradom ćete pogledati kroz teleskope (ako vremenski uvjeti budu dopuštali taj dan), razgledati Zvjezdarnicu i saznati sve o začetku promatranja noćnog neba u Istri u potrazi za asteroidima. Očekivano održavanje: tijekom 2021. godine.

Ulaznica za ekskluzivno znanstveno predavanje Korada Korlevića koje će on, samo za Vas, održati u inspirativnom okruženju Zvjezdarnice Višnjan. S Koradom ćete pogledati kroz teleskope (ako vremenski uvjeti budu dopuštali taj dan), razgledati Zvjezdarnicu i saznati sve o začetku promatranja noćnog neba u Istri u potrazi za asteroidima. Očekivano održavanje: tijekom 2021. godine.

8 Ulagača

Kampanja završena

15000 €

Dvije ulaznice za ekskluzivno znanstveno predavanje Korada Korlevića koje će on, samo za Vas, održati u inspirativnom okruženju Zvjezdarnice Višnjan. S Koradom ćete pogledati kroz teleskope (ako vremenski uvjeti budu dopuštali taj dan), razgledati Zvjezdarnicu i saznati sve o začetku promatranja noćnog neba u Istri u potrazi za asteroidima. Očekivano održavanje: tijekom 2021. godine.

Dvije ulaznice za ekskluzivno znanstveno predavanje Korada Korlevića koje će on, samo za Vas, održati u inspirativnom okruženju Zvjezdarnice Višnjan. S Koradom ćete pogledati kroz teleskope (ako vremenski uvjeti budu dopuštali taj dan), razgledati Zvjezdarnicu i saznati sve o začetku promatranja noćnog neba u Istri u potrazi za asteroidima. Očekivano održavanje: tijekom 2021. godine.

0 Ulagača

Kampanja završena

15000 €

Zwei Tickets für einen exklusiven wissenschaftlichen Vortrag von Korado Korlević, den er nur für Sie in der Inspirationsumgebung des Višnjan-Observatoriums hält. Sie werden Korado auch begleiten, um durch die Teleskope zu blicken (wenn das Wetter es zulässt), eine Tour durch das Observatorium zu machen und alles über die Geschichte der Sternbeobachtung und Asteroidenjagd in Istrien zu entdecken. Voraussichtliches Datum der Veranstaltung: im Jahr 2021.

Zwei Tickets für einen exklusiven wissenschaftlichen Vortrag von Korado Korlević, den er nur für Sie in der Inspirationsumgebung des Višnjan-Observatoriums hält. Sie werden Korado auch begleiten, um durch die Teleskope zu blicken (wenn das Wetter es zulässt), eine Tour durch das Observatorium zu machen und alles über die Geschichte der Sternbeobachtung und Asteroidenjagd in Istrien zu entdecken. Voraussichtliches Datum der Veranstaltung: im Jahr 2021.

6 Ulagača

Kampanja završena

22000 €

Ein unvergessliches Abendessen mit Korado Korlević. Genießen Sie einen Abend in Begleitung des renommiertesten kroatischen Wissenschaftsförderers und einiger weiterer Weltraumbegeisterter wie Ihnen. Sie werden neugierig ankommen und mit erweitertem Horizont abgereist sein. Voraussichtliches Datum der Veranstaltung: im Jahr 2021.

Ein unvergessliches Abendessen mit Korado Korlević. Genießen Sie einen Abend in Begleitung des renommiertesten kroatischen Wissenschaftsförderers und einiger weiterer Weltraumbegeisterter wie Ihnen. Sie werden neugierig ankommen und mit erweitertem Horizont abgereist sein. Voraussichtliches Datum der Veranstaltung: im Jahr 2021.

0 Ulagača

Kampanja završena

22000 €

Večera s Koradom Korlevićem o kojoj ćete još dugo pričati. Nađite se u društvu najpoznatijeg hrvatskog popularizatora znanosti i još nekoliko zaljubljenika u svemir poput vas. Doći ćete znatiželjni i otići proširenog uma. Očekivano održavanje: tijekom 2021. godine.

Večera s Koradom Korlevićem o kojoj ćete još dugo pričati. Nađite se u društvu najpoznatijeg hrvatskog popularizatora znanosti i još nekoliko zaljubljenika u svemir poput vas. Doći ćete znatiželjni i otići proširenog uma. Očekivano održavanje: tijekom 2021. godine.

14 Ulagača

Kampanja završena
  • 4. faza kampanje

    Dosegli smo i treći cilj: 835.000 kuna, što znači da će Zvjezdarnica Višnjan moći krenuti u projekt izrade teleskopa demonstratora novih tehnologija, tj. prototipa za novu generaciju teleskopa za praćenje asteroida. Sad imamo priliku omogućiti Zvjezdarnici da izradi bolji prototip od onog kojem se gospodin Korado Korlević oprezno nadao da će kampanja omogućiti :) <strong>IDEMO NA 4. CILJ u iznosu od 1,185 milijuna kuna i produljujemo kampanju do 15. siječnja 2021!</strong> Što ćemo s time postići? Naime, zbog silnog tehnološkog razvoja, teleskop koji Zvjezdarnica trenutno koristi u naredne će četiri godine postati nekonkurentan. Zbog toga g. Korlević u posljednje dvije godine s učenicima i studentima planira rad na projektu izrade sljedeće generacije teleskopa. Cilj kampanje od 835.000 kuna već je omogućio izradu prototipa teleskopa od 600 mm promjera objektiva. Novi cilj od 1,185 milijuna kuna omogućit će izradu prototipa teleskopa od 800 mm promjera objektiva, kao i nabavku puno kvalitetnijih materijala i dijelova za taj prototip od prvotno planiranih. Zvjezdarnica koja spada u pet najvažnijih zvjezdarnica na svijetu za mjerenje položaja tek otkrivenih objekata koji bi mogli proći blizu Zemlje, svakako zaslužuje ostati na samom svjetskom vrhu. Mi koji vodimo ovu crowdfunding kampanju presretni smo da imamo i čast, i priliku da pomognemo to omogućiti. Cilj povećavamo i rok kampanje produljujemo zbog iznimno velikog interesa javnosti i želje pojedinaca i tvrtki da pomognu i uključe se. U razgovorima smo s tvrtkama kojima budžet nažalost nije omogućivao uključenje u kampanju tijekom 2020. godine, ali će moći donirati u siječnju 2021. Idemo sad do 1,185 milijuna kuna, idemo zajedno učiniti ovu kampanju jednom od najvećih, ako ne i najvećom crowdfunding kampanjom za znanost u Hrvatskoj!

Ime Iznos Datum
Jelena Mihičić 375,00  (2.825,44 kn) January 20, 2021
Jasen Kekanovic 100,00  (753,45 kn) January 20, 2021
Valerio Opačić 750,00  (5.650,88 kn) January 20, 2021
MAGIS TRITON d.o.o. 1.000,00  (7.534,50 kn) January 20, 2021
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) January 20, 2021
VITEK d.o.o. 1.000,00  (7.534,50 kn) January 20, 2021
Mladen Galin 375,00  (2.825,44 kn) January 19, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Desimir Volf 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Željka Valentić 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Alen Hasanbašić 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Leonard Volarić Horvat 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Viktor Volaric-Horvat 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Marko Banušić 750,00  (5.650,88 kn) January 19, 2021
Davorin Jurković 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Filip Orgony 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Paolo Zović 100,00  (753,45 kn) January 19, 2021
Jasna Polanović 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Biserka Deković 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Šime Lerga 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Biljana Grozdanić 200,00  (1.506,90 kn) January 18, 2021
DALIBOR GRUBIŠA 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Matija Markovic 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Antun Milišić 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
zrinka žagar turčin 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Jakov Ivković 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Amelie Skvorc 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Dominik Hodja 100,00  (753,45 kn) January 18, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 18, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 17, 2021
Julija Miletić 100,00  (753,45 kn) January 17, 2021
Bojan Rapinac 3.700,00  (27.877,65 kn) January 17, 2021
Ira Sanja Burojević 100,00  (753,45 kn) January 17, 2021
Maro Džapo 375,00  (2.825,44 kn) January 16, 2021
Danijela Slaviček 100,00  (753,45 kn) January 16, 2021
Roberto Urban 375,00  (2.825,44 kn) January 16, 2021
Rože Babić 1.000,00  (7.534,50 kn) January 16, 2021
Vesna Krstić 1.000,00  (7.534,50 kn) January 16, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 16, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 16, 2021
Igor Švarc 50,00  (376,73 kn) January 16, 2021
Nada Sirotić 500,00  (3.767,25 kn) January 16, 2021
Anonimno 50,00  (376,73 kn) January 16, 2021
Luka Turkalj 10,00  (75,35 kn) January 16, 2021
Renata Vlašić Novaković 50,00  (376,73 kn) January 16, 2021
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) January 16, 2021
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) January 16, 2021
Andreja Radović 200,00  (1.506,90 kn) January 16, 2021
Dina Tiljak-Schmoll 375,00  (2.825,44 kn) January 16, 2021
Marijana Načinović Verbanac 100,00  (753,45 kn) January 16, 2021
Anonimno 150,00  (1.130,18 kn) January 16, 2021
Kristina Belčić 700,00  (5.274,15 kn) January 16, 2021
S.M. Consulting d.o.o. 3.700,00  (27.877,65 kn) January 16, 2021
Ivona Lovrić 200,00  (1.506,90 kn) January 16, 2021
Marjan Peti 750,00  (5.650,88 kn) January 16, 2021
Luka Starešinić 1.000,00  (7.534,50 kn) January 15, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Tomislav KIRŠEK 1.000,00  (7.534,50 kn) January 15, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 15, 2021
Tomislav Rastovac 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Enrico Pettarin 3.700,00  (27.877,65 kn) January 15, 2021
Goran Premuž 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Boris Bijelić 1.000,00  (7.534,50 kn) January 15, 2021
Elmira Majerić 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Marta Batinic Petrovic 1.000,00  (7.534,50 kn) January 15, 2021
Matej Grgačević 25,00  (188,36 kn) January 15, 2021
Mediteranski Armerun 375,00  (2.825,44 kn) January 15, 2021
Željko Pokas 375,00  (2.825,44 kn) January 15, 2021
Jurica Borozan 375,00  (2.825,44 kn) January 15, 2021
Tena Dobranić 25,00  (188,36 kn) January 15, 2021
Zoran Jendrašić 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Davor Mesiček 25,00  (188,36 kn) January 15, 2021
Slaven Rađa 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Ivan Turčin 3.700,00  (27.877,65 kn) January 15, 2021
Dubravka Prelec 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Milenko Šaponja 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Leo Prelec 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Nikola Božić 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Anamarija Bartolinčić 375,00  (2.825,44 kn) January 15, 2021
Alen Vodopijevec 500,00  (3.767,25 kn) January 15, 2021
Igor Bajok 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Branka Dujić 25,00  (188,36 kn) January 15, 2021
Ana Božičević 100,00  (753,45 kn) January 15, 2021
Siniša Jarkovački 25,00  (188,36 kn) January 14, 2021
Lea i Lara Andrić 3.700,00  (27.877,65 kn) January 14, 2021
Ivana Cmarko 1.000,00  (7.534,50 kn) January 14, 2021
Stipe Surać 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Krešo Kudelić 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Sanja Reiter 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Ivana Babic 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Ines Horvat 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Ranko Marinić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Vlatka Dolovčak 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Aleksandar Carlin 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Božidar Željezić 50,00  (376,73 kn) January 14, 2021
Hrvoje Carić 500,00  (3.767,25 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Dragan Panic 1.000,00  (7.534,50 kn) January 14, 2021
Sanja Babic Kos 1.000,00  (7.534,50 kn) January 14, 2021
Matija Ilijaš 1.000,00  (7.534,50 kn) January 14, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Daniel Bilić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Ivona Namjesnik 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Alen Krajinovic 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Melissa Mirta Boban 25,00  (188,36 kn) January 14, 2021
ZLATKO CIGANJ 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Paulo Dukić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) January 14, 2021
Blaž Krajinović 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Mihael Horvat 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Darinka Orel 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Irena Žalac 25,00  (188,36 kn) January 14, 2021
Zlatko Knezović 3.700,00  (27.877,65 kn) January 14, 2021
Sasa Dizdar 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Mladenka Tkalčić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Jan Rebernik 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Eni Blašković 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Martina Kovačević 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Goran Radić 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Marin Erik 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Ivan Krstić 22.000,00  (165.759,00 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Daniela Jancijev 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Duško i Nataša Brdar Lakota 750,00  (5.650,88 kn) January 14, 2021
Danijel Čubranić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Sanja Padjen 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Marina Zilic 25,00  (188,36 kn) January 14, 2021
Selotejp d.o.o. 3.700,00  (27.877,65 kn) January 14, 2021
Klara markić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Maja Bečka 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Teleskop Centar 3.700,00  (27.877,65 kn) January 14, 2021
Anonimno 50,00  (376,73 kn) January 14, 2021
Tomislav Mihelic 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Ivan Sokač 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Marko Derenčinović 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Tome Anticic 1.000,00  (7.534,50 kn) January 14, 2021
sandra koic 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Darko Horvat 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Tomislav Moretti 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
KLAUDIO GAŠPARINI 3.700,00  (27.877,65 kn) January 14, 2021
Dragana Trkanjec 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Rozi i Thomas Waldowski 3.700,00  (27.877,65 kn) January 14, 2021
Siniša Mikac 1.000,00  (7.534,50 kn) January 14, 2021
Zdravko Jelekovac 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Željko Samec 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Ennio Forlani 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Filip Lolić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Sinisa Ilakovac 750,00  (5.650,88 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Ela Brgodac 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Jadranka Jordan-Bajić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Matija Saik 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Bruno Krsnik 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Eduard Kalčić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 14, 2021
dejana brdarić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Zoran Belobrajić 750,00  (5.650,88 kn) January 14, 2021
Neven Bedeković 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Vjeran Rađa 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 14, 2021
Margita Sirnik 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Marko Rasic 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Igor Reesch 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Marija Jurina 25,00  (188,36 kn) January 14, 2021
Petra Sutlić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Max Anzulović 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Andrea Pokrajcic 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Damjan Geber 750,00  (5.650,88 kn) January 14, 2021
Matija Nociar 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Vedrana Crnković 375,00  (2.825,44 kn) January 14, 2021
Stjepko Jančijev 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Ivan Lončarić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Igor Tomorad 1.000,00  (7.534,50 kn) January 14, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 14, 2021
Marko Plese 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Mario Bilić 750,00  (5.650,88 kn) January 14, 2021
Mario Bilić 100,00  (753,45 kn) January 14, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Ivan Leš 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Petra Andrić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
boris hermeščec 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Kristijan Videc 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Zvonko Videc 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Maja Trut 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Evelin Semeši 750,00  (5.650,88 kn) January 13, 2021
Marko Rasic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Rodoljub Ilić 750,00  (5.650,88 kn) January 13, 2021
Miljenko Marčelja 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Željko Lipanović 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Bruno Babić 3.700,00  (27.877,65 kn) January 13, 2021
Luka Pevec 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Simona Turudić 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Goran Čolakhodžić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) January 13, 2021
Nikica Vucenovic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Natalia Mirković 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Helena Viric Gasparic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Fran Filip Franciskovic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Dragan Momcilovic 1.000,00  (7.534,50 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Julia Domac 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Darko Cesar 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Mario Jugo 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
SANJA HORVAT 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Nada Tataj-Laitinen 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Saša Davidović 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Marin Stipanov 1.000,00  (7.534,50 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Damir Tolić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Luka Šverko 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Višnja Ivanušić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Stipe Rezic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Darvin Cetina 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Sinisa Malenic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Damir Grubić 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Andrej Agapito 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Ognjen Marijanović 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Maja Sedic 3.700,00  (27.877,65 kn) January 13, 2021
Vibor Sumić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Rudolf Bernardi 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Tonči Ivanišević 1.000,00  (7.534,50 kn) January 13, 2021
Ivan Jakupanec 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Katarina Vuk 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Tomislav Terzić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Ivan Krešić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Milan Terman 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Nikola Leskovar 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Milko Jaksic 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Marin Troselj 1.500,00  (11.301,75 kn) January 13, 2021
Vedran Rafaelić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Bruna Devald 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Mićo Marković 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Lukša KRALJEVIĆ 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Darko Sokolić 3.700,00  (27.877,65 kn) January 13, 2021
Dario Ćurjak 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Davorka Žižanović 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Drazen Klikic 1.000,00  (7.534,50 kn) January 13, 2021
Nataša Tuma 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Ivan i Vida Slijepcevic 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Tomislav Petrovic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Dino Mandic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 250,00  (1.883,63 kn) January 13, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
TIMON SAKOMAN 1.000,00  (7.534,50 kn) January 13, 2021
Danijela Pavletić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Jasmina Banko 50,00  (376,73 kn) January 13, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Nino Antulov-Fantulin 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Zorana Novković 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) January 13, 2021
Boris Kunić 200,00  (1.506,90 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Marko Franin 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Petrunjela Smetana 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Nataša Mihajlović 750,00  (5.650,88 kn) January 13, 2021
Ivana rudelić 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Mirna Kuže 200,00  (1.506,90 kn) January 13, 2021
Maja Milinović 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Tatjana Erhatic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Igor Bonašin 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Tomislav Hećimović 200,00  (1.506,90 kn) January 13, 2021
Sanja Željeznjak 200,00  (1.506,90 kn) January 13, 2021
Davorin Perković 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Lucijan Grgić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Mislav Klarić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Attila Lovei 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Goran Gaćeša 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Sandro Fanelli 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Antonija Butković 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Roman Urbanovski 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Ana Kovacic 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 2.200,00  (16.575,90 kn) January 13, 2021
Filip Vidović 3.700,00  (27.877,65 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Stjepan Filipović-Grčić 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Dejan Malič 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Tanja Vrbat Grgić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Marijan Smetko 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Franko Bajlo 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Bruno Visentin 1.000,00  (7.534,50 kn) January 13, 2021
Siniša Živković 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Anton Modrušan 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Dora Malnar 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Edvard Lovrić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 50,00  (376,73 kn) January 13, 2021
Ivan Rogošić 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Goran Vidakovic 750,00  (5.650,88 kn) January 13, 2021
Verica Ferenčak 200,00  (1.506,90 kn) January 13, 2021
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) January 13, 2021
Matija Zeko 200,00  (1.506,90 kn) January 13, 2021
Sanja Vinter 250,00  (1.883,63 kn) January 13, 2021
Hrvojka Janković 200,00  (1.506,90 kn) January 13, 2021
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) January 13, 2021
Tomislav Novakovic 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Kristian Barilar 1.000,00  (7.534,50 kn) January 13, 2021
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Matija Martinec 375,00  (2.825,44 kn) January 13, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Siniša Ćosić 35,00  (263,71 kn) January 13, 2021
Kristian, Antonia, Dino Šimonović 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Branko Cupać 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Mirela Bilić 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Mario Žužul 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anonimno 300,00  (2.260,35 kn) January 13, 2021
Drago Dević 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Marija Lazanja Dušević 100,00  (753,45 kn) January 13, 2021
Anita Graberski 25,00  (188,36 kn) January 13, 2021
Aron Mažuran 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Mirta Medanić 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Mario i Silvija Gajić 375,00  (2.825,44 kn) January 12, 2021
Ivan Ladavac 25,00  (188,36 kn) January 12, 2021
Daniela Glažar Ivče 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Marko Bukovac 200,00  (1.506,90 kn) January 12, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 12, 2021
Andrea Rašić 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Lorena Kovaček 50,00  (376,73 kn) January 12, 2021
Željka Burlic 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Damir Rašić 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Renata Horvat 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Slaven Kustura 375,00  (2.825,44 kn) January 12, 2021
Kristina Topić 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Zlatan Stilinović 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 12, 2021
Viseslav Gorenc 375,00  (2.825,44 kn) January 12, 2021
Andreja Pranjić 25,00  (188,36 kn) January 12, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 12, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Marina Varovic 1.000,00  (7.534,50 kn) January 12, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Luka Babić 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Martina Prpa 25,00  (188,36 kn) January 12, 2021
Goran Petković 375,00  (2.825,44 kn) January 12, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 12, 2021
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) January 12, 2021
Marko Novaković 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Tomislav Gracin 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
DANIJEL MARUSIC 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Bruno Vunderl 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Željko Jerbić 100,00  (753,45 kn) January 12, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 12, 2021
Boris Halasz 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Gordana Lipšinić 375,00  (2.825,44 kn) January 11, 2021
Davor Gott 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Marija Oresic 750,00  (5.650,88 kn) January 11, 2021
Mario Šimunec 375,00  (2.825,44 kn) January 11, 2021
Maja Korlevic 1.000,00  (7.534,50 kn) January 11, 2021
Kornelija Bojanic 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Klara Orehovec 375,00  (2.825,44 kn) January 11, 2021
Grgur Orehovec 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Lari Višković 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
jovica nikšić 25,00  (188,36 kn) January 11, 2021
Miljenko Starman 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Nikola Holubek 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Tijana Kaštela 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Dragutin Kuže 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Šime Mrša 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Edvard Gecek 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Korado Ujčić 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Marko Mrvelj 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Damir Vidas 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
ALBERT LIOVIC 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Ana Lešković 375,00  (2.825,44 kn) January 11, 2021
Hrvoje Vrazic 375,00  (2.825,44 kn) January 11, 2021
Renato Peruško 25,00  (188,36 kn) January 11, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Milan Krznarić 375,00  (2.825,44 kn) January 11, 2021
GORAN FUNCIC 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Marija Šutalo 375,00  (2.825,44 kn) January 11, 2021
Ivana Bajakic 3.700,00  (27.877,65 kn) January 11, 2021
Kristina Načinović Jakovčić 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Karlo Krišto 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Vlatko Grabovica 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Akademsko astronomsko društvo Rijeka 375,00  (2.825,44 kn) January 11, 2021
Damjan Šćulac 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
mirjana ivancevic 100,00  (753,45 kn) January 11, 2021
Marko Bešlić 1.000,00  (7.534,50 kn) January 11, 2021
Vjeran Šarić 25,00  (188,36 kn) January 11, 2021
Ema Novak 750,00  (5.650,88 kn) January 10, 2021
Tomislav Staničić 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Daniel Verbanac 25,00  (188,36 kn) January 10, 2021
filip radic 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Sanja Ljubicic 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Ana Znaor 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Dario Petek 750,00  (5.650,88 kn) January 10, 2021
Marija Bilić 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Brigitte Mrvelj Cecatka 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Jasminka Štimac 750,00  (5.650,88 kn) January 10, 2021
Nikola Rašić 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Jasmina Dlačić 25,00  (188,36 kn) January 10, 2021
Matija Jurcan 25,00  (188,36 kn) January 10, 2021
Luka Bajakic 3.700,00  (27.877,65 kn) January 10, 2021
Lucia Bajakic 3.700,00  (27.877,65 kn) January 10, 2021
Igor Rudan 375,00  (2.825,44 kn) January 10, 2021
Korina Hunjak 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Mirko Pištan 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Daniel Jurcan 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Dean Jurcan 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Martin Golubić 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Damir Mažar 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Jasminka Vidaković 25,00  (188,36 kn) January 10, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Zlatko Ofak 25,00  (188,36 kn) January 10, 2021
Andrija Večenaj 750,00  (5.650,88 kn) January 10, 2021
Mišel Paris 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Vedran Ferlin 375,00  (2.825,44 kn) January 10, 2021
Marco Krevatin 375,00  (2.825,44 kn) January 10, 2021
Zvonimir Zavacki 375,00  (2.825,44 kn) January 10, 2021
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) January 10, 2021
Maja Valenta 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Dušan Grbac 375,00  (2.825,44 kn) January 10, 2021
Marina Premrou 750,00  (5.650,88 kn) January 10, 2021
Martina Petir 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Iris Košir 375,00  (2.825,44 kn) January 10, 2021
Tatjana Terlević 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Sanda Pavlović-Lučić 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Matej Barišić 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Boris Miholjek 100,00  (753,45 kn) January 10, 2021
Branimir Mihalic 25,00  (188,36 kn) January 10, 2021
Marko Đurđević 750,00  (5.650,88 kn) January 09, 2021
Petra Starčević 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Biserka Butorac Martinolić 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Natalia Carraro 375,00  (2.825,44 kn) January 09, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Goran Ivić 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Matea Skypala 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Kristina Momirović-Dedić 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Danijela Radovan 1.000,00  (7.534,50 kn) January 09, 2021
Marjan Deković 3.700,00  (27.877,65 kn) January 09, 2021
Leo Lešić 25,00  (188,36 kn) January 09, 2021
Vilim Papa 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Nenad Cikic 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Kristina Ovčarić 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) January 09, 2021
Zvjezdan Duras 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Toni Biskupović 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 09, 2021
Juraj Murgic 375,00  (2.825,44 kn) January 09, 2021
Radan Mitrovic 25,00  (188,36 kn) January 09, 2021
Tonči Raspar 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 09, 2021
Filip Životić 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Manuela Hrvatin 375,00  (2.825,44 kn) January 09, 2021
Antonija Kero 100,00  (753,45 kn) January 09, 2021
Natalia Carraro 375,00  (2.825,44 kn) January 09, 2021
Berislav Šega 750,00  (5.650,88 kn) January 09, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 09, 2021
Anonimno 7.500,00  (56.508,75 kn) January 09, 2021
Anonimno 22.000,00  (165.759,00 kn) January 09, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 09, 2021
Viktor Pilepić 1.000,00  (7.534,50 kn) January 09, 2021
Petra Milin 1.000,00  (7.534,50 kn) January 08, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 08, 2021
Matea Ćukušić 25,00  (188,36 kn) January 08, 2021
Ana-Marija Vitko 1.000,00  (7.534,50 kn) January 08, 2021
Tomislav Sekusak 375,00  (2.825,44 kn) January 08, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 08, 2021
Ivana Karlović 375,00  (2.825,44 kn) January 08, 2021
Nita Šarić 25,00  (188,36 kn) January 08, 2021
Nikica Tarandek 375,00  (2.825,44 kn) January 08, 2021
Kristian Karlo 100,00  (753,45 kn) January 08, 2021
Boris Štromar 750,00  (5.650,88 kn) January 08, 2021
Maja Hranilović 375,00  (2.825,44 kn) January 08, 2021
Tomislav Ujdur 100,00  (753,45 kn) January 08, 2021
Vedran Vyroubal 100,00  (753,45 kn) January 08, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 08, 2021
Maja Živković 100,00  (753,45 kn) January 08, 2021
Ivan Rančić 375,00  (2.825,44 kn) January 08, 2021
Norma Trkovnik 25,00  (188,36 kn) January 08, 2021
DARIJA ILIJEVIĆ 100,00  (753,45 kn) January 08, 2021
STIPE BABIĆ 375,00  (2.825,44 kn) January 08, 2021
Valentina Nedeljko 100,00  (753,45 kn) January 08, 2021
Zoran Kurdija 375,00  (2.825,44 kn) January 08, 2021
Dražen Pečnik 375,00  (2.825,44 kn) January 08, 2021
Zorana Mavričić-Korošec 375,00  (2.825,44 kn) January 08, 2021
Dejan Pavlović 750,00  (5.650,88 kn) January 07, 2021
Nikica Konjevoda 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 07, 2021
Milan Prša 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Mladen Švraka 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Gordan Perkov 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) January 07, 2021
Nebojša Rađenović 90,00  (678,11 kn) January 07, 2021
Katja Bobanovic 1.000,00  (7.534,50 kn) January 07, 2021
Jurica Čubranić 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Vedran Metelko 375,00  (2.825,44 kn) January 07, 2021
Siniša Klišmanić 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Emanuela Žuna 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Filip Šarunić 750,00  (5.650,88 kn) January 07, 2021
Ana Pulić 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Alen Framić 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Maja Bolterstein 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Mirjana Pavlić 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Davor Pavlić 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Sanja Večerić 1.000,00  (7.534,50 kn) January 07, 2021
Roban Križić 375,00  (2.825,44 kn) January 07, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 07, 2021
Anđelko Brkić 375,00  (2.825,44 kn) January 07, 2021
Gordana Šepec 375,00  (2.825,44 kn) January 07, 2021
Tea Blaževac 25,00  (188,36 kn) January 07, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Irena Šimić 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Anonimno 50,00  (376,73 kn) January 07, 2021
Matija Maretic 22.000,00  (165.759,00 kn) January 07, 2021
David Pletikos 100,00  (753,45 kn) January 07, 2021
Željko Đurin 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Ana Majerič 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Tamara Radic 375,00  (2.825,44 kn) January 06, 2021
Ana Bogut 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Goran Katić 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Tanja Broz 750,00  (5.650,88 kn) January 06, 2021
Juraj Bibić 375,00  (2.825,44 kn) January 06, 2021
MILI KUS 1.000,00  (7.534,50 kn) January 06, 2021
Georgij Srebren 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Marko Bušić 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Mauricio Brenko 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Željko Kuna 25,00  (188,36 kn) January 06, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
FRANE MEDAK 750,00  (5.650,88 kn) January 06, 2021
Maja Kordić Sekulić 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Marin Vojković 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
ZELJKO PASIC 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Nenad Hampamer 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Srebrenka Peregrin Pavlakovic 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Zrinka Nekić 100,00  (753,45 kn) January 06, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) January 05, 2021
Ivan Capan 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
DINO RUGGERO 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Marija Vlahović 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Sanja Arežina 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Nevenka Sudac-Vinski 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Aljoša Kesić 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Željko Potočnjak 1.000,00  (7.534,50 kn) January 05, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 05, 2021
Luka Justinić 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Karlo Grebac 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 05, 2021
Ivan Kušan 375,00  (2.825,44 kn) January 05, 2021
Igor Vrgoč 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Danijel Justinić 375,00  (2.825,44 kn) January 05, 2021
Marko Velickov 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Marko Sever 100,00  (753,45 kn) January 05, 2021
Marko Telešman 100,00  (753,45 kn) January 04, 2021
Matija Ivanuša 100,00  (753,45 kn) January 04, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 04, 2021
Adrijana Čudina 100,00  (753,45 kn) January 04, 2021
Aurora Vareško 100,00  (753,45 kn) January 04, 2021
Hrvoje Patajac 2.200,00  (16.575,90 kn) January 04, 2021
SANDA PALEKA 375,00  (2.825,44 kn) January 04, 2021
Jadrana Marelja 100,00  (753,45 kn) January 04, 2021
Anonimno 25,00  (188,36 kn) January 03, 2021
David Gostinski 375,00  (2.825,44 kn) January 03, 2021
Marko Ilić 375,00  (2.825,44 kn) January 02, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 02, 2021
Zvonimir Blažić 100,00  (753,45 kn) January 01, 2021
Silvia Matosevic 100,00  (753,45 kn) January 01, 2021
Marko Bilić 25,00  (188,36 kn) January 01, 2021
Matej Markovic 375,00  (2.825,44 kn) January 01, 2021
Anita Bilandzic 100,00  (753,45 kn) January 01, 2021
Anonimno 100,00  (753,45 kn) January 01, 2021
Dario Kraljević 750,00  (5.650,88 kn) December 31, 2020
Anonimno 2.200,00  (16.575,90 kn) December 31, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 31, 2020
Gordana Plavšić 375,00  (2.825,44 kn) December 31, 2020
Eugen Dobrić 3.700,00  (27.877,65 kn) December 31, 2020
Zlatko Pavić 100,00  (753,45 kn) December 31, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 31, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 31, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 31, 2020
Ljiljana Šmigovec 375,00  (2.825,44 kn) December 31, 2020
Neven Udovičić 375,00  (2.825,44 kn) December 31, 2020
Katarina Volarić Nižić 100,00  (753,45 kn) December 31, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 31, 2020
IVICA KREŠTELICA 375,00  (2.825,44 kn) December 30, 2020
Luis Zvocak 3.700,00  (27.877,65 kn) December 30, 2020
Damjan Miklić 750,00  (5.650,88 kn) December 30, 2020
Franko Bertoša 3.700,00  (27.877,65 kn) December 30, 2020
Ivan Čolić 100,00  (753,45 kn) December 30, 2020
SVE PET d.o.o. 3.700,00  (27.877,65 kn) December 30, 2020
Tomislav Plavčić 100,00  (753,45 kn) December 30, 2020
Tomislav Špinjača 100,00  (753,45 kn) December 30, 2020
ADRIANA NERALIĆ 100,00  (753,45 kn) December 30, 2020
LIONS KLUB NOVIGRAD 1.000,00  (7.534,50 kn) December 30, 2020
Anonimno 2.200,00  (16.575,90 kn) December 30, 2020
Anonimno 3.700,00  (27.877,65 kn) December 30, 2020
SANJA CASTELLICCHIO 100,00  (753,45 kn) December 30, 2020
Martina Vičić Crnković 100,00  (753,45 kn) December 30, 2020
Asseco SEE d.o.o. 15.000,00  (113.017,50 kn) December 30, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 30, 2020
Dijana Zoričić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 29, 2020
Duško Obradović 1.000,00  (7.534,50 kn) December 29, 2020
Željko Božičević 100,00  (753,45 kn) December 29, 2020
Mauricio Šestan 375,00  (2.825,44 kn) December 29, 2020
Vanja Jurcan 100,00  (753,45 kn) December 29, 2020
Bero Nizic 375,00  (2.825,44 kn) December 29, 2020
Patrik Klovar Lukarić 100,00  (753,45 kn) December 29, 2020
Sanjin Lukarić 375,00  (2.825,44 kn) December 29, 2020
Davor Mišković 100,00  (753,45 kn) December 29, 2020
Hari Radovčić 375,00  (2.825,44 kn) December 29, 2020
LUKA ŠMALCELJ 1.000,00  (7.534,50 kn) December 29, 2020
Igor Drašković 7.500,00  (56.508,75 kn) December 29, 2020
Dusica Hoban 22.000,00  (165.759,00 kn) December 29, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 29, 2020
Hrvoje Dolenec 375,00  (2.825,44 kn) December 29, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 29, 2020
Jasminka Juzbašić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 28, 2020
michel Ivić 7.500,00  (56.508,75 kn) December 28, 2020
Stogl Luana 1.130,00  (8.513,99 kn) December 28, 2020
Miroslav Trkovnik 100,00  (753,45 kn) December 28, 2020
Borna Novak 7.500,00  (56.508,75 kn) December 28, 2020
Martina Čunović 375,00  (2.825,44 kn) December 28, 2020
Anonimno 4.500,00  (33.905,25 kn) December 28, 2020
Luka Dedić 100,00  (753,45 kn) December 28, 2020
Zdenka Štogl 1.000,00  (7.534,50 kn) December 28, 2020
Boris Pleša 375,00  (2.825,44 kn) December 28, 2020
Brainframe d.o.o. 375,00  (2.825,44 kn) December 28, 2020
Mia Radovic 375,00  (2.825,44 kn) December 28, 2020
Goran Perić 100,00  (753,45 kn) December 28, 2020
Velimir Gašparović 22.000,00  (165.759,00 kn) December 28, 2020
Ana Tomicic 25,00  (188,36 kn) December 28, 2020
Tomislav Jelenković 100,00  (753,45 kn) December 27, 2020
Eline ten Cate 100,00  (753,45 kn) December 27, 2020
Danijela Jagust Sumljak 100,00  (753,45 kn) December 27, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 27, 2020
Josip Mališa 375,00  (2.825,44 kn) December 27, 2020
Bruno Dević 3.700,00  (27.877,65 kn) December 27, 2020
Laurita Pavlišak Košta 750,00  (5.650,88 kn) December 27, 2020
Roberta Marchesi 100,00  (753,45 kn) December 27, 2020
Robert Bogdanić 25,00  (188,36 kn) December 27, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 27, 2020
VALENTINA GIDAK 100,00  (753,45 kn) December 27, 2020
Tea Cergna 750,00  (5.650,88 kn) December 27, 2020
ISTRA STREAM d.o.o 1.000,00  (7.534,50 kn) December 26, 2020
Karmen Bertetić 100,00  (753,45 kn) December 26, 2020
Marko Cukon 25,00  (188,36 kn) December 26, 2020
KREŠIMIR GOLUBIĆ 100,00  (753,45 kn) December 26, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 26, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 26, 2020
Marijo Matešić 100,00  (753,45 kn) December 25, 2020
Ozren Milat 375,00  (2.825,44 kn) December 25, 2020
Andrea Bilić 100,00  (753,45 kn) December 25, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 25, 2020
Donatela Nacinovic 25,00  (188,36 kn) December 25, 2020
Maja Iličić 750,00  (5.650,88 kn) December 25, 2020
Ariana Rajkovic 25,00  (188,36 kn) December 25, 2020
Alen Kuzminski 200,00  (1.506,90 kn) December 25, 2020
Eleonora Gardoš 100,00  (753,45 kn) December 25, 2020
Iva Muzinic 100,00  (753,45 kn) December 25, 2020
Vitomir Juretić 375,00  (2.825,44 kn) December 25, 2020
Ana Alebić-Juretić 375,00  (2.825,44 kn) December 25, 2020
Nina Čeh 375,00  (2.825,44 kn) December 25, 2020
Danko Vidoni 100,00  (753,45 kn) December 25, 2020
Viktorija Žuvela 100,00  (753,45 kn) December 25, 2020
Ivica Kruhek 1.000,00  (7.534,50 kn) December 25, 2020
Vjekoslav Gašparović 100,00  (753,45 kn) December 25, 2020
Pavle Krstic 185,00  (1.393,88 kn) December 24, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Davorin Balaž 150,00  (1.130,18 kn) December 24, 2020
ŽELJKO HADŽIĆ 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Vedrana Blažinić 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Tomislav Capan 375,00  (2.825,44 kn) December 24, 2020
Mario Rožman 25,00  (188,36 kn) December 24, 2020
TINA DUNJIĆ MESSMER 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
VLADIMIR JELEČ 25,00  (188,36 kn) December 24, 2020
Hrvoje Palezac 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Mladen Vašarević 375,00  (2.825,44 kn) December 24, 2020
Sandro Makovac 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Ozren Renko 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 24, 2020
Neven Persic 750,00  (5.650,88 kn) December 24, 2020
Jan i Toni Mavrović 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Željka Stiblik 375,00  (2.825,44 kn) December 24, 2020
Ivan Žubrinić 100,00  (753,45 kn) December 24, 2020
Ian Lyon 750,00  (5.650,88 kn) December 24, 2020
Robert Verbanac 375,00  (2.825,44 kn) December 24, 2020
Obitelj Šilipetar 375,00  (2.825,44 kn) December 24, 2020
Saša Sokolić 25,00  (188,36 kn) December 24, 2020
Dejan Strčić 375,00  (2.825,44 kn) December 24, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 24, 2020
Anonimno 32.000,00  (241.104,00 kn) December 24, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 24, 2020
Goran Šinković 375,00  (2.825,44 kn) December 23, 2020
Boris Štajduhar 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Kosta Bovan 150,00  (1.130,18 kn) December 23, 2020
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) December 23, 2020
Mladen Boljat 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Alen Skeledžija 1.000,00  (7.534,50 kn) December 23, 2020
Iva & Krunoslav Franić 3.700,00  (27.877,65 kn) December 23, 2020
Zoran Bašić 375,00  (2.825,44 kn) December 23, 2020
Kazimir Dujmovic 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Neven Petrušić 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Astrid Dragičević 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Janet-Ana Štiković 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Tena Begović 25,00  (188,36 kn) December 23, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 23, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Magda Milas 22.000,00  (165.759,00 kn) December 23, 2020
Srećko Bartolić 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Sime Dragicevic 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Marko Vukobratović 22.000,00  (165.759,00 kn) December 23, 2020
Marko Vukobratovic 22.000,00  (165.759,00 kn) December 23, 2020
Katarina Persuric 375,00  (2.825,44 kn) December 23, 2020
Dejan Vuletić 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Ivan Pavlić 750,00  (5.650,88 kn) December 23, 2020
Boris Černac 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Manaše Čačković 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 23, 2020
RENATO Špoljarić 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Hynek Suchy 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Ivana Trstenjak 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Sinisa Sabolic 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Ivica Ivancic 100,00  (753,45 kn) December 23, 2020
Tomislav Hek 3.700,00  (27.877,65 kn) December 23, 2020
Jakob Posavec 2.200,00  (16.575,90 kn) December 22, 2020
Andrea Bračko 200,00  (1.506,90 kn) December 22, 2020
Frano Pecek 150,00  (1.130,18 kn) December 22, 2020
Goran Vlahović 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Marijo Burek 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Anonimno 4.000,00  (30.138,00 kn) December 22, 2020
Darko Samardžić 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Darko Samardžić 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Tamara Jakovljevic 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Emil Tkalec 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Lidija Kasik 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Anonimno 400,00  (3.013,80 kn) December 22, 2020
Danijela Tolić 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Domagoj Zoričić 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Matija Tomašković 7.500,00  (56.508,75 kn) December 22, 2020
Vladimir Pran 375,00  (2.825,44 kn) December 22, 2020
Maja Goja 40,00  (301,38 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Rino Radin 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Tomislav Rogošić 750,00  (5.650,88 kn) December 22, 2020
Ivana Klarin 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Dalibor Čavić 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Mladen Frank 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Igor Štagèr 30,00  (226,04 kn) December 22, 2020
Petar Alilovic 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Mirjana Žaper 200,00  (1.506,90 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Franjo Glibo 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Jurica Cerovec 375,00  (2.825,44 kn) December 22, 2020
Elio Janko 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Marko Pačić 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Vesna Remenar 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Ivana Pušonjić 25,00  (188,36 kn) December 22, 2020
Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. 3.700,00  (27.877,65 kn) December 22, 2020
Boris Baran 375,00  (2.825,44 kn) December 22, 2020
Robert Basan 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Iva Šnidarić 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Dražen Galušić 375,00  (2.825,44 kn) December 22, 2020
Zoran Kostic 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Hrvoje Dukić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 22, 2020
Davor Kobal 1.000,00  (7.534,50 kn) December 22, 2020
Darinka Bistrović 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Krešimir Šimatović 1.000,00  (7.534,50 kn) December 22, 2020
KREŠIMIR ORLOVIĆ 375,00  (2.825,44 kn) December 22, 2020
Danijel Pek 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Niki Ruzic 750,00  (5.650,88 kn) December 22, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 22, 2020
Bernard Pintur 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Zoran Kostic 25,00  (188,36 kn) December 22, 2020
Mario Dragić 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Snjezana Miocic-Lazarevic 25,00  (188,36 kn) December 22, 2020
Darko Sorić 375,00  (2.825,44 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Davor Lacković 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Dejan Lutring 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Darko Andačić 25,00  (188,36 kn) December 22, 2020
Damir Vidakovic 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
MARIO JANČULA 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Tomislav Ćurić 25,00  (188,36 kn) December 22, 2020
Marija Kudumija Slijepcevic 375,00  (2.825,44 kn) December 22, 2020
Eliza Pipinic 750,00  (5.650,88 kn) December 22, 2020
Ana Goja Petranović 25,00  (188,36 kn) December 22, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 22, 2020
Vlado Akmačić 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Igor Radović 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Lidija Ladić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Ivan Weiler 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Nenad Romanić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Ivana Crnić Duplančić 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Aleksandar Komparić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Ivan Fabijanić 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Alan Bojanić Dujmović 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Aleksandar Šoštarić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Diana Kobas Deskovic 1.000,00  (7.534,50 kn) December 21, 2020
Marijan Rajić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Zvonimir Bogović 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Sandra Sabolić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Kristian Pribanic 750,00  (5.650,88 kn) December 21, 2020
Ines Lisak 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Davor Zoričić 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Jadranka Mrak 750,00  (5.650,88 kn) December 21, 2020
JAKOV BULJAN 1.000,00  (7.534,50 kn) December 21, 2020
ante rajevic 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Franjo Posavec 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Goran Jakovljević 750,00  (5.650,88 kn) December 21, 2020
Denis Ćutić 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Dražen Pehar 1.000,00  (7.534,50 kn) December 21, 2020
Jani Pravica 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Valter Bilic 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Jelena Bartolovic Vuckovic 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Dario Stefek 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
ZLATKO ČEKOLJ 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Domagoj Hrgić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Ozren Skurla 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Photomath d.o.o. 7.500,00  (56.508,75 kn) December 21, 2020
Nikica Batur 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Anđela Šutija 15.000,00  (113.017,50 kn) December 21, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
MATE BAUCIC 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Magdalena Spomenkina mama 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Bernard BARAKA 1.000,00  (7.534,50 kn) December 21, 2020
Stipe Dević 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Vjekoslav Prenner 1.000,00  (7.534,50 kn) December 21, 2020
Tilen Belovic 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Mario Juretić 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Zoran Drame 3.700,00  (27.877,65 kn) December 21, 2020
Zlatko Lulić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Berislav Bubanović 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Domagoj Lončar 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Maja Stojanovic 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Franko Brenkovic 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Ivica Prpa 1.000,00  (7.534,50 kn) December 21, 2020
Ivona Šošić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
FLER PEŠA SMIRČIĆ 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Ivana Samaržija 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Miroslav Toplak 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Marina Sumajstorcic 25,00  (188,36 kn) December 21, 2020
Igor Dvorsak 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Srećko Sekulić 100,00  (753,45 kn) December 21, 2020
Smart Aqua d.o.o. 375,00  (2.825,44 kn) December 21, 2020
Nikola Kos 375,00  (2.825,44 kn) December 20, 2020
Krešimir Ižaković 750,00  (5.650,88 kn) December 20, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Ivan Ružić 375,00  (2.825,44 kn) December 20, 2020
Ivana Ivicic 375,00  (2.825,44 kn) December 20, 2020
Anonimno 1.300,00  (9.794,85 kn) December 20, 2020
Daniel Novak 375,00  (2.825,44 kn) December 20, 2020
Marijela Prša 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Ksenija Škorić 750,00  (5.650,88 kn) December 20, 2020
Olga Luk 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Juraj Brajnović 375,00  (2.825,44 kn) December 20, 2020
Matija Fabijan 375,00  (2.825,44 kn) December 20, 2020
Vili Matošević 375,00  (2.825,44 kn) December 20, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Kristian Ivancic 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Krunoslav Car 375,00  (2.825,44 kn) December 20, 2020
Karlo Motika 25,00  (188,36 kn) December 20, 2020
Mirela Toljan Jakomin 2.200,00  (16.575,90 kn) December 20, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Tihomir Perhat 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Zdeslav Djerek 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Vedrana Blažinić 750,00  (5.650,88 kn) December 20, 2020
Goran Trkanjac 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Darjana Gallovich 100,00  (753,45 kn) December 20, 2020
Ivica Pecotić 2.200,00  (16.575,90 kn) December 20, 2020
Luka Bakek 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 19, 2020
Anonimno 75,00  (565,09 kn) December 19, 2020
Branimir Vlajo 375,00  (2.825,44 kn) December 19, 2020
Marko Zajec 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Boris Damjanović 25,00  (188,36 kn) December 19, 2020
Draženko Požarić 375,00  (2.825,44 kn) December 19, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Anonimno 170,00  (1.280,87 kn) December 19, 2020
Dražen Đurinić 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Jelena Svetec Dvorski 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Kristina Miletić 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Petra Matić 25,00  (188,36 kn) December 19, 2020
Gordan Krešić 750,00  (5.650,88 kn) December 19, 2020
Nikola Vrdoljak 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Greta Getaldic 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Lucia Klarin 25,00  (188,36 kn) December 19, 2020
Vanja Pranjic 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 19, 2020
Ivana Mišković 375,00  (2.825,44 kn) December 19, 2020
Vanja Vekić 375,00  (2.825,44 kn) December 19, 2020
Marija Zaninović-Rumora 200,00  (1.506,90 kn) December 19, 2020
Matea Smolčak 300,00  (2.260,35 kn) December 19, 2020
Rade Gabrić 500,00  (3.767,25 kn) December 19, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Nikola Turković 50,00  (376,73 kn) December 19, 2020
Boris Čavlek 150,00  (1.130,18 kn) December 19, 2020
Mario Stipančević 100,00  (753,45 kn) December 19, 2020
Divna Vrbanec Dedeić 200,00  (1.506,90 kn) December 19, 2020
Anonimno 15.000,00  (113.017,50 kn) December 19, 2020
Ana Paliska 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Nada Janči 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Martin Marečić 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Matko Oguić 700,00  (5.274,15 kn) December 18, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 18, 2020
Andro Broznic 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Mare Mišković 1.000,00  (7.534,50 kn) December 18, 2020
Danilo i Nataša Paripović 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Zvonimir Kolarić 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Mia Zivkovic 350,00  (2.637,08 kn) December 18, 2020
Marko Bukovac 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Marijan Ruždjak 3.700,00  (27.877,65 kn) December 18, 2020
Zvonimir Pavkovic 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Valentina Dominić 750,00  (5.650,88 kn) December 18, 2020
Tomislav Moharic 375,00  (2.825,44 kn) December 18, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Ena Sabolić 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Aven Nikolaj Berc 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Općina Medulin 2.000,00  (15.069,00 kn) December 18, 2020
Daniel Brusić 375,00  (2.825,44 kn) December 18, 2020
Marta Alujević 25,00  (188,36 kn) December 18, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
NEVEN ŠPOLJAR 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Milena Radošević 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Ivan Stefanic 375,00  (2.825,44 kn) December 18, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 18, 2020
Goran Tuđa 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Petra Horvat 375,00  (2.825,44 kn) December 18, 2020
Loreta Štefanić 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Alen Gržinić 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Felician Putinja 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Zoran Marković 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Aleksandar Jančić 750,00  (5.650,88 kn) December 18, 2020
Martina Lucić Čanak 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Tomislav Cordazzo 375,00  (2.825,44 kn) December 18, 2020
Zrinka Runje 15.000,00  (113.017,50 kn) December 18, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 18, 2020
Darko Žiković 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Danijela Šmajgl 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Tedi Maretić 375,00  (2.825,44 kn) December 18, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 18, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 17, 2020
Anonimno 31.416,00  (236.703,85 kn) December 17, 2020
Borna Mikulec Pavelić 375,00  (2.825,44 kn) December 17, 2020
Rita Raspar 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Ivan Raspar 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Loren Krzanic 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Domagoj Martinković 750,00  (5.650,88 kn) December 17, 2020
Bojan Šikanjić 375,00  (2.825,44 kn) December 17, 2020
Gordana Obradovic 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Dino Dejak 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Željko Srbljinović 1.000,00  (7.534,50 kn) December 17, 2020
Ivana Štulić 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Denis Topolovac 750,00  (5.650,88 kn) December 17, 2020
Denis Topolovac 1.000,00  (7.534,50 kn) December 17, 2020
Tomislav Praštalo 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Marko Bužan 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Krešimir Mudronja 300,00  (2.260,35 kn) December 17, 2020
Nina Obradović 375,00  (2.825,44 kn) December 17, 2020
Mario Rotim 375,00  (2.825,44 kn) December 17, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Tonći Peović 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Kristina Nefat 375,00  (2.825,44 kn) December 17, 2020
Antonija Pancirov 200,00  (1.506,90 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Azra Imširović 375,00  (2.825,44 kn) December 17, 2020
Goran Platiša 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Rene Raos 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
ŽARKO Fabac 375,00  (2.825,44 kn) December 17, 2020
Ivan Gašparić 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Zlatko Sirotić 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Marijana Domitrović 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Tamara Kleut 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Ante Javor 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Krešimir Lacmanović 2.200,00  (16.575,90 kn) December 17, 2020
Ivan Marić 25,00  (188,36 kn) December 17, 2020
Tomislav Benosic 25,00  (188,36 kn) December 17, 2020
Zoran Šteković 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Janko Suton 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Lovro Žmak 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Nada Ušurić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 17, 2020
Danica Milanović Martinović 200,00  (1.506,90 kn) December 17, 2020
Vedran Majcan 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Antonio Timko 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Zoran Mamula 200,00  (1.506,90 kn) December 17, 2020
Antonio Šipek 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Frano Jančić 2.200,00  (16.575,90 kn) December 17, 2020
Tomislav Ćuk 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Bojan Šariri 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Goran Šepić 100,00  (753,45 kn) December 17, 2020
Lidija Čondić Bijader 375,00  (2.825,44 kn) December 17, 2020
Lucija Vlakančić 375,00  (2.825,44 kn) December 17, 2020
Daniel Stojanovic 2.200,00  (16.575,90 kn) December 17, 2020
zoran barlovic 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Anamarija Jurcan 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 16, 2020
Lovorka Knezevic 750,00  (5.650,88 kn) December 16, 2020
Rotary klub Zagreb Ilica 3.700,00  (27.877,65 kn) December 16, 2020
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) December 16, 2020
Sanja Zrinšćak Sergo 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Aldina Šćulac 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Anonimno 50,00  (376,73 kn) December 16, 2020
Miroslav Vranić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
David Gržević 25,00  (188,36 kn) December 16, 2020
Danijel Bardić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Petar Jelača 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Goran Štaudinger 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Ozren Harlovic 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Filip Knežević 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Mladen Milanović 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Mladen Milanović 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Goran Golja 25,00  (188,36 kn) December 16, 2020
Damir Ulaković 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Ivana Bedić 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Darko Matijašević 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Darko Hajnal 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Mira Draščić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Ana i Ivo Škrmeta 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Ivana Dobronić 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Marko Kruljac 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Ivana Radoš 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Sven Rastovac 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Tomislav Herceg 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Tihomir Dužić 300,00  (2.260,35 kn) December 16, 2020
Hrvoje Lukačević 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
IGOR DELAC 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 16, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
IVAN ŠANDRIĆ 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Marko Krejči 3.700,00  (27.877,65 kn) December 16, 2020
Milivoj Zastavnik 3.700,00  (27.877,65 kn) December 16, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Vedrana Vidulin 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Zvonimir Himelreich 3.700,00  (27.877,65 kn) December 16, 2020
Marina Lovrić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Radovan Kunić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
TAMARA LUBIANA 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Omar Izetbegovic 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Ana Žužić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Saša Nuić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Sanela Ravlic 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Renata Žunec 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Tea Borković 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Željko Cetina 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Stanka Jagar 200,00  (1.506,90 kn) December 16, 2020
Mirta Majić Horvat 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Svetlana Katić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Ivica Perović 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Dunja Dobranić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Nikola Štefan 750,00  (5.650,88 kn) December 16, 2020
Dominko Srok 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Janko Mrkoci 750,00  (5.650,88 kn) December 16, 2020
Vjera Bogati 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Damir Jelenić 25,00  (188,36 kn) December 16, 2020
Aleksandra Jurdana 750,00  (5.650,88 kn) December 16, 2020
Korado Vlačić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Filio Životić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Slaven Brumec 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Nino Cvitan 25,00  (188,36 kn) December 16, 2020
Ivan Guštin 1.000,00  (7.534,50 kn) December 16, 2020
Goran Zidarić 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Marko Igrec 375,00  (2.825,44 kn) December 16, 2020
Petra Dabic 150,00  (1.130,18 kn) December 16, 2020
Jasenko Šimac 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 16, 2020
Hrvoje Vrščak 3.700,00  (27.877,65 kn) December 16, 2020
Nika Misija 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Dalibor Jovanović 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Darian Strauss 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Davor Tomljenovic 1.000,00  (7.534,50 kn) December 15, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Hrvoje Hunjadi 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Nevenka Misija 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Marin Toljanić 750,00  (5.650,88 kn) December 15, 2020
Maja Sabol Žganec 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Maja Mačinko 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Nikola Gotovac 1.000,00  (7.534,50 kn) December 15, 2020
Branko Liker 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Obitelj Miloš 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Vedran Vrhovac 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Branko Kovač 750,00  (5.650,88 kn) December 15, 2020
Matej Fonović 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Marlena Bogdanović 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Miroslav Ivaniš 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Marija Antolin 25,00  (188,36 kn) December 15, 2020
Ingeborg Franković 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Dalibor Uremović 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Domagoj Orehovec 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Stjepan Krištofić 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Vedran Vitulić 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 15, 2020
Mirna Banovac 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Branislav Mihaljev 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Slaven Kliček 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Salko Kriještorac 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
andrea debeljuh 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Jelena Prekalj 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Emir Memić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 15, 2020
Manuel Živolić 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Ana Pajalić 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Valentina Mezdić 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Silva Larson 750,00  (5.650,88 kn) December 15, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Tonči Damjanić 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Davor Plehati 3.700,00  (27.877,65 kn) December 15, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Martina Kožul Kolarić 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Davor Draščić 200,00  (1.506,90 kn) December 15, 2020
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) December 15, 2020
Tomislav Čorak 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Dino Ravnic 750,00  (5.650,88 kn) December 15, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 15, 2020
Suzana Jašić 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Miro Žalac 25,00  (188,36 kn) December 15, 2020
Dorotea Curman Usmiani 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Denis Štogl 3.700,00  (27.877,65 kn) December 15, 2020
Ivana i Ante Marušić 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Anita Kordić 25,00  (188,36 kn) December 15, 2020
Simeon Kordić 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Tomislav Budin 2.000,00  (15.069,00 kn) December 15, 2020
Sabina Venier Božić 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Marko Gacesa 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Jasminka Cigrovski 500,00  (3.767,25 kn) December 15, 2020
Ivana Bošković 3.700,00  (27.877,65 kn) December 15, 2020
Vlado Kusturin 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Josip Ledenko 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Mirjana Matic 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Martina Kapuđija Ljulj 375,00  (2.825,44 kn) December 15, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Vihorka Krbavčić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 15, 2020
Boris Antonic 100,00  (753,45 kn) December 15, 2020
Jurica Basioli 25,00  (188,36 kn) December 14, 2020
Slavko Foško 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
JELENA MATAK SKOČIĆ 375,00  (2.825,44 kn) December 14, 2020
Manuel Paljuh 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Jelena Bekavac Krčadinac 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) December 14, 2020
Mladen Todić 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Dario Klemar 750,00  (5.650,88 kn) December 14, 2020
Arijeta Antolović 1.000,00  (7.534,50 kn) December 14, 2020
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) December 14, 2020
Ida Vuletic 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Predrag Vakanjac 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Tina Osvaldić 25,00  (188,36 kn) December 14, 2020
Ana Adam Širola 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Matija Birov 3.700,00  (27.877,65 kn) December 14, 2020
Goran Rumin 750,00  (5.650,88 kn) December 14, 2020
Doriano Orbanić 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Radovan Dodić 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
NATAŠA BOBONJ 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Sanda Šoić 375,00  (2.825,44 kn) December 14, 2020
Tamara Leveric 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Katica Šubarić 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
MAJDA BREČEVIĆ 200,00  (1.506,90 kn) December 14, 2020
Diego Leveric 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Nikola Benazić 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Scott Morris 750,00  (5.650,88 kn) December 14, 2020
Goran Glišić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 14, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Josip Konfic 25,00  (188,36 kn) December 14, 2020
Dalibor Fable 375,00  (2.825,44 kn) December 14, 2020
Ivan Sinčić 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Branka Matić 300,00  (2.260,35 kn) December 14, 2020
Filip Zoričić 750,00  (5.650,88 kn) December 14, 2020
Filip Sviben 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Romana Palcic 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Dino Vidic 1.000,00  (7.534,50 kn) December 14, 2020
Glenn Lundström 750,00  (5.650,88 kn) December 14, 2020
Jasna Mijalković 25,00  (188,36 kn) December 14, 2020
Lea Juretić 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Ivana Kalajžić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 14, 2020
fumica nadia curto 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Boris Hrvatin 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Vlatko Boček 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Dario Tot 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Jelena Fiškuš 3.000,00  (22.603,50 kn) December 14, 2020
Jan Novak 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Ivana Jonke 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Borko Novak 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Monika Kovač 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Ana Marušić Lisac 750,00  (5.650,88 kn) December 14, 2020
Zrinko Mršo 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
ALBANEŽ d.o.o. 1.000,00  (7.534,50 kn) December 14, 2020
Vesna Zubovic 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
MED EKO SERVIS d.o.o. 1.000,00  (7.534,50 kn) December 14, 2020
Sanda Berženji 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Marko Šekez 375,00  (2.825,44 kn) December 14, 2020
Hrvoje Mikolčević 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Jurica Rudic 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
JAVNI BILJEŽNIK MELANIJA DUIĆ 1.000,00  (7.534,50 kn) December 14, 2020
Zlatko Kregar 1.000,00  (7.534,50 kn) December 14, 2020
INES ŠUVAK MORA 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Marina Marjanović 3.700,00  (27.877,65 kn) December 14, 2020
Mario Vukelić 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Stefani Mikulec Perković 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Tomislav Moretti 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Josip Tutavac 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Mihovil Frater 375,00  (2.825,44 kn) December 14, 2020
Josipa Periša 100,00  (753,45 kn) December 14, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 14, 2020
Leo Košta 375,00  (2.825,44 kn) December 14, 2020
Sandra Vandekar 25,00  (188,36 kn) December 14, 2020
Nino Stepančić 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Vedran Bubičić 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Aleksandar Đurković 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Dinko Mance 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Dunja Vucenovic 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Dražen Sirotić 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Ana Teskera 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Vigo Klobučar 750,00  (5.650,88 kn) December 13, 2020
Nikola Radić 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Stjepan Šijan 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Marin Ridic 25,00  (188,36 kn) December 13, 2020
Mirko Karas 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Monika Tresk 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Ivan Ralis 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Kristian Korunic 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Sandra Vlašić 200,00  (1.506,90 kn) December 13, 2020
Srećko Bovan 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Gordan Krčelić 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Tibor Weigand 25,00  (188,36 kn) December 13, 2020
Stanislav Strešnjak 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Daris Došen 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Mirela Obrić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 13, 2020
Davor Valerjev 3.700,00  (27.877,65 kn) December 13, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anonimno 2.200,00  (16.575,90 kn) December 13, 2020
Ana Majnarić 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Teana Toažin 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 13, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Nikola Strah 750,00  (5.650,88 kn) December 13, 2020
Igor Štefanac 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Nada Turk 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anton Meden 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Damir Soldatic 1.000,00  (7.534,50 kn) December 13, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Jelena Frković Musa 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Dejan Drača 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
GRACIJA ANDRIČEVIĆ 1.000,00  (7.534,50 kn) December 13, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Mirta Herak 1.000,00  (7.534,50 kn) December 13, 2020
Aleksandar Varga 1.000,00  (7.534,50 kn) December 13, 2020
Vanja Svajcer 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Krešimir Plukavec 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Antonio Mileta 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Tomislav Dvorski 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Maks Čošić 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Miroslav Kraljić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 13, 2020
Danijela Gnjatović 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Dominik Hrelja 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Madlen Mihalic 375,00  (2.825,44 kn) December 13, 2020
Vesna Širola 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Darija Tadin-Đurović 100,00  (753,45 kn) December 13, 2020
Hemp Histrica d.o.o. 15.000,00  (113.017,50 kn) December 12, 2020
Valerij Kasik 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Valerij Kasik 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Jasna Ćutić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Petra Orehovec 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 12, 2020
Andrija Radica 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Tanja Gudac 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Martina Marin Dobrincic 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Maarten Boot 1.000,00  (7.534,50 kn) December 12, 2020
Emanuela Franko Dujmovic 2.200,00  (16.575,90 kn) December 12, 2020
Igor Bulog 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Roberto Bertetić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Jurica Polkovnikov 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Elon Sesar Mejia 3.700,00  (27.877,65 kn) December 12, 2020
Allen Rosini 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Neven Persic 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Dragan Jovičić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Igor Božić 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Jadranka Pintaric 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Albertina Garcia Corveiras 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Marko Boljat 25,00  (188,36 kn) December 12, 2020
Miroslav Hrebac 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Marina Ratkaj 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Josipa Ivezic 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Vanja Đunđenac 200,00  (1.506,90 kn) December 12, 2020
Vladimir Ivanović 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Tomislav Maljevac 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
DAVOR MATTICCHIO 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Brankica Safin 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Lucijan Carić 3.700,00  (27.877,65 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Luka Matticchio 1.000,00  (7.534,50 kn) December 12, 2020
Ana Bodrožić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 50,00  (376,73 kn) December 12, 2020
Ivan Masnjak 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Slavenka Maršić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Matea Mičetić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Damir Pećanić 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Nino Uzelac 25,00  (188,36 kn) December 12, 2020
Klaudio Štefica 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Toma, Nikša i Jura Horvat 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Nenad Novosel 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Alen Salamun 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Eduard Jurkić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Sandra Matulić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Sven Pavlaković 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Krešimir Medvid 750,00  (5.650,88 kn) December 12, 2020
Ivan Perišić 25,00  (188,36 kn) December 12, 2020
Adam Babić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Olga Pajnić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Dražen Dumbović 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Kristina Kulaš 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Sanja Madzarevic Sujster 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Nikola Renko 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Eros Vojnović 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Jasna Manzoni 50,00  (376,73 kn) December 12, 2020
Anonimno 50,00  (376,73 kn) December 12, 2020
Željko Mihoković 200,00  (1.506,90 kn) December 12, 2020
Petra Korlević 3.700,00  (27.877,65 kn) December 12, 2020
Dražen Drvenkar 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
dražen žužić 750,00  (5.650,88 kn) December 12, 2020
Ivan Perički 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Dražen Đurinić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Marko Mećar 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) December 12, 2020
vladimir maglica 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Goran Kurtović 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Ivan Feldi 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Sven Maricic 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Ivan Globan 750,00  (5.650,88 kn) December 12, 2020
Vid Opačić 750,00  (5.650,88 kn) December 12, 2020
Samuel Brečević 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Darinka Štampar 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Marko Grđan 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Alan Martinovic 3.700,00  (27.877,65 kn) December 12, 2020
Marko Grđan 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Petra Peršić 25,00  (188,36 kn) December 12, 2020
gorana martinović 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Mario Žagar 2.200,00  (16.575,90 kn) December 12, 2020
Anna Radovan 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) December 12, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Zoran Belobrajić 750,00  (5.650,88 kn) December 12, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Mario Kuftinec 1.000,00  (7.534,50 kn) December 12, 2020
Mario Svetec 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Jadranka Klaj 25,00  (188,36 kn) December 12, 2020
Goran Monas 375,00  (2.825,44 kn) December 12, 2020
Maja Jakovljević 25,00  (188,36 kn) December 12, 2020
Ivana Varenina 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Mario Živić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Anonimno 600,00  (4.520,70 kn) December 12, 2020
IVANA PUŠIĆ 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Maja Walter-Vengust 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Maša Zobenica 750,00  (5.650,88 kn) December 12, 2020
Danijel Dikšić 25,00  (188,36 kn) December 12, 2020
Janko Novoselić 100,00  (753,45 kn) December 12, 2020
Sanja Ribarić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
VALTER KVALIĆ 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) December 11, 2020
Domagoj Knežević 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Dorian Kukuljan 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Mario Volarević 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Tihana Bradičić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Domjan Svilković 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Slavoljub Katančević 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
¸Renato Turčinov 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Goran Ivezic 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Luka Stemberga 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Renata Čupić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) December 11, 2020
Sanjin Vučković 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Sonja Gjuras Jovanovic 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Rosanna Bubola 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Toni Juričić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Gordana Trošt-Lanča 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Marin Krota 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Čedomir Igaly 200,00  (1.506,90 kn) December 11, 2020
Denis Terlević 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Snježana Alić 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Nenad Krstinić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Mirna Resan 250,00  (1.883,63 kn) December 11, 2020
Maša Šverko 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Andrea Glažar 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Vedran Rasol 3.700,00  (27.877,65 kn) December 11, 2020
Karmen Tatarević 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Filip Miloš 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Martina Štefanić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Saša Prišlin 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Marijana Knezoci 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Linda Rabuzin 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Vjekoslav Pavičin 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Sanja Veletanlić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Tereza Milić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Marinko Soldo 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Teodor Kočila 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Nikša Prkut 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Kristina Šoštar 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Irena Jović 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Teja Kolar 3.700,00  (27.877,65 kn) December 11, 2020
Ivan Celija 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Jasna Petrović 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Max Mlinarić-Subotec 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Daniela Jović 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Dejan Risteski 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Zorislav Sorić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Heda Gospodnetić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Ljiljana Tarade 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Mirjana Borić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Jonathan Paul Cooper 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Ranka Tejic 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Doriana Sirotić Ostojčić 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Dino Marunica 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Drazenka Borak 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Saša Bardak 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Vedran BARTAK 20,00  (150,69 kn) December 11, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Zoran Komesarović 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Elena Cerin 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Vedran Šerbu 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Mateo Premuš 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Robert Sinković 3.700,00  (27.877,65 kn) December 11, 2020
Toni Medančić 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Slavo Marketin 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Kristina Bišćan 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
vanja acimovic 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Interkapital d.d. 22.000,00  (165.759,00 kn) December 11, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Darko Bosancic 3.700,00  (27.877,65 kn) December 11, 2020
Nikola Pajić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Vanja Jakšić 50,00  (376,73 kn) December 11, 2020
Goran Kasapović 2.200,00  (16.575,90 kn) December 11, 2020
Tamara Dodig Marić 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Srđan Matijević 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Anonimno 250,00  (1.883,63 kn) December 11, 2020
Vedran Mimica 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Zoran Lukin 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Mladen Novak 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Jelena Čabo Aras 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Franka Diminić 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Filip Grle 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Slaven Perak 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Dejan Lipovac 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Nikša Jadrić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Andrej Dimitrijević 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
MARINA ŠURKALOVIĆ 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Vedran Brničević 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Kristina i Zvonko Reicher 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) December 11, 2020
Jurica Opancar 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
neven ivandić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Zdravko Čulig 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
RENCO BRAJKOVIĆ 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Ana Martinčević 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Nenad Rudan 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Dean Sincic 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Tomislav Kos 2.200,00  (16.575,90 kn) December 11, 2020
Karin Lukšić Kapitan 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
JADRANKA NIKOLIĆ 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Luigi Ljaci 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Vladimir Božac 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Mateja Jerman 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Jasna Prišlin 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Krunoslav Arvaj 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Nikica Matejić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Natalija Žorž Brusić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 36,00  (271,24 kn) December 11, 2020
Vilijam Banko 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
JOSIP BASA 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Ivica Mastelić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 11, 2020
Klara Pergolis 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Ani Gerbin 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Dragan Ivetić 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Iva Radočaj 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Igor Ključariček 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Sara Kuzma 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Emil Mohorić 200,00  (1.506,90 kn) December 11, 2020
Kristina Ban Krkač 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Aldo Šuran 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Karin Bolković 25,00  (188,36 kn) December 11, 2020
Marijan Baric 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Ljubomir Mladin 100,00  (753,45 kn) December 11, 2020
Josip Ćirić 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Irena Blaskovic 375,00  (2.825,44 kn) December 11, 2020
Igor Jurišić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Luka Miloš 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Mihovil Vargović 50,00  (376,73 kn) December 10, 2020
Feruco Ravnić 750,00  (5.650,88 kn) December 10, 2020
Adriana Macuka 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Walter Zufic 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Matia Stojković 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Petra Bušelić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Sonja Juričić Cvitan 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
ANA GALANT 500,00  (3.767,25 kn) December 10, 2020
Ronald Cekic 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Jasmina Lovrić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Robert Kučić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Helena Škobić 750,00  (5.650,88 kn) December 10, 2020
Marino Grus 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Ana Zrno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Norbert Jedrejčić 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Marijan Bratović 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Marijan Červeni 500,00  (3.767,25 kn) December 10, 2020
Marko Dobranić 111,00  (836,33 kn) December 10, 2020
Ivan Cvek 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Maja Skočanić 200,00  (1.506,90 kn) December 10, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
ADRIJANA VIŠNJIĆ JEVTIĆ 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Inja Radman 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Marko Zupic - Bjelobrk 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Jennifer Dragozetić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Goran Falkoni 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Barbara Trbojević 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Nenad Blažeković 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Philip Klobucar 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Hrvoje Bukša 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Adijana Rakovac 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Vesna Ukalović 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ana Peršić 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Ernst & Young d.o.o. 3.700,00  (27.877,65 kn) December 10, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Sunčana Runje 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Josip Tarandek 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Marija Brgles 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ivana Radović Obad 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Hrvoje Kovač 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Zrinka Kolenc Obrazović 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Lucija Fanton 200,00  (1.506,90 kn) December 10, 2020
Andrea Drascic 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Peter Gural 3.700,00  (27.877,65 kn) December 10, 2020
Dubravka Novotni 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Sabina Bajruši 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ratko Bajakic 3.700,00  (27.877,65 kn) December 10, 2020
MARIO PAHEL 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ana Hajnal 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) December 10, 2020
Ante Parat 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Tomislav Krevzelj 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Borna Prpic 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Lara Ritosa-Roberts 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
MARKO ANTOLIŠ 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Sofija Čavić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Dražen Mijoč 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Bruno Barbić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Marija Milic 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Branimir Pancer 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Karla Kurtoić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
ANA TUŠKAN 2.200,00  (16.575,90 kn) December 10, 2020
Jasmina Šestan 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Neven Ivanić 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Tomislav Baretić 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Marko Turković 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ljiljana Bastaic 750,00  (5.650,88 kn) December 10, 2020
Ljerka Polla 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Marijana Krivic 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Mihael Brenko 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Đana Botic 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Bernard Deklić 3.700,00  (27.877,65 kn) December 10, 2020
Andrija Rubinić 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Vinko Dražić 750,00  (5.650,88 kn) December 10, 2020
Josip Marinkovic 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Dražen Bandić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Silvija Kostjuk 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Miran Kapelac 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ivana Bujas Rupić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Aleksandar Kokoruš 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Damjan Ćosić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Goran Vojković 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Mirjana Polovina 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Lovro Vrus 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ivana Grcić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Dražen Matleković 750,00  (5.650,88 kn) December 10, 2020
VINO ARTIS d.o.o. 3.700,00  (27.877,65 kn) December 10, 2020
Kresimir Skvorc 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Zvonimir Černy 750,00  (5.650,88 kn) December 10, 2020
Igor Ahac 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Goran Jedrejčić 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Dunja Huber 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Stjepan Drmić 3.700,00  (27.877,65 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Toni Pralas 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Sasa Sladoljev 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Mladen Diklić 3.700,00  (27.877,65 kn) December 10, 2020
Kristina Kajinić 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Kristina Kajinić 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Ivana NIkšić Stipetić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Boris Ostojić 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Mirjana Fabris 2.200,00  (16.575,90 kn) December 10, 2020
Edvin Grabar 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ana Tomasovic 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Tamara Tomazic 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Tea Rakar 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Denis Bukovac 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Davor Šerfez 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Gordan Glušac 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Denis Kranjčec 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Ivo Rakar 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Davor Roce 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Boris Božac 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Marko Krajina 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Tomislav Krnic 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Matić Verić 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Tatjana Maroš 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Valentina Orbanić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Primakon d.o.o. 22.000,00  (165.759,00 kn) December 10, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Borna Baričević 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 200,00  (1.506,90 kn) December 10, 2020
Marko Germin 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Eleonora Đidara 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Igor Horvat 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Sandra Wigren 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Marko Košiček 750,00  (5.650,88 kn) December 10, 2020
Mladen Barković 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Krešimir Hižar 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Luka Milošević 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Zoran Štefulj 750,00  (5.650,88 kn) December 10, 2020
Domagoj Miljković 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Slobodan Velikic 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Natalija Galovic 200,00  (1.506,90 kn) December 10, 2020
Jadranka Vodusek 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ingrid Kovacic 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Dejan Kos 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Marko Mlinarić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 45,00  (339,05 kn) December 10, 2020
Jelena Plavec 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Luka Havliček 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Toni Jovanović 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ilona Benko 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Jasenka Kontuš-Popović 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Nikola Plejić 5.000,00  (37.672,50 kn) December 10, 2020
Glas Poduzetnika 3.700,00  (27.877,65 kn) December 10, 2020
Noela Radošić 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Dragan Zjalic 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Tomislav Gomerčić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Gordan Prakiš 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Marko Deković 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Branimir Britvic 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Ivan Burazin 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Krešimir Barić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Marko Mučnjak 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Dominik Gegić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Dragan Jelicic 375,00  (2.825,44 kn) December 10, 2020
Ines Dedeić 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
MORANA PUHAK 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Robert Verem 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Tomi Tuš 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 10, 2020
Edvard Kristo 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
Željka Babić 100,00  (753,45 kn) December 10, 2020
FILIP BARAKA 1.000,00  (7.534,50 kn) December 10, 2020
Ida Lončar 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Nenad Bach 3.700,00  (27.877,65 kn) December 09, 2020
Dino Ivaninić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Mira Kukec 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Savina Gruicic 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Mirela Vresk 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Nina Mccollum 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Luka Sironic 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Lino Mališa 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Lino Mališa 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Gordan Pejković 1.000,00  (7.534,50 kn) December 09, 2020
Bruno Kovacevic 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
KSENIJA DIKLIC 1.000,00  (7.534,50 kn) December 09, 2020
Davor Jurela 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Neven Brozović 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Frančiška Uzunić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Lana Labinjan 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Tea Pađen Rašidagić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Tihomir Klement 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Drazen Sego 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Alen Kauzlarić 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 09, 2020
Dražen Babić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Zrinka Štritof 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Ivan Gjurovic 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Hrvoje Bulic 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
ARSEN BREČEVIĆ 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Katarina Žunić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Marina Novoselnik 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Loretta Krota 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Mario Bičanić 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Ana Vede 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Tatjana Benko 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Jelena Stipic 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Valentina Hlatki 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Antonija Horak 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Slobodan Dević 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Dječji vrtić "Dječji svijet" 1.000,00  (7.534,50 kn) December 09, 2020
Marjan Surać 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Ivica Šmalc 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Mario Tomašek 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 1.000,00  (7.534,50 kn) December 09, 2020
SLAĐANA HRVATIN 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Antun Rosović 1.000,00  (7.534,50 kn) December 09, 2020
Damir Simonetti 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Duško Murk 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Borislav Vujovic 7.500,00  (56.508,75 kn) December 09, 2020
Zlatko Roncevic 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Izabela Beber 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Vanja Cupek 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Ivo Boršćak 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
marcela vahčić-palinić 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Anamarija Kolega 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Bozidar Pavlovic 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Jelena Pacijent 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Ana Poga 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anđelka Strajher 3.700,00  (27.877,65 kn) December 09, 2020
Stanomir Peša 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Irena Vdovic 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Blanka Benc 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Toma Marini 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Vesna Berljavac 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Mario Jelić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Tomislav Lulić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
ALJA UDOVIČIĆ 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Doris Sosic 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Gordana Kastrapeli 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Zoran Cetinjanin 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Carolina Vrhovnik 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Stella Vješnica 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Emanuela Štokovac Radoš 1.000,00  (7.534,50 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Mateo Škuflić 750,00  (5.650,88 kn) December 09, 2020
Karin Perdec 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Filip Novoselnik 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Dragana Kupres 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Filip Novoselnik 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Ozren Skurla 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Nikola Komljenović 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Marta Raljević 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
LUKA ŠKER 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Josip Caplić 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Saša Popović 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Marija Schubert 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anonimno 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Vatroslav Vrdoljak 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Antonio Aleksić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Anthony Havelka 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Lara Simčić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Irena łrasić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Branka Erdelji Štivić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Ivan Ilisevic 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Davor Valjin 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Siniša Glogoški 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Boris Pecnik 375,00  (2.825,44 kn) December 09, 2020
Anonimno 750,00  (5.650,88 kn) December 09, 2020
Tomislav Dević 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Virna Spelic 25,00  (188,36 kn) December 09, 2020
Dinko Zelić 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Zorana Novković 100,00  (753,45 kn) December 09, 2020
Zoran Sambol 196,00 </