Zaklada Rhema podržala Cediorov projekt Društveni inovatori u kršćanstvu

Zaklada Rhema, čiji je osnivač tvrtka Tim Kabel poznata kao jedna od socijalno najosvještenijih hrvatskih kompanija na čijem čelu se nalazi bračni par Ivan i Mirjana Topčić, financijski je podržala Cediorov i ICFC-ov projekt Društveni inovatori u kršćanstvu.

Projektom se želi prezentirati rad značajnih kršćanskih društvenih inovatora (npr. sveti Ivan Bosco, sveta Majka Terezija, sveta Katarina Drexel, sveta Mary MacKillop, sveti Maksimilijan Kolbe, sveti Alberto Hurtado, otac José María Arizmendiarrieta Madariaga, otac Ante Gabrić i dr.) i doprinos Crkve društvenom razvoju tijekom povijesti, kao i potaknuti laike i posvećene osobe da budu sol zemlje i svjetlost svijeta kroz stvaranje novih društvenih inovacija koje su odgovor na društvene probleme s kojima se suočavamo.

Polaznici će na temelju primjera naučiti što su društvene inovacije i kako financirati njihov razvoj, pri čemu će osobiti naglasak biti stavljen na crowdfunding kao inovativni model financiranja projekata.

Zahvaljujemo Rhemi i njezinim osnivačima, koji su nam veliki uzor u radu, na ukazanom povjerenju i divnom poklonu za prvi rođendan Međunarodnog centra za crowdfunding (ICFC) te se radujemo budućoj zajedničkoj suradnji!

en_USEnglish