Virtualni ženski poduzetnički centar i Cedior sklopili sporazum o suradnji na razvoju projekata iz programa platforme Croinvest.eu

Virtualni ženski poduzetnički centar i Cedior sklopili su sporazum o suradnji na razvoju projekata iz programa crowdfunding platforme Croinvest.eu. Virtualni ženski poduzetnički centar pružat će savjetodavnu i promidžbenu potporu  za sve kampanje koje u svom timu imaju najmanje 50% ženskih članova, dok će Cedior za članice Virtualnog ženskog poduzetničkog centra držati seriju edukacija o crowdfundingu.

Prvi Virtualni ženski poduzetnički centar www.poduzetnica.hr, jedinstveni poslovni poduhvat u ovom dijelu Europe, počeo je s radom prvog siječnja 2016. godine.

Centar je digitalna platforma za promociju i unaprjeđivanje poslovne aktivnosti poduzetnica, te ima za cilj potaknuti razmjenu znanja, tehnologija i inovacija, ohrabriti žene na veći poduzetnički angažman u hrvatskom gospodarstvu, te olakšati ulaganje u obrazovanje i učenje u poduzetničkom sektoru.

U devet mjeseci od početka rada Centar je u svom registru okupio više od 1 800 poduzetnica i 50 poduzetnika. U ožujku je organizirao prvi Kongres poduzetnica Hrvatske, a za iduću godinu priprema najveće okupljanje poslovnih žena i poduzetnica jugoistočne Europe od kada postoji tržišna ekonomija u ovom dijelu Europe.

en_USEnglish