Udruga Naš Hajduk pokrenula crowdfunding kampanju Ili jesmo ili nismo!

Projekt Ili jesmo ili nismo! donacijski je projekt kojim Udruga Naš Hajduk započinje proces otplate stečenih 24,53 % dionica.

Projektom navijači Kluba imaju priliku donirati razne iznose, a za donaciju iznosa od 1.911,00 kn i više, Udruga će donatoru zahvaliti imenom i prezimenom utkanim u službeni dres koji će igrači nositi u sezoni 2017/2018. Udruga je od Kluba otkupila pravo dizajna 3. službenog dresa za iduću sezonu, a na njemu će mjesto imati svi donatori koji su ujedno i članovi Kluba. Ovu zahvalnicu možete i ustupiti nekom drugom (djetetu, roditelju, dragom prijatelju…), pod uvjetom da je navedena osoba član HNK Hajduk Split š.d.d. za tekuću 2016. godinu. Sami donator sredstava može i ne mora biti član, ali ukoliko želi ovakav način zahvale, morat će navesti ime i prezime člana Kluba i broj članske iskaznice (svoj ili od nekog kome zahvalnicu želi pokloniti).

Gdje se može donirati?
1. Dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu. Adresa je 8. Mediteranskih igara 2, Split.
2. Kartično preko web-stranice www.nashajduk.hr.
3. Putem opće uplatnice na svim mjestima platnog prometa ili putem e-bankarstva.

Do kada traje projekt?
Projekt traje do 30.11.2016., kada Kluba dostavlja konačan popis članova za 3. službeni dres.

Primjer članova splitskog Kluba pomoći će u masovnijem razumijevanju crowdfunding koncepta financiranja što bi se trebalo pozitivno odraziti i na ostale CF projekte u Hrvatskoj.

Više informacija o kampanji možete naći here.

en_USEnglish