Predstavljen projekt CroMall.eu – Vaš virtualni izlog prema inozemstvu

Centar za društvene inovacije i održivi razvoj predstavio je novi projekt CroMall.eu – Vaš virtualni izlog prema inozemstvu.

CroMall.eu (http://cromall.eu/) je prva hrvatska izvozna e-platforma putem koje domaći proizvođači mogu izraditi katalog svojih proizvoda i prezentirati ih na više od 10 stranih jezika, a prema želji i aktivirati e-trgovinu povezanu s PayPalom. Posebna pozornost pridaje se inovativnim i visokokvalitenim proizvodima certificiranima znakovima kvalitete (Izvorno hrvatsko, Hrvatska kvaliteta, Hrvatski EKO proizvod, Hrvatski otočni proizvod itd.)

Zašto odabrati CroMall.eu?
1. Platforma CroMall.eu koristi preko 10 jezika i nekoliko pisama s planom dodavanja novih u budućnosti čime se otvarate cijelom svijetu i omogućujete stranim, ali i domaćim kupcima da lakše dođu do Vas.
2. Centar za društvene inovacije i održivi razvoj kontinuirano ulaže u promidžbu platforme CroMall.eu  koja mjesečno broji preko 100 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta. Cilj nam je da do 2018. godine broj mjesečnih posjetitelja poraste na milijun.
3. Platformu CroMall.eu podupiru brojne državne institucije i ambasade koje je promoviraju putem svojih kanala promidžbe. Promociju također vrše i istaknute ličnosti iz hrvatske dijaspore i javnog života.
4. Otvaranjem e-trgovine na platformi CroMall.eu i upisivanjem ključnih riječi poboljšavate svoj SEO, odnosno rangiranje u internetskim tražilicima.
5. Otvaranjem e-trgovine na platformi CroMall.eu ne trebate ulagati više tisuća kuna u izradu i održavanje vlastitog web-shopa.

Crowdfunding platforma CroInvest.eu (https://croinvest.eu/), izvozna e-trgovina CroMall.eu (http://cromall.eu/) i geolokacijska mreža CroPlaces.eu (http://croplaces.eu/) čine jedinstvo i sastavni su dio projekta Croatia4You (Hrvatska za tebe) koji ima geslo “Posjetiti Hrvatsku, kupiti hrvatsko, uložiti u Hrvatsku”. Više o projektu Croatia4You možete vidjeti ovdje: http://cedior.org/croatia4you/.

Jeste li znali?
Hrvatski uvoz iznosi 20 milijardi, a izvoz 10 milijardi eura.
Na policama hrvatskih dućana nalazi se tek 18 % hrvatskih proizvoda.

Facebook stranica projekta: https://web.facebook.com/Croatia4You/

hrCroatian