Crowdfunding kampanja za Dječji vrtić Naša Radost zaprimila prve uplate građana

U okviru manifestacije Branje grojzdja koja se održala od 19. do 27. rujna predstavljena je crowdfunding kampanja za Dječji vrtić Naša Radost – prvi projekt crowdfunding platforme Croenergy. Kampanju zajedno provode Dječji vrtić Naša Radost, Grad Pregrada i Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA).

Na izložbenom štandu kampanje prvu donaciju od 200,00 kn  uplatila je gospođa Slavica Sedlar. Ona je veselo podigla svoju nagradu – majicu s natpisom “Ti i ja, zajedno za vrtić u Pregradi” i izjavila: “Tak, sad ću je ponosno nositi po Pregradi!”

Nakon gospođe Sedlar, štand su posjetili i brojni drugi građani, a za što su posebno zaslužni djevojčica Rosa i dječak Jan koji su strpljivo i marljivo dočekivali goste. Među posjetiteljima bili su i ministar Siniša Hajdaš Dončić, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Zdenka Lončar i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar koji je uplatio donaciju od 100,00 kn i ponio kući vrtićku slikovnicu. 

Tvrtka Kunateks Pregrada donirala je za potrebe kampanje 99 majica s natpisom “Ti i ja, zajedno za vrtić u Pregradi”, a Udruga Kostelskih Žena pripremila je za svu djecu i odrasle ukusne kiflice.

Predstavljanje kampanje na manifestaciji Branje grojzdja samo je jedna u nizu aktivnosti koje će u narednom periodu provoditi Dječji vrtić Naša Radost, Grad Pregrada i Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za obnovu krovišta na vrtiću.

hrCroatian